evet fazlasıyla şımarmıssınmerhaba bayanlar
sorunsuz gözüken bir evliliğimiz var eşim hiç bir şeyime karışmaz engellemez yasak ve kural koymaz daima arkamdadır
temizlik yapar
yemek yapmasam neden ? demez peynir ekmek yer
beni sevdiğini söyler
harçlık verir ne yaptın demez
araba altımda neredeydin demez
ama işte aması var bu işin
...
baba konusunda çok kötü şeyler yaşadım nefret bile etmiyorum babamdan o duygu bile yok içimde ama sanki eşimi babam gibi görüyorum
bu sıra uzaklaştım ondan içim soğudu eşime karşı çok beğendiğim adam yok sanki karşımda
uzaklaşmak istiyorum
ve aslında kimseye anlatamadığım cinsel sorunlar var eşimden kaynaklı ve bu benim sinirimi bozuyor
dişarıdan beğenilen bir kadınım
ama eşimin beğenmesi pek umrum da değil gibi iltifat edince küfür etmiş gibi geliyor adam batıyor bana ve kendime kızıyorum nan körüm diye neden böyle oldu yardım edinn
kendime çok kızıyorum inan kendime işkence ediyorumevet fazlasıyla şımarmıssın
Neden eşinin beğenisi umrunda değil.. dışardaki beğeniler dahamı ilgini çekiyor? yoksa bilinçaltında baba ve eşi birleştirdinde o yüzdenmi bu nefret?merhaba bayanlar
sorunsuz gözüken bir evliliğimiz var eşim hiç bir şeyime karışmaz engellemez yasak ve kural koymaz daima arkamdadır
temizlik yapar
yemek yapmasam neden ? demez peynir ekmek yer
beni sevdiğini söyler
harçlık verir ne yaptın demez
araba altımda neredeydin demez
ama işte aması var bu işin
...
baba konusunda çok kötü şeyler yaşadım nefret bile etmiyorum babamdan o duygu bile yok içimde ama sanki eşimi babam gibi görüyorum
bu sıra uzaklaştım ondan içim soğudu eşime karşı çok beğendiğim adam yok sanki karşımda
uzaklaşmak istiyorum
ve aslında kimseye anlatamadığım cinsel sorunlar var eşimden kaynaklı ve bu benim sinirimi bozuyor
dişarıdan beğenilen bir kadınım
ama eşimin beğenmesi pek umrum da değil gibi iltifat edince küfür etmiş gibi geliyor adam batıyor bana ve kendime kızıyorum nan körüm diye neden böyle oldu yardım edinn
eşimi babam gibi görüyorum sanki korumacılığı yavrucum fln demesi sanki baba gibiNeden eşinin beğenisi umrunda değil.. dışardaki beğeniler dahamı ilgini çekiyor? yoksa bilinçaltında baba ve eşi birleştirdinde o yüzdenmi bu nefret?
haklısınız diyorum ya kendime çok kızıyorum belki geçmişteki yaşadıklarım beni bu hale soktubu adam sana kötü davransa belki kıymete biner
insan sahip olmadığı herşeyin delisi sahip olduğu herşeyin nankörüdür derler ya doğru
çok değişik ya şimdiye kadar nasıl eşin görüp çocuk yaptın eşin baba olduktan sonra mı böyle hissetmeye başladıneşimi babam gibi görüyorum sanki korumacılığı yavrucum fln demesi sanki baba gibi
tabiki dişaradan birinin beğenmesi umurumda değil
Bir erkek nasıl karısını annesi gibi göremezse, sizde onu babanız gibi görmemeye çalışın. Nasıl bi alaka kurdunuzki.. Şevkatimi fazla abarttı.. bunu onunla konuşun.eşimi babam gibi görüyorum sanki korumacılığı yavrucum fln demesi sanki baba gibi
tabiki dişaradan birinin beğenmesi umurumda değil
o zaman psikolojik bir yardım alsan iyi edersinhaklısınız diyorum ya kendime çok kızıyorum belki geçmişteki yaşadıklarım beni bu hale soktu
bilmiyorum bebek olduktan sonra sanki ikimz de onun bebegıymısız gibi davranıyorBir erkek nasıl karısını annesi gibi göremezse, sizde onu babanız gibi görmemeye çalışın. Nasıl bi alaka kurdunuzki.. Şevkatimi fazla abarttı.. bunu onunla konuşun.
inin içim acıyor o bana sevgi gösterdikçe kendime kızıyorumburdan bakinca "Ne yapsam da kendime dert edinsem " gibi gorunuyosun..
ahahahaa çok güldüm yok ya yavrucum ustunu giy üşütceksin diyor çorap giy aaaa gene ayaklar çıplak karnın ağrır diyorEsiniz size "yavrucugum " mu diyor
Elinde viski ve pro da varsa cokta babaniz gibi gormeyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?