- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
- 43
- Konu Sahibi Vakana-pan
-
Neden çocuk kayınvalideye bırakılmaz ki
sonuçta çocuğu temelli vermiyorsun
bir işin olur eşinle baş başa bir yemeğe gidersin bırakırsın 2 saat
benim kayınvalidem de 60 yaşında çok yaşlı değil ki 60 yani
60 yaş bakar çocuğa. yaşlı değil çünkü. ha 80 olsa tamam derim o ayrı
Korkumda bu zaten.. Bebek olunca ne yapıcam bilmiyorum. Ülkeyi terk edesim var
Lafını ediyorlar. Ben mecbur bir kere kocam k validenin isini yaparken guneş carptı baygınlık geçirdi acile götürdük. O zaman sekiz aylık oğlumu bırakmak zorunda kalmıştım da hastaneye giderken bırakırsın ama demişti. Kocam onların yüzünden hasta olmuştu garibim gözü onu görmemişti. Yine sinirlendim şimdiKorkumda bu zaten.. Bebek olunca ne yapıcam bilmiyorum. Ülkeyi terk edesim var
o kadar ayrıntıyı bilemem. ben yaş üzerine yorumumu yaptımKv bir bacağı kısa ve aksıyor. kilolu olduğu için de rahat yürüyemiyor. Nasıl çocuğu zaptedecek ki
Allah mecbur bırakmasın ne diyimYa kadın hasta bir ayağı diğerinden kısa.. Çocukla nasıl ilgilenecek sence..
Yoksa benim ananem de 60 yaşında ama inanılmaz dinç, kadın sabah yürüyüş falan yapıyor.
KV 85 kilo ve dediğim gibi hasta..
o kadar ayrıntıyı bilemem. ben yaş üzerine yorumumu yaptım
Allah mecbur bırakmasın ne diyim
o zaman engelli anneler çocuk doğurmasın
Ayy b
Lafını ediyorlar. Ben mecbur bir kere kocam k validenin isini yaparken guneş carptı baygınlık geçirdi acile götürdük. O zaman sekiz aylık oğlumu bırakmak zorunda kalmıştım da hastaneye giderken bırakırsın ama demişti. Kocam onların yüzünden hasta olmuştu garibim gözü onu görmemişti. Yine sinirlendim şimdi
Konuya yorum yaptım zaten Allah sizi kayınvalidenize mecbur bırakmasınSize diyecek bir şey bulamıyorum. Konu dışına çıkmadan yorum yapmanızı isterdim, teşekkürler
Konuya yorum yaptım zaten Allah sizi kayınvalidenize mecbur bırakmasın
biraz pot kırmışsın evet ama toparlamışsın neticede. anne sen yaşlı mısın, o kadın daha kendi sorumluluğunu alamıyor bak sen kendi işini kendin görüyorsun falan de. eşine de aynısını söylersin
Bunu dert edip buraya yazacagınıza kocanıza sarılırken hayatım böyle böyle oldu bende böylr söyledim umarım alınmamıstır desen daha iyi olmaz mı hanımefendi
valla bende bırakmam ilerde suan icin mustakbel kaynanama ama annemle o kadın bir mi annem bi bebege bakacak sorumlulukta o kadında o yok fln dersin oyle bi durummda her turlu 2 cift guzel sozle kapatırsın konuyu :)
annem 65 yaşında maşallah yegene bizden güzel bakıyor.. kvalide ya nasıl olsa bi kulp bulucaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?