Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet 1 ay çıktık hemen evlenme teklifi etti 1 yıl sonra evlendikSiz bu kisiyle asik olarak mi evlendiniz ? Oncesinde bir erkek ark niz oldu mu ? Esinizin size cekici gelmesine mi ihtiyac duyuyorsunuz , 2 saat turlamaya gittiginizde aklinizda neler dusundunuz ? Cok mu sordum ne![]()
bak o da böyle ne sorsan mükemmel bir adam profili veriyodu bize... yapma etme ...ne deseler bi falsosu çıkmıyodu adamcagizin sonunda sayın üyeyi afaroz ettiler... gel beni dinle yol yakından kötü bi huyunu bul kocaninvalla hiç sanmam 2 metre 2 cm boyu var karızması var fln
Aklima selami ile gonul geldi birden![]()
valla hiç sanmam 2 metre 2 cm boyu var karızması var fln
cinsel olarak çok büyük sorunumuz var belirtmiştim zaten ama onu kesinlikle açamambak o da böyle ne sorsan mükemmel bir adam profili veriyodu bize... yapma etme ...ne deseler bi falsosu çıkmıyodu adamcagizin sonunda sayın üyeyi afaroz ettiler... gel beni dinle yol yakından kötü bi huyunu bul kocanin![]()
Bence adam özgüvensiz olduğundan ve her dediğinize "he" dediğinden hesap sormadığından ötürü fazla rahat batmış gibi görünüyor size.
yakışıklı diye tabir edilen tipte kocam ama çekim yok sanki aradaDevede de boy var hanfendi.
Boy posla alakası yok özgüven sorununun.
Sizde durum böyle olduğundan onu erkek olarak görmüyorsunuz o yüzden uzaklaşmışsınız işte.
aynen gitcem bir hafta flnBabanla ne gibi sorunlar yasadin bilmiyorum. Tahminlerin var sadece... Suçlu arıyor gibisin... Ama bu esin değil biliyorsun ama elinde de değil. Anlayabiliyorum.
Yardım alabilirsin iyi gelecektir. Bi surede uzaklaşabilirsin...
hah tam da anlattığın gibi ağzına sağlık
anlıyorum. ozaman yapabileceğiniz pek bişey yok tedavi yada telafi edebileceğiniz bir durumsa en kisa zamanda destek almanızı tavsiye ederim. yoksa bu kadar uzak durmak istediginiz bi adamla evliliğiniz sürmez gibi görünüyo.. Bu arada probleminiz çocugunuz dünyaya geldikten sonra basladi herhalde?cinsel olarak çok büyük sorunumuz var belirtmiştim zaten ama onu kesinlikle açamam
sizde olmasanız valla iyiki varsınız ha
aslında cinsellik olarak büyük bir sıkıntı var yani off bilemiyorumm
Ben anlamadim![]()
yakışıklı diye tabir edilen tipte kocam ama çekim yok sanki arada
valla hiç sanmam 2 metre 2 cm boyu var karızması var fln
evet 1 ay çıktık hemen evlenme teklifi etti 1 yıl sonra evlendik
evet erkek arkadaşım oldu ve vefat etti ama onu gömdüm unuttum atlattım o konu derinn
evet çekici gelmiyor sanki
basıp başka ile gitmek geldi kaybolmak geldi kaçmak geldi dağa çıkıp atlamak geldi
en balından vardı zaten problem anlatılıp yardı alınacak gibi değil unutamamanlıyorum. ozaman yapabileceğiniz pek bişey yok tedavi yada telafi edebileceğiniz bir durumsa en kisa zamanda destek almanızı tavsiye ederim. yoksa bu kadar uzak durmak istediginiz bi adamla evliliğiniz sürmez gibi görünüyo.. Bu arada probleminiz çocugunuz dünyaya geldikten sonra basladi herhalde?
1 yıl nişanlı kaldık1-Özguvensizligin tiple boyla alakası yok..karakterle alakalı...
2-evlenmeden önce özgüvensizligini farkedemediniz çünkü kısa süre cıktınız..
3-evlendikten sonra farkettiniz o yüzden cocuk istemediniz...beyninizin bi kösesinde bence hep bi boşanmak vardı