• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

galiba şimardım yada başka bir şey çok dertliyim

Siz bu kisiyle asik olarak mi evlendiniz ? Oncesinde bir erkek ark niz oldu mu ? Esinizin size cekici gelmesine mi ihtiyac duyuyorsunuz , 2 saat turlamaya gittiginizde aklinizda neler dusundunuz ? Cok mu sordum ne :KK64:
evet 1 ay çıktık hemen evlenme teklifi etti 1 yıl sonra evlendik
evet erkek arkadaşım oldu ve vefat etti ama onu gömdüm unuttum atlattım o konu derinn
evet çekici gelmiyor sanki
basıp başka ile gitmek geldi kaybolmak geldi kaçmak geldi dağa çıkıp atlamak geldi

Babanla ne gibi sorunlar yasadin bilmiyorum. Tahminlerin var sadece... Suçlu arıyor gibisin... Ama bu esin değil biliyorsun ama elinde de değil. Anlayabiliyorum.

Yardım alabilirsin iyi gelecektir. Bi surede uzaklaşabilirsin...

valla hiç sanmam 2 metre 2 cm boyu var karızması var fln
bak o da böyle ne sorsan mükemmel bir adam profili veriyodu bize... yapma etme ...ne deseler bi falsosu çıkmıyodu adamcagizin sonunda sayın üyeyi afaroz ettiler... gel beni dinle yol yakından kötü bi huyunu bul kocanin:KK14:

Devede de boy var hanfendi.
Boy posla alakası yok özgüven sorununun.
Sizde durum böyle olduğundan onu erkek olarak görmüyorsunuz o yüzden uzaklaşmışsınız işte.

bak o da böyle ne sorsan mükemmel bir adam profili veriyodu bize... yapma etme ...ne deseler bi falsosu çıkmıyodu adamcagizin sonunda sayın üyeyi afaroz ettiler... gel beni dinle yol yakından kötü bi huyunu bul kocanin:KK14:
cinsel olarak çok büyük sorunumuz var belirtmiştim zaten ama onu kesinlikle açamam

Bence adam özgüvensiz olduğundan ve her dediğinize "he" dediğinden hesap sormadığından ötürü fazla rahat batmış gibi görünüyor size.

Kesinlikle katılıyorum...eşinizin özgüvensizligi size itici geliyo...hatta adamı vence ezik göruyosun beyninin bi köşesinde...

Devede de boy var hanfendi.
Boy posla alakası yok özgüven sorununun.
Sizde durum böyle olduğundan onu erkek olarak görmüyorsunuz o yüzden uzaklaşmışsınız işte.
yakışıklı diye tabir edilen tipte kocam ama çekim yok sanki arada

Babanla ne gibi sorunlar yasadin bilmiyorum. Tahminlerin var sadece... Suçlu arıyor gibisin... Ama bu esin değil biliyorsun ama elinde de değil. Anlayabiliyorum.

Yardım alabilirsin iyi gelecektir. Bi surede uzaklaşabilirsin...
aynen gitcem bir hafta fln

hah tam da anlattığın gibi ağzına sağlık

Psikolog şart. Ben bi dönem faydasını görmüştüm. Ya da bi müddet uzak kalmak gerekiyo bilmiyorum. Ben de şu an hamilelik hormonlarina bağlıyorum aynı sorunu yaşıyorum. Bazen aynı koltukta oturmak bile zor geliyo. Sürekli yakın davranmak istiyo falan ama ben bazen buz gibi oluyorum. Dışarıdan gözle bakıyorum adamda 1.92 boy var manken gibi takım elbiseyle çalışır. Dikkat çeker. Tipinde itici gelmesi için hiç bi sebep yok ama bazen oll-muu-yooorr. Farketmedigimiz bi problem olmali bi yerde. Doğumdan sonra böyle devam ederse ben yine bi doktora gitmeyi düşünüyorum.

cinsel olarak çok büyük sorunumuz var belirtmiştim zaten ama onu kesinlikle açamam
anlıyorum. ozaman yapabileceğiniz pek bişey yok tedavi yada telafi edebileceğiniz bir durumsa en kisa zamanda destek almanızı tavsiye ederim. yoksa bu kadar uzak durmak istediginiz bi adamla evliliğiniz sürmez gibi görünüyo.. Bu arada probleminiz çocugunuz dünyaya geldikten sonra basladi herhalde?

Bence sen durumu kurtaracak çözümü biliyorsun cunku sorunun farkındasın.

İlla sana kötü davranması mi gerek vs demicem çünkü baban da kötü davranıyordu belki ve bu çelişkiyi daha da artırır.

Esini baban gibi görmekten vazgeç. Sana karşı şefkatli olması onu baba konumuna getirmez. Ayrıca cinsel sorunları da kendi içinde değil eşinle daha sık iletişim kurarak halletmeye çalışabilirsin.

Kendini suçlaman da bu durumu bir yere getirmez sadece içini karartir. Terapi! iyi gelecektir.

1-Özguvensizligin tiple boyla alakası yok..karakterle alakalı...

2-evlenmeden önce özgüvensizligini farkedemediniz çünkü kısa süre cıktınız..

3-evlendikten sonra farkettiniz o yüzden cocuk istemediniz...beyninizin bi kösesinde bence hep bi boşanmak vardı

evet 1 ay çıktık hemen evlenme teklifi etti 1 yıl sonra evlendik
evet erkek arkadaşım oldu ve vefat etti ama onu gömdüm unuttum atlattım o konu derinn
evet çekici gelmiyor sanki
basıp başka ile gitmek geldi kaybolmak geldi kaçmak geldi dağa çıkıp atlamak geldi

Aaaaa inanmıyorum. Resmen şu an yaşam ikizimi buldum.

anlıyorum. ozaman yapabileceğiniz pek bişey yok tedavi yada telafi edebileceğiniz bir durumsa en kisa zamanda destek almanızı tavsiye ederim. yoksa bu kadar uzak durmak istediginiz bi adamla evliliğiniz sürmez gibi görünüyo.. Bu arada probleminiz çocugunuz dünyaya geldikten sonra basladi herhalde?
en balından vardı zaten problem anlatılıp yardı alınacak gibi değil unutamam

1-Özguvensizligin tiple boyla alakası yok..karakterle alakalı...

2-evlenmeden önce özgüvensizligini farkedemediniz çünkü kısa süre cıktınız..

3-evlendikten sonra farkettiniz o yüzden cocuk istemediniz...beyninizin bi kösesinde bence hep bi boşanmak vardı
1 yıl nişanlı kaldık
çocuk istememem benim kendi içimde olan bir şeydi çünki o süper bi baba ben istemedim

Back
X