- 20 Eylül 2025
- 5
- 6
- 1
- 36
- Konu Sahibi MASALLARDIYARI212
Merhaba arkadaşlar ben 35 yaşinda evliyim 2 tane cocuğum var.Benim sorunum kilolarim bekarken cok kilolu olmayan dönem dönem kilo alip veren biriydim benim kilo sorunum Ilk cocuguma hamileyken basladi düsük,erken doğum riskim oldugu icin surekli yatiyordum ve kullandigim ilaclardan ötürü 35 kg aldim dogumdan kisa bi sure sonra verdim ve pandemi zamani tekrar kilo almaya basladim ve diyetle normale dondum derken ikinci cocuguma hamile oldugumu ogrendim.ilk gebeligimde oldugum gibi surekli yatarak subat ayinda kavustum bebegime cok sukur ama kizim kolik surekli aglayan beni 5 dakika bile yanliz birakmayan uykusuz bi bebek gün icerisinde ev isi cocugu okula gotur pisir tasir derken hic biseye firsat bulamiyorum.Bu surecte beslenme aliskanligim tamamen degisti ve gunduz biseye firsat bulamadigim icin gece yemek yeme aliskanligim basladi ve tekrardan kilo almaya basladim kilo almakla beraber saglik sorunlarim basladi diyet yapmam lazim ama kendimde o gücü bulamiyorum surekli basa sardigi icin hic bisey yapmak istemiyorum insanlar aa cok kilo almissin demesin diye kimseyle gorusmek istemiyorum.Nasil bi yol izlemeliyim arkadaslar kendimi cok gucsuz mutsuz hissediyorum.