• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba numaramı istemeye çalıştı ama saçma sapan bir şey oldu

ortada reddetme yok , ama olduğu gibi kalmış durum

adama çayı deneyip denemediğini sorun ? hani bana fotoğraf atacaktın deyin ? bu kez numaranızı verin

ortada reddetme yok , ama olduğu gibi kalmış durum

adama çayı deneyip denemediğini sorun ? hani bana fotoğraf atacaktın deyin ? bu kez numaranızı verin
Yani “istedim vermedi bi daha istemem vermek istemiyor demek ki, bu flört burda biter” moduna geçmemiştir dimi? 😓
Sanırım direkt soracağım geçen gün numaramı mı istemek istemiştin anlamadım ben indirect şeyleri pek anlayamıyorum bazen diyeceğim ve evet derse tabiki de alabilirsin diyeceğim 😎

Yani “istedim vermedi bi daha istemem vermek istemiyor demek ki, bu flört burda biter” moduna geçmemiştir dimi? 😓
Sanırım direkt soracağım geçen gün numaramı mı istemek istemiştin anlamadım ben indirect şeyleri pek anlayamıyorum bazen diyeceğim ve evet derse tabiki de alabilirsin diyeceğim 😎

yahu bunu dert etme , gerekiyorsa bir bahane ile sen al numarasını yaz o da senin kaydetsin .

flört etmek istiyorsa zaten bu aşamadan sonra adım atacaktır

Merhaba kızlar,

İşyerinde bir adam var ve bir süredir flörtöz hareketler içerisindeyiz. Geçen aramızda şöyle bir muhabbet oldu ama ben onu red etmiş gibi mi oldum ne oldu anlamadım, aklıma takıldı ve öyle olduysa diye canım sıkılıyor, bi bakar mısınız öyle mi olmuş nolacak şimdi? :( :

Bana iş yerinden bir hediye kutusu geldi bunun içinden bu adama bir kutu çay verdim.

O: Teşekkür ederim bu akşam içeceğim
Ben: Aa iyi süper, içerken beni düşün (aslında burda “içerken beni anarsın” şeklinde demeye çalıştım ama ingilizceye direkt çevirmiş olunca bildiğiniz böyle demiş oldum)
O: İçerken sana fotoğrafını atarım
Ben: Oluurrrr
O: Ama atamam çünkü numaran yok
Ben: error

Bu noktada tatlı bi şekilde güldüm çünkü numaramı istemiş olabileceği aklıma çok sonradan geldi ve niye böyle bir şey dedi numaramı istemek yerine diye güldüm. Şimdi bu adam bunu numaramı vermek istemiyorum şeklinde mi aldı sizce? :(

Not: ilgili kişi yabancı bi erkektir
Reddedilme şeklinde anlamamistir ama yine sorun bence de e hani fotoğrafı atacaktın diye safa yatın 😊

Merhaba kızlar,

İşyerinde bir adam var ve bir süredir flörtöz hareketler içerisindeyiz. Geçen aramızda şöyle bir muhabbet oldu ama ben onu red etmiş gibi mi oldum ne oldu anlamadım, aklıma takıldı ve öyle olduysa diye canım sıkılıyor, bi bakar mısınız öyle mi olmuş nolacak şimdi? :( :

Bana iş yerinden bir hediye kutusu geldi bunun içinden bu adama bir kutu çay verdim.

O: Teşekkür ederim bu akşam içeceğim
Ben: Aa iyi süper, içerken beni düşün (aslında burda “içerken beni anarsın” şeklinde demeye çalıştım ama ingilizceye direkt çevirmiş olunca bildiğiniz böyle demiş oldum)
O: İçerken sana fotoğrafını atarım
Ben: Oluurrrr
O: Ama atamam çünkü numaran yok
Ben: error

Bu noktada tatlı bi şekilde güldüm çünkü numaramı istemiş olabileceği aklıma çok sonradan geldi ve niye böyle bir şey dedi numaramı istemek yerine diye güldüm. Şimdi bu adam bunu numaramı vermek istemiyorum şeklinde mi aldı sizce? :(

Not: ilgili kişi yabancı bi erkektir
Çok istiyorsa sonradan alır zaten numaranı

😁😁😁
Konuya geleyim evet biraz batırmışsın sankim eleman bariz numaranı istemiş. Pztesi konuşurken eee hani çay fotosu atacaktın de sonra qr kodunu uzat😁😁

Ya gerçekten error verdim niye böyle oldu anlamadım. Ühühühü. Tam bi rezillik. Çay güzel miydi diye sormayı düşünüyorum gördüğümde bakalım ordan ilerleyecek mi sohbet. Belki direkt söylerim “yaa o geçen gün numaramı mı istemiştin anlamadım aklıma takıldı” diyebilirim ben direkt muhabbetlerde daha iyiyim 😁

Biraz tırsıyorum işte numaramı vermek istemediğimi mi düşünüyo diye 😢😢 ama öyle olsa neden oluurr diyeyim fotoğraf atayım demesine dimi 😢😢

Back
X