Galiba yalnız kalıcam :(

lovesdivine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
137
0
26
Antalya
uzun zamandır içimi kemırıyor belkı unuturum diyorum ama en ıyısı sizinle paylasmak. Bayramda konyaya gittik. Hersey guzel hos ben kv gelmesini istememiştm ama oda geldi. Her neyse el öpmeye gidiyoruz sonucta. Gezerken ceketimi cıkartmak ıstedım. Üzerimde bisiklet yaka acık bile olmayan bi badi vardı. Yanımızda kv kuzenleri dayısı yengesi baya kalabalık yanı ben gelın olarak tekım. Cıkartma dedi ama cok sıcak dedim. Hakaret eder gibi ne halın varsa gör dedi. Ve cıkarttım o sinirle. Mevlanadayız düşünün yanı. Herkez gezıyor esı olan esıyle vs benım esim benı bıraktı ve kuzenleri ve annsının kolundan cıkmadı ben kaldım sap gibi inanın cok üzüldüm konu buyuk bişide değil kı olsa bile oyle yapmasını yediremedim. Aksam oldu yıne bı Kuzenine yemege gidiyorz hala aynı seyler devam ediyor. Geldi yanıma bosanmak ıstediğini söyledi konyadan kız alsa daha iyiymiş vs vs bende tmm deyince 360 derece dndu konu kapanalı 1 hafta olmasına ragmen her tartısmada ben bunu yasıcaksam eşime sevgım kalmazkı cok canm sıkkn ya

Konya 'ya gitmiştim bi ara.Ruhum sıkılmıştı.Kolay gelsin ne diyeyim.Dayatın,onları dinlemeyin.

giyiminiz için bunları söylediyse bence yalnız kalın. bi mahsuru yok

balık tutmaya gider, arkadaşlarıyla gezer, boşayacam der. şımarık şey

yalnız kalmayın, yalnız bırakın...

bayram gezmesinde annesinin işi ne bir ikincisi neden eşin seni bırakıp gidiyor hem oraya götürüo hem yanlız bırakıo. malesef bu erkekler hep düşüncesiz. ama emin ol aynısını sen yapsaydın kıyamette kopardı. bizde bayramda annesigille gezdik ankarada bende senin gibi kenarda kaldım öyleyken sesimi çıkarmadım. kv benim elbisemden kısa elbise giymesine rağmen her gittiği yerde benim eteimi çekiştirdi benim memleketimde yanlız gitmemize rağmen ki dayımlara gitmiştik 10 dk oturduk neymiş niye yanına oturmamışım kedi yavrusu gibi bırakmışım. kıyamet koptu. son damlaydı gerçi ama artık taştı ve bu hafta sonu konuşup büyük ihtimal haftayada davayı açıcam.

böle insanları anlamıyorum. ne demek ya konyadan alsaymış. bu sölenicek lafmı sende deseydin bende keşke konyadan evlenmeseydim diye. kocaman insanlarız ne giyceimizi nasıl oturcaımızı bilmicekmiyiz. hepsimi aynı olur bu insanların biride çıksa benim kocam şöle ii kv de böle ii dese dünyanın sonu geldi sancam sanırım

öyle yalnıs bir evlılık yaptım kı sımdı yalnz bırakabilcek durumda dahi değilim

neden? kaç yıllık evlisin yaşın kaç bilmiorum ama inan böle huzursuz yaşıcak kadar uzun yaşamıyoruz. evlenmeden önce anlaşılmıo yani en azından benim eşimin böle olcaını hiç düşünmezdim kv görümce belliydide eşim arkamda duruyordu. ama imzayı attık herşey deişti. inan bana bu şans işi ve sanırım biz şanssızız

neden yanlız bırakabılcek durumda deılsın canım.....ayy bu tur kocaları tutup bezbolll sopasıyla dovesım varrr

neden yanlız bırakabılcek durumda deılsın canım.....ayy bu tur kocaları tutup bezbolll sopasıyla dovesım varrr

Adama bak,Konyada akrabalrı görünce orda daha mutlu olduğuna mı karar vermiş
Durduk yere sarfettiği cümle çok çirkin.
Derdi neymiş,konuşmadınızmı?

Bekar olarak böyle olumsuz şeyler okudukça korkuyorum ben de... Hakkınızda hayırlısı olsun.

canım kaç yıılık ewlisiniz çocunuz warmı ewiniz erkein ailesyle aynı ildemi farklı illerdemii swrkmi ewldnz bunlrıda pylşrsan dha iyi yorumlar alırsın

Bu kayınvalideler ne istiyolar gelinlerden ben anlamadım ya.Bu forumdaki bazı konuları ağzım açık okuyorum,
bizim de evlatlarımız var;Allah bizleri annesinin ağzına bakan erkeklerden ve ağzına baktıran kayınvalidelerden korusun ne diyim....

msj tekrarı......

Çalısıyrum neden yalnıs bi evlılık yaptım 19 yasındayım ve annemın yalnısını bende yalnıs olarak bedel gibi ödüyorum esimi gercekten cok sevıyorum oda benı bunu da bellı ediyor saolsn ama bazı seyleri yokmu beni cileden gercekten cıkartıyor belkı zoruma gitmes bu kdar sorun etmezdm ama gercekten agırıma gitti. Bosanmak ıstermıyım asla ama olursada allahın takdiri derim. 1 hafta ıcınde evlılık kararı alıp evlendım dusunemedm 2 senem gectı diye inandm ama esim iyi sıkıntım yok sadece bu tavr ve davranısları dısında bosansam ne olucak babamla yasıcam hiç sorun degıl ama yuva kurmak kolay degılkı ne zorluklar yasıyorum simdi sadece bana biraz daha özverili olmasını ıstıyorum cokmu sey istiyorum

bence herkes hakettiğini yaşamalı hem boşanan insanlar yalnız mı kalıyor nerden çıktı bu bence kendinize güvenin ve ezdirmeyin kendinizi bu kadar eşinizle de net bi şekilde konuşun böyle davranmaya devam ederse onunla evli kalmayacağınızı direk söyleyin ya kendine çeki düzen versin yada siz kendinize sıfırdan yepyeni bir hayat kurun. Sizi aciz ve zavallı mı görüyor bune özgüven şaştım kaldım eşinize sinir oldum akşam akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…