Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29 oda
Bu adam zaten evlenmeden önce sizle 3 senedir birlikteydi..ama öncesinde başkasıyla evlenip boşanmış üstelik çocuğu da olmuş ..bayağı hızlıymış bu durumda.Keşke boşandığı kızla görüşme fırsatı yakalamış olsaydın eminim senin farketmediğin o bambaşka yönleri o evliliğini de bitiren nedenler arasındaydı.
Bu hareketler karşısında sus pus olup pasif mi kalıyorsun?Ailemin yanında mükemmel bir eş herşeye yardım eden her konuda yanımda olan bir adam eve gelince ise tam tersi sonu hep hüsran
Olur mu hiç sence susabilir miyim artık çok yoruldum sadece inan dermanım kalmadı böyle çöküp yoruldum diye ağlamak istiyorumBu hareketler karşısında sus pus olup pasif mi kalıyorsun?
Gitmeyin . Kalın. Hal ve tavırlarınızla hissettirin tehditelrine boyun eğmeyinYaptım bana diyor ki beğenmiyorsan git bir kere yaptım gittim 3 gün sonra geldi Annemlere beni almaya gelmezsen annenlere anlatırım herşeyi dayanamazlar diye tehdit etti
Bu kadar kaldıramayacak ne var ki?Düşündüm gerçekten ama ailem çok yaşlı ve kalp hastası insanlar bunu kaldıramazlar biliyorum
Yüzde 99 narsist. Sonunuz boşanma. Ama Çoook dikkat edin. Yine narsistlerin tuzağına düşmeyin... Narsizm araştırın parçaları birleştirince şok olacaksınız. Bu hastalık hakkında çok bilgim var.Herkese merhabalar arkadaşlar bana allah rızası için bir akıl verin çünkü gerçekten içim tükendi
3 senelik bir ilişkim vardı ailem daha önceki evliliğinden olan çocuğu yüzünden bu ilişkiyi
Hiç istemedi benim için ise sorun değildi cunku bitmiş bir evlilik ve masum bir çocuk vardı ortada biz kimseyi dinlemedik ve sonunda evlendik ilişkinizdeki o neşeli çocuk gibi eğlenceli aşk dolu romantik o adam gitti yerine hiç bişeyden memnun olmayan herşeyi eleştiren kırdığının farkında bile olmayan herşeyin doğrusunu bildiğini düşünen bir adam geldi artık bişey diyecekken bile elli kere düşünüyorum huzursuzluk olmasın diye kendimi boğulmuş gibi hissediyorum sürekli alaylayıcı bir konuşma tarzı benim evim benim param benim benim hep benim benim kurallarım benim krallığım der gibi işten çıkartıldım daha bir ay bile olmadı iş bakıyorum ama marketten bişey alacakken bile laf eder mi diye düşünüyorum ne olur bana bi akıl verin kendimi çok yalnız ve kimsesiz hissediyorum