galiba şimardım yada başka bir şey çok dertliyim

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
merhaba bayanlar
sorunsuz gözüken bir evliliğimiz var eşim hiç bir şeyime karışmaz engellemez yasak ve kural koymaz daima arkamdadır
temizlik yapar
yemek yapmasam neden ? demez peynir ekmek yer
beni sevdiğini söyler
harçlık verir ne yaptın demez
araba altımda neredeydin demez
ama işte aması var bu işin
...
baba konusunda çok kötü şeyler yaşadım nefret bile etmiyorum babamdan o duygu bile yok içimde ama sanki eşimi babam gibi görüyorum
bu sıra uzaklaştım ondan içim soğudu eşime karşı çok beğendiğim adam yok sanki karşımda
uzaklaşmak istiyorum
ve aslında kimseye anlatamadığım cinsel sorunlar var eşimden kaynaklı ve bu benim sinirimi bozuyor
dişarıdan beğenilen bir kadınım
ama eşimin beğenmesi pek umrum da değil gibi iltifat edince küfür etmiş gibi geliyor adam batıyor bana ve kendime kızıyorum nan körüm diye neden böyle oldu yardım edinn

evet fazlasıyla şımarmıssın

Neden eşinin beğenisi umrunda değil.. dışardaki beğeniler dahamı ilgini çekiyor? yoksa bilinçaltında baba ve eşi birleştirdinde o yüzdenmi bu nefret?

Neden eşinin beğenisi umrunda değil.. dışardaki beğeniler dahamı ilgini çekiyor? yoksa bilinçaltında baba ve eşi birleştirdinde o yüzdenmi bu nefret?
eşimi babam gibi görüyorum sanki korumacılığı yavrucum fln demesi sanki baba gibi
tabiki dişaradan birinin beğenmesi umurumda değil

bu adam sana kötü davransa belki kıymete biner

insan sahip olmadığı herşeyin delisi sahip olduğu herşeyin nankörüdür derler ya doğru
haklısınız diyorum ya kendime çok kızıyorum belki geçmişteki yaşadıklarım beni bu hale soktu

eşimi babam gibi görüyorum sanki korumacılığı yavrucum fln demesi sanki baba gibi
çok değişik ya şimdiye kadar nasıl eşin görüp çocuk yaptın eşin baba olduktan sonra mı böyle hissetmeye başladın

Bir erkek nasıl karısını annesi gibi göremezse, sizde onu babanız gibi görmemeye çalışın. Nasıl bi alaka kurdunuzki.. Şevkatimi fazla abarttı.. bunu onunla konuşun.

Bir erkek nasıl karısını annesi gibi göremezse, sizde onu babanız gibi görmemeye çalışın. Nasıl bi alaka kurdunuzki.. Şevkatimi fazla abarttı.. bunu onunla konuşun.
bilmiyorum bebek olduktan sonra sanki ikimz de onun bebegıymısız gibi davranıyor

Böyle ömür geçer mi ? Hayatı kendinize siz zindan ediyorsunuz .

Babanız tarafından üzülmüşsünüz belli ama Eşinizin sizi mutlu etmesine niye fırsat vermiyorsunuz. . ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…