Galiba Tükendim

Bu adam zaten evlenmeden önce sizle 3 senedir birlikteydi..ama öncesinde başkasıyla evlenip boşanmış üstelik çocuğu da olmuş ..bayağı hızlıymış bu durumda.Keşke boşandığı kızla görüşme fırsatı yakalamış olsaydın eminim senin farketmediğin o bambaşka yönleri o evliliğini de bitiren nedenler arasındaydı.

Yaptım bana diyor ki beğenmiyorsan git bir kere yaptım gittim 3 gün sonra geldi Annemlere beni almaya gelmezsen annenlere anlatırım herşeyi dayanamazlar diye tehdit etti
Gitmeyin . Kalın. Hal ve tavırlarınızla hissettirin tehditelrine boyun eğmeyin

birincisi anneler babalar her zaman evlatlarının iyiliği için konulur ve iyiliği için susarlar (istisnalar olabilir.) Keşke bu kadar kulaklarınızı kapatmasaydınız anne ve babanıza karşı. Bir de bir kadının boşanma ihtimali daha düşüktür. Bu kişinin eski eşi neden boşanmış bu adamdan hiç araştırdınız mı? Benim en çok aklımı bu kurcalardı acaba benim baş edemeyeceğim bir huyumu var neden boşanmıştır diye? Şuan için ise yapacağınız tek şey önce bir uzmandan yardım almak sonra da en mantıklı kararı ondan sonra vermek.

Düşündüm gerçekten ama ailem çok yaşlı ve kalp hastası insanlar bunu kaldıramazlar biliyorum
Bu kadar kaldıramayacak ne var ki?
ben bu ailem yaşlı mazeretin cidden anlamıyorum. Hasta değilsiniz kaza yapmadınız borç yapmadınız nedir yani eleme kedere boğulacak? Bahane mi yapıyorsunuz acaba bunu içten içe?

Herkese merhabalar arkadaşlar bana allah rızası için bir akıl verin çünkü gerçekten içim tükendi

3 senelik bir ilişkim vardı ailem daha önceki evliliğinden olan çocuğu yüzünden bu ilişkiyi
Hiç istemedi benim için ise sorun değildi cunku bitmiş bir evlilik ve masum bir çocuk vardı ortada biz kimseyi dinlemedik ve sonunda evlendik ilişkinizdeki o neşeli çocuk gibi eğlenceli aşk dolu romantik o adam gitti yerine hiç bişeyden memnun olmayan herşeyi eleştiren kırdığının farkında bile olmayan herşeyin doğrusunu bildiğini düşünen bir adam geldi artık bişey diyecekken bile elli kere düşünüyorum huzursuzluk olmasın diye kendimi boğulmuş gibi hissediyorum sürekli alaylayıcı bir konuşma tarzı benim evim benim param benim benim hep benim benim kurallarım benim krallığım der gibi işten çıkartıldım daha bir ay bile olmadı iş bakıyorum ama marketten bişey alacakken bile laf eder mi diye düşünüyorum ne olur bana bi akıl verin kendimi çok yalnız ve kimsesiz hissediyorum
Yüzde 99 narsist. Sonunuz boşanma. Ama Çoook dikkat edin. Yine narsistlerin tuzağına düşmeyin... Narsizm araştırın parçaları birleştirince şok olacaksınız. Bu hastalık hakkında çok bilgim var.

Aileyi dinlemek önemli işte.
Yüzde seksen doğru söylerler kalan yüzde yirmi ntoksik ailelerdir.
İnsan da kendi ailesini bilir sonuçta.
Ne diyelim boşanın gitsin ne var ki eşinizle mi var oldunuz sanki ne diye sizi dibe çekmesine izin veriyorsunuz?
Hayret bir şey

Aynı konudan iki defa açmışsınız. Orada yazdığımı yazayım, aileniz çocuklu adamla evlenmenize dayanmış, boşanmanıza mı dayanamıyor?

Back
X