Galiba yarın doğuma giriyorum

brn1987

meleğimi büyütüyoruz
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
389
7
96
İstanbul
kızlar hamilelik kaynaklı heyecan korku ve telaşlarımı hep sizinle paylaştım şimdide doğuma gideceğim demek çok farklı bi duygu hiç gelmeyecek gibi geldi hergün bi çeltik attım mucizeme kavuşma haneme güngün saydım ve sat a göre son gündeyizz artık. bebeğim 4500gr mın üzerinde çıktığı için çatı muayenesi yapacaktı doktorum çatı muayenesinden korkup tansiyonum tavan yapınca sen normal doğuramazzsın bebeği sıkarsın ıkınman gerekirken boşa sancı çekmeyelim sonu sezeryanla bitecek bir normal doğumu hiç beklemeyelim dedi bugün 40. haftam bitiyo allahın izniyle yarın için sezeryan günü verdi doktorum daha doğrusu gel bi tansiyon bakalım dedi heyecanın yatışsın diye konuşalım eğer hazırsan alalım değilsen iki gün daha bekleyelim hergün nst takibi yaparak dedi çok farklı hissediyorum bir yanım çok enerjik 2 günden beri temizlik yapıyorum hiç yatmadan akşamı edip hiç uyumadan sabahı bekliyorum 6 katı hiç dinlenmeden çıkıyorum falan ama bir yanım çok sakin ve dingin acayip bir yalnızlık var üzerimde evde 10 kişi bile olsa yalnızım doğuma yalnız giricem hissinden herhalde allah tüm hamişleride benide hayırlısıyla kurtarsın bebek bekleyen ve isteyenlerin kucaklarını sağlıklı bebeklerde doldursun inşallah

canım ne mutlu sana,Allah kurtarsın,darısı bize inşallah yolumuz uzuuuunnn

allah kurtarsın cnm,bencede doğumun çook yakın,yakın olduğu zaman insanın içine enerji doğuyor.hadi git gelde bize yaz..

amin canım benim ya.... hayırlı doğumlar sana.... allahım bebeğinede sanada sağlık sıhat versin...

baslik cok tatli olmus ya : )

Rabbim bir nefeste kurtarsin insaAllah

Allah anali babali büyütmeyi nasip eylesin yavrunuzu...

darisi basimiza insaAllah : ))

gözünaydın hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah bebeğini :Saruboceq:
benimde 2 hafta kaldı meleğimle buluşmama

Ne mutlu sana, sona gelmek çok güzel. Darısı bizlere inşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun canım
sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza.
Rabbim bizede bu günleri göstersin inşallah.

canım benim, sende benim gibi olmuşsun.
normal doğum diye tutturmuş ancak çatı muayenesi olurken utanmış ve sezaryen olmuş biri olarak tavsiye ederim sezaryenı.
ameliyat sonram çok rahattı.
3. günü temizlik yaptım halıları kaldırdım balkonları yıkadım çamaşır astım...
tabi her bünye aynı değil umarım benim gibi rahat olursun
hayırlı doğumlar
sağlıcakla kalın...

teşekkür ederim kızlar allah hepinizi kurtarsın sağlıkla bebişlerinizi kucaklamayı nasip etsin inşallah gerçekten sona gelmek çok güzel bi duygu ama dediğim gibi çokda karmaşık şeyler hissediyorum dünden beri sezeryanı araştıryorum sezereyanla doğum yapan arkadaşların yorum ve tecrübelerini okuyorum rabbim hepimize kolay kolay doğumlar nasip etsin inşallah

şimdilerde sezeryanlar çok kolay oluyo diyolar inşallah canım bende senin gibi rahat atlatırım ben bide yatmaya alışkın değilim hiç ağır geçerse nasıl yatarım diye düşünmüyo ve strese girmiyo değilim artık kısmet yaşayıp görücez

ALLAH yardımcın olsun canım,biranönce bebişine kavuşmanı dilerimm

Allah yardımcın olsun.İnş kolay bir doğum olur.Rabbim bize de nasip etsin göstersin o günleri inş:Saruboceq:

allah yardımcın olsun canım benim 2 arkadaşım da biri günü geçtiği için diğerinin de 37.haftada bebeğin kalp atışları yavaşladığından sezeryan oldu.ikiside 2 gün hastanede yattıktan sonra çıktılar hemen toparladılar. 1 hafta sonra falan dikişleri alındı.maşallah ikiside sağlıklı şu an ama sütleri geç gelmiş bi tek o yüzden sana banyo yapabilirsin derse doktorun hemen yap çok yardımcı oluyomuş sütün gelmesine.

Hadi bakalım hayırlısı canım, şimdiden geçmiş olsun, sağlıklı sıhhatli atlattın hamileliği, bebişin hayırlı olsun :)))

Bu arada doğum yaklaşınca enerjik mi oluyoruz ya? :/
Benim 38.haftam ama 2gündür deli gibi enerjiğim, durmadan çamaşır falan yıkayıp ütülüyorum, temizlik yapıyorum, gardrop yerleştiriyorum, yemekler, tatlılar falan yapıyorum, 2 gecedir de deli gibi bir enerji üstümde hiç uyuyamıyorum, dün eşime zorla gecenin bir yarısı dama falan oynayalım dedim, o derece :))) Dama'dan sıkılınca isim-şehir oynayalım dedim ama suratıma öyle bir baktı ki "tamam hadi sen git yat, yarın işe gideceksin tabii" demek zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…