Galiba pot kırdım

Ya kadın hasta bir ayağı diğerinden kısa.. Çocukla nasıl ilgilenecek sence..
Yoksa benim ananem de 60 yaşında ama inanılmaz dinç, kadın sabah yürüyüş falan yapıyor.
KV 85 kilo ve dediğim gibi hasta..

Ayy b
Korkumda bu zaten.. Bebek olunca ne yapıcam bilmiyorum. Ülkeyi terk edesim var
Korkumda bu zaten.. Bebek olunca ne yapıcam bilmiyorum. Ülkeyi terk edesim var
Lafını ediyorlar. Ben mecbur bir kere kocam k validenin isini yaparken guneş carptı baygınlık geçirdi acile götürdük. O zaman sekiz aylık oğlumu bırakmak zorunda kalmıştım da hastaneye giderken bırakırsın ama demişti. Kocam onların yüzünden hasta olmuştu garibim gözü onu görmemişti. Yine sinirlendim şimdi

Allah mecbur bırakmasın ne diyim
o zaman engelli anneler çocuk doğurmasın

ayy canım :)) sakin oll geçtiii zamann

biraz pot kırmışsın evet ama toparlamışsın neticede. anne sen yaşlı mısın, o kadın daha kendi sorumluluğunu alamıyor bak sen kendi işini kendin görüyorsun falan de. eşine de aynısını söylersin

Kalbi kırılıp uzamasın sadece derdim o.. Durduk yere huzursuzluk çünkü. Bir şekilde bu olayın üstünde durmadan gönlünü almak istiyorum

Amaaan bıraksana haksızda değilsin hani. 60 yaşında kadının kendine zor yetiyor bir de bebeğe mi çok ta güzel çok taa iyi bakacakmış bırakkk allasenn ya.

Pohpohlama hiç.

annem 65 yaşında maşallah yegene bizden güzel bakıyor.. kvalide ya nasıl olsa bi kulp bulucaz..

valla bende bırakmam ilerde suan icin mustakbel kaynanama ama annemle o kadın bir mi annem bi bebege bakacak sorumlulukta o kadında o yok fln dersin oyle bi durummda her turlu 2 cift guzel sozle kapatırsın konuyu :)

Bunu dert edip buraya yazacagınıza kocanıza sarılırken hayatım böyle böyle oldu bende böylr söyledim umarım alınmamıstır desen daha iyi olmaz mı hanımefendi

Bunu dert edip buraya yazacagınıza kocanıza sarılırken hayatım böyle böyle oldu bende böylr söyledim umarım alınmamıstır desen daha iyi olmaz mı hanımefendi

kusura bakma bir dahakine öyle yaparım cnm

valla bende bırakmam ilerde suan icin mustakbel kaynanama ama annemle o kadın bir mi annem bi bebege bakacak sorumlulukta o kadında o yok fln dersin oyle bi durummda her turlu 2 cift guzel sozle kapatırsın konuyu :)

konuyu kapattım şu anlık :) ama çocuk olduğunda bırakmayacağımı az da olsa anlamıştır. Yaşlı hasta kadına ben o yükü yükleyemem kii bir şey olur falan

takmayın kafanıza
bıde buyukler daha ıyı bakar bebıse endısenız olmasın :)
zorda kalmadıkca vermezsınız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…