evet aslında çocuk istemedim ben hiç ama o istedi kazara oldu ama ikinci çocuk fikri beni çok korkutuyorçok değişik ya şimdiye kadar nasıl eşin görüp çocuk yaptın eşin baba olduktan sonra mı böyle hissetmeye başladın
ama gerçekten çok kötü hissediyorum anlatamıyorumBi de çok dertliyim yazmış ya ayyy ölcemmm
tersleyince sakinleş böyle olma ne istıyorsan yapayım diyor daha kötü oluyorumTabi sevilmenin değerini sevilmediğini hissettiğinde anlarsın biz ne desek boş. Bari adamın içi soğuyana kadar idare et yazık üzülmesin.Terslemiyosun dimi adamcağızı?
özgüvensizlik mi oluyor buBence adam özgüvensiz olduğundan ve her dediğinize "he" dediğinden hesap sormadığından ötürü fazla rahat batmış gibi görünüyor size.
Bi de çok dertliyim yazmış ya ayyy ölcemmm
mesela şey der hep benim yanıma yakışmıyorsun benden güzelsin fln der
sizde olmasanız valla iyiki varsınız haBende neredeyse cildiriciim
hah tam da anlattığın gibi ağzına sağlıkBu şımarıklık değil... Bi şey var dimi. İsmi olmayan, ya eksik ya fazla olan bi şey. Hani elle tutabilecegin bi tarafı yok sıkıntının. Şu doluya koysan almayan boşa koysan dolmayan cinsten. Bi yandan bakiyosun ya benim yerimde olmak isteyen milyon tane kadın var diyosun bi yandan bakiyosun her şey tam bi ŞEY yok. Öyle küçük bi şey ki arasan bulamiyosun, öyle büyük bi şey ki görmezden gelemiyosun... Bilmem anlayip anlatabildim mi?
Bi de çok dertliyim yazmış ya ayyy ölcemmm
özgüvensizlik mi oluyor bu
özgüvensiz olsa tek başıma hiç bir şey yapmama izin vermezdi
o iyiliğin altında eziliyorum sankiBu tarz bi konu daha vardı ya epeyce oldu
o hanimkiz da kocasının iyiliğin anlatıp dert yanıyodu. kocam oyle iyi boyle mukemmel diyip kendini dertten derde saliyodu.çok benzettimm..birazdan duman altı olacak buralar...bi cisim yaklasiyor resmen
valla hiç sanmam 2 metre 2 cm boyu var karızması var flnYani yanınızda ezik hissediyor olabilir bana öyle geldi.
Özgüvensiz ama çaktırmıyor.özgüvensizlik mi oluyor bu
özgüvensiz olsa tek başıma hiç bir şey yapmama izin vermezdi
Bu şımarıklık değil... Bi şey var dimi. İsmi olmayan, ya eksik ya fazla olan bi şey. Hani elle tutabilecegin bi tarafı yok sıkıntının. Şu doluya koysan almayan boşa koysan dolmayan cinsten. Bi yandan bakiyosun ya benim yerimde olmak isteyen milyon tane kadın var diyosun bi yandan bakiyosun her şey tam bi ŞEY yok. Öyle küçük bi şey ki arasan bulamiyosun, öyle büyük bi şey ki görmezden gelemiyosun... Bilmem anlayip anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?