galiba paranoyak oldum

miss_angela

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
671
1
118
37
eyvahedigeldismilekızlar sanki sevgilim başka kızlarla konuşuyo benı sevmiyo gibi geliyo bana ..halbuki hiç bi sorun yok aynı yerde yaşıyoruz konuşuyoruz sık sık..ilgili çok bana..ama sanki bana böyle geliyolar birden deliriyorum..nie öle dedi nie böle dedi..kafama takıp duruyorum ..realist olursam gerçekten mükemmel biri benim için..belkide bu bana fazla gelioo..onu çok seviyorum..ama durup dururken ufacık şeylerden kavga çıkartıyorum..oda bu duruma çok üzülüyo çünkü beniğm için gerçekten çok uğraşıo yani çok seviyo..sizce ben bu durumumu nasıl aşabilirim

hayır canım işte hiç bişey hissettirmedi..çocuk resmen deli gibi aşık bana yaa ama bilmiyorum yaa ben biraz fazlamı takıyorum bilemiyorum

üff canım ya son bi kaç gündür ben de böyleyim niye bilmiyorum ama mesela bi şeye sinir olduğumda hemen ona patlıyorum o ise susuyo garibim :1no2: mesela az önce konuşalım sesini özledim dedi.Ben de annem odamda konuşamam dedim,başka odaya git dedi; ben de gidemem az önce annem yoktu erken gelseydin eve de o zaman konuşsaydık gibi saçma bişey söyledim :bbo: çünkü ben ona çıkması için ısrar etmiştim 1 ay sonra sınava giricek sürekli ders çalışıyo kafası dağılsın diye çık demiştim ve şimdi dediğime bak :sinifsinif: çocukcağız da ''o kadar masum ve narinsin ki sana kızamıyorum seni çok seviyorum''diyo.Ama ben hala tartışma tartışma tartışma. naa bana :mymeka:
bir de özel günümdeyim :utangac: acaba ondan mı fisfisfis

çok ciddi problemin var

seni gerçekten sevdiğini düşünmüyorsun

seni sevmediği için her an başkasına kayabilir korkusu ile yaşıyorsunkaydirigubbakcemile4

biraz kendine güven problemin olabilir, belkide ona layık hissetmiyorsun kendini ve buda seni huzursuz ediyor,
bence akışına bırak tadını çıkar ya, madem sana çok aşık, ne gerek var gereksiz kaprislere, biraz gevşe, rahat ol, ona layık olduğunu düşün
:hulya:

ya böyle hisler herkeste bi dönem olmuştur valla bende de oldu ama güvensizlik değil bu çok farklı bişey
belki arkadaşlar karşı çıkabilir söylediğime ama kaybetme korkusu gibi bişey
paşam da pek güzel :nazar: yolda kızlar bakarlar genelde çok sinir olurum ama zaten gezerken hep temas halinde oluruz yada koluan girerim valla yolarım o kızları :oklava:

ama işte böyle bi düşünce olabiliyo ha öyle olduğundan değil de
ama sen güven aşkına tatlımm zaten bazı şeylerden de eminsin

ohh aşkının tadını çıkar valla gezin tozun :1hug:

bak benim aşkım asker çok özledim valla

Canım takma kafana arada oluooo banaaa bendee geçenlerde bi an ben sanırım paronayak oldummm dedim kendi kendimeee amaa 3,4 güne düzelldii.. Çok aşktan sevgiden.. içerde bi yerlerdeeee kaybetme korkusundan oluoo..
onuuun seni çok sevdigini biliosun..
onu Çok seviyosunn.. ama dedigin gibi oluooo akışınaa bırak tatlım geçer..

Back
X