- Konu Sahibi lovesdivine
-
bence herkes hakettiğini yaşamalı hem boşanan insanlar yalnız mı kalıyor nerden çıktı bu bence kendinize güvenin ve ezdirmeyin kendinizi bu kadar eşinizle de net bi şekilde konuşun böyle davranmaya devam ederse onunla evli kalmayacağınızı direk söyleyin ya kendine çeki düzen versin yada siz kendinize sıfırdan yepyeni bir hayat kurun. Sizi aciz ve zavallı mı görüyor bune özgüven şaştım kaldım eşinize sinir oldum akşam akşam
uzun zamandır içimi kemırıyor belkı unuturum diyorum ama en ıyısı sizinle paylasmak. Bayramda konyaya gittik. Hersey guzel hos ben kv gelmesini istememiştm ama oda geldi. Her neyse el öpmeye gidiyoruz sonucta. Gezerken ceketimi cıkartmak ıstedım. Üzerimde bisiklet yaka acık bile olmayan bi badi vardı. Yanımızda kv kuzenleri dayısı yengesi baya kalabalık yanı ben gelın olarak tekım. Cıkartma dedi ama cok sıcak dedim. Hakaret eder gibi ne halın varsa gör dedi. Ve cıkarttım o sinirle. Mevlanadayız düşünün yanı. Herkez gezıyor esı olan esıyle vs benım esim benı bıraktı ve kuzenleri ve annsının kolundan cıkmadı ben kaldım sap gibiinanın cok üzüldüm konu buyuk bişide değil kı olsa bile oyle yapmasını yediremedim. Aksam oldu yıne bı Kuzenine yemege gidiyorz hala aynı seyler devam ediyor. Geldi yanıma bosanmak ıstediğini söyledi konyadan kız alsa daha iyiymiş vs vs bende tmm deyince 360 derece dndu konu kapanalı 1 hafta olmasına ragmen her tartısmada ben bunu yasıcaksam eşime sevgım kalmazkı cok canm sıkkn ya
uzun zamandır içimi kemırıyor belkı unuturum diyorum ama en ıyısı sizinle paylasmak. Bayramda konyaya gittik. Hersey guzel hos ben kv gelmesini istememiştm ama oda geldi. Her neyse el öpmeye gidiyoruz sonucta. Gezerken ceketimi cıkartmak ıstedım. Üzerimde bisiklet yaka acık bile olmayan bi badi vardı. Yanımızda kv kuzenleri dayısı yengesi baya kalabalık yanı ben gelın olarak tekım. Cıkartma dedi ama cok sıcak dedim. Hakaret eder gibi ne halın varsa gör dedi. Ve cıkarttım o sinirle. Mevlanadayız düşünün yanı. Herkez gezıyor esı olan esıyle vs benım esim benı bıraktı ve kuzenleri ve annsının kolundan cıkmadı ben kaldım sap gibiinanın cok üzüldüm konu buyuk bişide değil kı olsa bile oyle yapmasını yediremedim. Aksam oldu yıne bı Kuzenine yemege gidiyorz hala aynı seyler devam ediyor. Geldi yanıma bosanmak ıstediğini söyledi konyadan kız alsa daha iyiymiş vs vs bende tmm deyince 360 derece dndu konu kapanalı 1 hafta olmasına ragmen her tartısmada ben bunu yasıcaksam eşime sevgım kalmazkı cok canm sıkkn ya
eşin hep böyle annesinin lafına dolduruşuna gelip seni kırıyor mu??
7 aylık evlıyım cocuk yok 15 dk mesafemız var ev konusunda severek evlendım hemde cok severek
daha hıc doldurusuna gelmedi. Yeri gelnce gercketen korurda hep derdı banada annesınede ne sen gel bana onu sikayet et neden o senı bana dye aynı evdeyken sımdı cok karısmıyor ama bı anne olarak beklerdım kı oglum o senın karın git oun yanında dur ne yapıyorsun sen demesını tek onun degıl herkezınnnnn
annem yanımdayken böyle olamazdı smdı yk diye sanırım bu kadar sey yapması ama benı biliyor isterse annem olsun ısterse olmasın allahıma sukurler olsun ekmek parası kazanabılen kendı ayaklarım üzerinde durabilen birisiym ve canıma gercekten tak ederse kımseyı dınlemem annemı silip evlendıgım gibi umarım son haddeye gelmeden hersey duzelr
öyle yalnıs bir evlılık yaptım kı sımdı yalnz bırakabilcek durumda dahi değilim
Bekar olarak böyle olumsuz şeyler okudukça korkuyorum ben de... Hakkınızda hayırlısı olsun.
Çalısıyrum neden yalnıs bi evlılık yaptım 19 yasındayım ve annemın yalnısını bende yalnıs olarak bedel gibi ödüyorum esimi gercekten cok sevıyorum oda benı bunu da bellı ediyor saolsn ama bazı seyleri yokmu beni cileden gercekten cıkartıyor belkı zoruma gitmes bu kdar sorun etmezdm ama gercekten agırıma gitti. Bosanmak ıstermıyım asla ama olursada allahın takdiri derim. 1 hafta ıcınde evlılık kararı alıp evlendım dusunemedm 2 senem gectı diye inandm ama esim iyi sıkıntım yok sadece bu tavr ve davranısları dısında bosansam ne olucak babamla yasıcam hiç sorun degıl ama yuva kurmak kolay degılkı ne zorluklar yasıyorum simdi sadece bana biraz daha özverili olmasını ıstıyorum cokmu sey istiyorum
valla canım aynen hayırlsı..ama gunumuzde evlılıkler cok sorunlu cok..........
valla canım bende senın gbı erken evlılık yaptım ve bunun bedelını oduyorum..tabıkı erken evlenen herkes mustuz olur dıye bısey dıyemem ama coğunlukla ezılen taraf oluyoruz ıster ıstemezzz..esım sevıyor demıssın ya masallah yanı bu nasıl bır sevgı tatlım bı pazar gununu ayırmaz sana konyaya gıder senı dıslarr..........bu sevgı deıl yaaaa ınanmıyorum ben seven erkek bunu yapmazz yanı.........
Bir daha gitmeyin o zaman siz.Konya 'ya gitmiştim bi ara.Ruhum sıkılmıştı.Kolay gelsin ne diyeyim.Dayatın,onları dinlemeyin.
bu konunda haklısın eşinin sana söylediği, tavrı,yanlız bırakması vs hiç hoş değil, benimde kv bana aynı şekilde ne halin varsa gör dese bende direk dediğinin tersini yapar çıkartırdım inadımdan sinirimden, sakın kızma ama birde şöyle birşey düşündüm hani aile yapınızı konyadaki ortamınızı sen daha iyi bilirsin acaba içindeki badin ne kadar açık olmasa da bulunduğu n ortama göre biraz açık kaçıcak bir kıyafetmiydi mesela bende izmirde yaşıyorum eşim karışmaz kıyafetime istediğimi giyerim ama eşimin memeleketine giderken dirsek kol gömlek giyerim ama eşim dedi diye değil ortama ayak uydurmak için birde bu taraftan düşünsen, tabiki eşinin söyledikleri ve yaptıklarını haklı çıkarmıyor hiçbir şey
daha hıc doldurusuna gelmedi. Yeri gelnce gercketen korurda hep derdı banada annesınede ne sen gel bana onu sikayet et neden o senı bana dye aynı evdeyken sımdı cok karısmıyor ama bı anne olarak beklerdım kı oglum o senın karın git oun yanında dur ne yapıyorsun sen demesını tek onun degıl herkezınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?