canım benim, sende benim gibi olmuşsun.
normal doğum diye tutturmuş ancak çatı muayenesi olurken utanmış ve sezaryen olmuş biri olarak tavsiye ederim sezaryenı.
ameliyat sonram çok rahattı.
3. günü temizlik yaptım halıları kaldırdım balkonları yıkadım çamaşır astım...
tabi her bünye aynı değil umarım benim gibi rahat olursun
hayırlı doğumlar
sağlıcakla kalın...
kızlar hamilelik kaynaklı heyecan korku ve telaşlarımı hep sizinle paylaştım şimdide doğuma gideceğim demek çok farklı bi duygu hiç gelmeyecek gibi geldi hergün bi çeltik attım mucizeme kavuşma haneme güngün saydım ve sat a göre son gündeyizz artık. bebeğim 4500gr mın üzerinde çıktığı için çatı muayenesi yapacaktı doktorum çatı muayenesinden korkup tansiyonum tavan yapınca sen normal doğuramazzsın bebeği sıkarsın ıkınman gerekirken boşa sancı çekmeyelim sonu sezeryanla bitecek bir normal doğumu hiç beklemeyelim dedi bugün 40. haftam bitiyo allahın izniyle yarın için sezeryan günü verdi doktorum daha doğrusu gel bi tansiyon bakalım dedi heyecanın yatışsın diye konuşalım eğer hazırsan alalım değilsen iki gün daha bekleyelim hergün nst takibi yaparak dedi çok farklı hissediyorum bir yanım çok enerjik 2 günden beri temizlik yapıyorum hiç yatmadan akşamı edip hiç uyumadan sabahı bekliyorum 6 katı hiç dinlenmeden çıkıyorum falan ama bir yanım çok sakin ve dingin acayip bir yalnızlık var üzerimde evde 10 kişi bile olsa yalnızım doğuma yalnız giricem hissinden herhalde allah tüm hamişleride benide hayırlısıyla kurtarsın bebek bekleyen ve isteyenlerin kucaklarını sağlıklı bebeklerde doldursun inşallah
teşekkür ederim kızlar allah hepinizi kurtarsın sağlıkla bebişlerinizi kucaklamayı nasip etsin inşallah gerçekten sona gelmek çok güzel bi duygu ama dediğim gibi çokda karmaşık şeyler hissediyorum dünden beri sezeryanı araştıryorum sezereyanla doğum yapan arkadaşların yorum ve tecrübelerini okuyorum rabbim hepimize kolay kolay doğumlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?