- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Gözlerim şaşı olduher ikiside ama işte anlatamıyorumki herşeyi
Valla simarik ve nankor olup olmadiginiz sorunun kaynagina gore degisir..
Yediginiz onunuzde, yemediginiz arkanizda dogrudur, zira boyle bir ekonomik hayati kim istemez..
Sesli dusunecek ve buraya yazacak olursam da esinizin ya genclikten kalma aliskanligi var ve birseyler izleyip kendi kendine hallediyor isini(ama burada yazanlar da var bunlari esim .... izliyor bana ilgisi yok vs vs diye, o yuzden bunu eliyorum)..
Ya escinsel ve boyle hayat gecmez birak parayi pulu her iki uyeden biri bosan diyecek diye anlatamiyorsunuz..
Ya iliskide sizin hosunuza gitmeyecek sekilde siddet uyguluyor diyim, ya da iliskiye baskalarini da katasi var..
En igrencine kadar aklima gelenleri yazdim, rahatsizlik duyacak uyelerden pesinen ozur dilerim
Normalde cok merakli birisiyimdir ki yakinlarim acimasizca bana karsi kullanir bunu
Ama nedense aciklamadiginiz sorununuz bende okadar da cok merak uyandirmadi
Sorunun cinsellik kaynakli oldugu bariz belli. Bu yaptiginiz simariklik filan degil. Ama madem cinsellikle ilgili sorununuzu söylemek istemiyordunuz niye o konuyu gündeme getirdiniz ? Sogutan şeyler var diyip gecebilirdiniz. Uzman mesleği bırakır filan diyip bizi iyice meraklandirdiniz. Catlamak üzereyim suan. En azindan ima edin ne bileyim bi ipucu verin. Yada mantıklı yorum yapan kişilerle paylasacakmissiniz bende bazen çok mantıklı olabiliyorum. Hadi benimlede paylaşın.
Ben öyle düşünmüyorum. Ya anlamamaktan sıkıldı artık, yada çok anlattı artık cvp vermek istemiyor.Acaba konu sahibi "merak uyandirmak" mi istiyor???
Bu hosuna gidiyor olabilir mi? #Vega
merhaba bayanlar
sorunsuz gözüken bir evliliğimiz var eşim hiç bir şeyime karışmaz engellemez yasak ve kural koymaz daima arkamdadır
temizlik yapar
yemek yapmasam neden ? demez peynir ekmek yer
beni sevdiğini söyler
harçlık verir ne yaptın demez
araba altımda neredeydin demez
ama işte aması var bu işin
...
baba konusunda çok kötü şeyler yaşadım nefret bile etmiyorum babamdan o duygu bile yok içimde ama sanki eşimi babam gibi görüyorum
bu sıra uzaklaştım ondan içim soğudu eşime karşı çok beğendiğim adam yok sanki karşımda
uzaklaşmak istiyorum
ve aslında kimseye anlatamadığım cinsel sorunlar var eşimden kaynaklı ve bu benim sinirimi bozuyor
dişarıdan beğenilen bir kadınım
ama eşimin beğenmesi pek umrum da değil gibi iltifat edince küfür etmiş gibi geliyor adam batıyor bana ve kendime kızıyorum nan körüm diye neden böyle oldu yardım edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?