Game of Thrones (Spoiler içerebilir)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aryacılık kazanacak
ben de geldimmm ❤
brienne öldü mü yaaa göremedim canlısını da ölüsünü de

Pardon kızlar banlandım da yeni geri geldim
Taht tahminlerini alalım benim gönlüm Daenerysten yana
Ayrıca biri bana Brienne öldü dedi ancak ben de öldüğü sahneyi göremedim

Pardon kızlar banlandım da yeni geri geldim
Taht tahminlerini alalım benim gönlüm Daenerysten yana
Ayrıca biri bana Brienne öldü dedi ancak ben de öldüğü sahneyi göremedim

Bence taht Jon Snow’un
Brienne ölmedi ya görmedim ben öyle bir şey. Arya Gece Kralı’nı öldürmeden önce hayattaki tüm önemli karakterleri savaşırken köşeye sıkışmış gösterdiler, Brienne ‘i de, ama ölmedi, sonra zaten Arya bıçağı saplayınca Akgezenlerin hepsi tuzla buz oldu.

Ya konuyla ilgili değil de Velvette her ban öncekinden uzun süreli mi oluyor? İki kere ban yedim, ilk 1 gün ikincisi 2 gündü

Yani taht Jonun hakkı zaten de gönlüm Danny alsın istiyor işte
Ama böyle istiyorum ya kesin almaz şimdi
Ayrıca bende hayal kırıklığı oldu açıkçası son bölüm çünkü 8 sezondur bu savaşı bekledik, kışı bekledik, bir bölümde her şey bitti
Hele Gece kralının ölümünü daha fantastik bekliyordum ben çok kolay oldu sanki

Ay evet gittikçe artıyor ban süresi
Ben hep 2 gün 2 gün yiyordum bu kez 3 sürdü

Aynı şeyi düşündüm ben de bölümü izledikten sonra

Sen niye banlandın gerçi görüyorum arada bdvde seni, bdvye bulaşan banlanıyor

İlk banımı mesleğime edilen hakaretle ilgili (kan emiciler vs.) polemiğe girdim diye yedim (dost kazığı mı avukat parası mı gibi bi konuydu) , ikinci banımı da gecexoxo bilmem ne diye ergen liseli bir kız var türlü türlü saçma sapan konuları var, ona ergen falan dedim diye yedim sanırım

Sen daha iki ban yemişsin dur
Ben sitede af çıktığı günleri gördüm geçirdim, 0landı herkesin puanları yoksa şimdiye kadar 10 gün banlanmaya falan çıkardım

Sen daha iki ban yemişsin dur
Ben sitede af çıktığı günleri gördüm geçirdim, 0landı herkesin puanları yoksa şimdiye kadar 10 gün banlanmaya falan çıkardım

Ay öyle şeyler mi var hiç okumadım kuralları, okuyayım bir ara valla yediysem yedim ikisi de hak etti fazlasıyla az bile söyledim

Ay öyle şeyler mi var hiç okumadım kuralları, okuyayım bir ara valla yediysem yedim ikisi de hak etti fazlasıyla az bile söyledim

Ben yemek istemiyorum artık uslu durucam (durmadı)

Bacilar guzel dizi biraz sapik oldugu icin izlemeye cekiniyorm:) esim butun sezonlari izledi sizede iyi seyirlee:)

O dönemin ambiyansına gidiyor ama o açık seçiklik hem amaan bilmediğimiz şeyler mi çok güzel dizi valla kaçırma

Ama kesin söylemişlerdir sana hep olup bitenleri çünkü sosyal medyada kaçınmak imkansız herkes konuşuyor
O yüzden sosyal medyaya bakmadan izliyorum hemen
Vallah nen sosyal medyaya bakmiyorm ki sadece evlendigim gundrn beridir olan bir dizi hep izlemek hevesi vardi bir kac kere esimle izledim sonuc her sezon hamisim cok ayiba kactim sanirim

Final sezonu diye her şey çok hızlı ilerliyor zaten 8 bölüm galiba yarısına geldik bile cercei bebeği denizciye kakaladı, yaralı ejderhayı vurdular, missandei yi idam etti cercei cercei bin akıbetini çok merak ediyorum, canavar kadın

Aşırı sinir oldum
Artık ben de "mad queen" görmek istiyorum
Babası gibi yakıp yıksın ortalığı Danny
Yeter
Ejderha gitti ya

Aşırı sinir oldum
Artık ben de "mad queen" görmek istiyorum
Babası gibi yakıp yıksın ortalığı Danny
Yeter
Ejderha gitti ya

Aynen ama bence delirecek zaten, Jon’a da kuruluyor, zaten Jon’un Targaryen olduğunu duyanlarda da kıpraşma var, bi delilik kaçınılmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…