Bence öyle anladı eğer hoşlanıyosan hani fotoğraf gelmedi diye yalandan adım at yine numaran yok desin de ver bariMerhaba kızlar,
İşyerinde bir adam var ve bir süredir flörtöz hareketler içerisindeyiz. Geçen aramızda şöyle bir muhabbet oldu ama ben onu red etmiş gibi mi oldum ne oldu anlamadım, aklıma takıldı ve öyle olduysa diye canım sıkılıyor, bi bakar mısınız öyle mi olmuş nolacak şimdi?:
Bana iş yerinden bir hediye kutusu geldi bunun içinden bu adama bir kutu çay verdim.
O: Teşekkür ederim bu akşam içeceğim
Ben: Aa iyi süper, içerken beni düşün
O: İçerken sana fotoğrafını atarım
Ben: Oluurrrr
O: Ama atamam çünkü numaran yok
Ben: error
Bu noktada tatlı bi şekilde güldüm çünkü numaramı istemiş olabileceği aklıma çok sonradan geldi ve niye böyle bir şey dedi numaramı istemek yerine diye güldüm. Şimdi bu adam bunu numaramı vermek istemiyorum şeklinde mi aldı sizce?
Dimi bu cümle baya flörtöz değil mi zaten? Sonra fotoğraf atarım demesine de olur demişim. Sonrasında olay saçmalığa bağladı. Ay inşallah öyle düşünmemiştir canım çok sıkıldı."Çay içerken beni düşün diyen birini numarasını vermek istemiyor" diye algılıyorsa salaktır o adam boşver
Yok valla eklemedi beni ben de onu eklemedim. Saçma bir şekilde sadece ofiste yüz yüze konuşup hafif flörtözleşiyoruz bu konuşma da olayın nirvanasıydı şimdi bi de istemediğimi düşündüyse yandık.anlamadığını anlamıştır muhtemelen. instası falan yok mu ya ordan yazsaydın içtin mi diye
haftaya göreceğim kendisini bakalım soğuk durursa hiç bir şey söyleyemem böyle saçma sapan kalırBence öyle anladı eğer hoşlanıyosan hani fotoğraf gelmedi diye yalandan adım at yine numaran yok desin de ver bari
Görünce laf atın içtin mi falan diye muhabbetin devamı gelecektir. Sohbet ilerleyince daha rahat ister numarayı. Akışa bırakın çok da takılmayın ayy yanlış mı anladı acaba diye.Dimi bu cümle baya flörtöz değil mi zaten? Sonra fotoğraf atarım demesine de olur demişim. Sonrasında olay saçmalığa bağladı. Ay inşallah öyle düşünmemiştir canım çok sıkıldı.
Evet korkunç bi flört ama ağzımdan bi an öyle çıkıverdi tutamadım"Çay içerken beni düşün " çok güldüm kusura bakmayın amaTuzlu kahve içmeye gel demeden önceki son çıkış gibi olmuş
Yani bi daha adım atmayacağı reddedilmiş hissedip konuyu kapatacağı bir ortam oluşturmadım dimi?Görünce laf atın içtin mi falan diye muhabbetin devamı gelecektir. Sohbet ilerleyince daha rahat ister numarayı. Akışa bırakın çok da takılmayın ayy yanlış mı anladı acaba diye.
yok yok düşünmemiştir sen gördüğünde konusunu aç ister numaranıYok valla eklemedi beni ben de onu eklemedim. Saçma bir şekilde sadece ofiste yüz yüze konuşup hafif flörtözleşiyoruz bu konuşma da olayın nirvanasıydı şimdi bi de istemediğimi düşündüyse yandık.
Olsun güzel heyecanlar en saf salak dönemlerEvet korkunç bi flört ama ağzımdan bi an öyle çıkıverdi tutamadım
Olumsuz bir durum yok bence. Görünce "eee düşündün mü beni" deyin. Hâlâ anlamıyorsa salın zaten bunuYani bi daha adım atmayacağı reddedilmiş hissedip konuyu kapatacağı bir ortam oluşturmadım dimi?
Reddit’e sordum beni baya üzdüler direkt reddetmişsin bir daha adım atmaz geçmiş olsun falan dedilerOlumsuz bir durum yok bence. Görünce "eee düşündün mü beni" deyin. Hâlâ anlamıyorsa salın zaten bunu
numarası yok ki mesaj atayımevet adam numaranı istemiş. mesaj at tekrar
Canım robot değiliz ki kod yazıp yüklesin ve komut gereği söyleneni yapalım. İma olur çatlatma olur ağız arama olur yani sen de anlamak için biraz yardımcı olmalısın bazı şeyleri. Numaran yok bende demek, bana numaranı ver demek:)Merhaba kızlar,
İşyerinde bir adam var ve bir süredir flörtöz hareketler içerisindeyiz. Geçen aramızda şöyle bir muhabbet oldu ama ben onu red etmiş gibi mi oldum ne oldu anlamadım, aklıma takıldı ve öyle olduysa diye canım sıkılıyor, bi bakar mısınız öyle mi olmuş nolacak şimdi?:
Bana iş yerinden bir hediye kutusu geldi bunun içinden bu adama bir kutu çay verdim.
O: Teşekkür ederim bu akşam içeceğim
Ben: Aa iyi süper, içerken beni düşün (aslında burda “içerken beni anarsın” şeklinde demeye çalıştım ama ingilizceye direkt çevirmiş olunca bildiğiniz böyle demiş oldum)
O: İçerken sana fotoğrafını atarım
Ben: Oluurrrr
O: Ama atamam çünkü numaran yok
Ben: error
Bu noktada tatlı bi şekilde güldüm çünkü numaramı istemiş olabileceği aklıma çok sonradan geldi ve niye böyle bir şey dedi numaramı istemek yerine diye güldüm. Şimdi bu adam bunu numaramı vermek istemiyorum şeklinde mi aldı sizce?
Not: ilgili kişi yabancı bi erkektir
Canım robot değiliz ki kod yazıp yüklesin ve komut gereği söyleneni yapalım. İma olur çatlatma olur ağız arama olur yani sen de anlamak için biraz yardımcı olmalısın bazı şeyleri. Numaran yok bende demek, bana numaranı ver demek:)
Ben olsam sanki "numaran yok ki" dediğini duymamışım gibi davranırdim ve "eee hani çay içerken resim atacaktin" derdim. O da tekrar nunaran yok der ve numaramı verirdim:))Anlayamadım işte ne bileyim sonradan düştü jetonum şimdi napıcam hiç bilmiyorum kendisini reddedilmiş mi hissetmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?