Gamsız sevgili!!!

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Kızlar erkek arkadasımın işi nedeniyle çok sık görüşemüyoruz hatta bazı dönemler işi problem olmasa bile her gün beraber değilizdir. Evlerimiz yanyana olmasına rağmen bir kez olsun isyan etmemiş onu zora sokmamışımdır. Veya trip atmamışımdır hep anlayışlı olmuşumdur. Kendiside dile getirir bunu.

Zamanında, ondan bir şey istemiyorum diye trip atmıştır hatta kendileri,bir şeylerden kasıt yemek yemeğe gitmek, beni şuraya götür demeler beni mutlu etmek istiyormuş..

2 yıl sonunda ilk kez bundan 10 gün önce söyledim canım çekti şundan diye. 10 gibi geliyorum dedi sonra işim uzadı dedi arkadaslarıyla gitti bana yalan söyledi sans eseri öğrendim.

Bozuntuya vermedim çok arkadasıyla gezen biri değildi sustum. Yalanını yuttum. Ona dahi belli etmedim.

Gene devam ettim hadi ne zaman gidiceğiz diye işi bir türlü erken bitmiyordu. Neyse 10 günün sonunda dün işi erken bitti ve o gene arkadaslarıyla yemek yemeğe gitti. Bunuda ona sorunca öğrendim. Söyledim biz gitcektik falan sitem ettim, ve oda dalga geçer gibi geleyim alayım seni dedi. Gelip alcağından değil emin artık o saaten sonra çıkmıcağıma( çünkü işi 10da bittiyse ben yemeğe arkadaslarıyla gittiğini 11 gibi öğreniyorum)
Bende çocukmu gezdiriyosun sen yemişsin zaten dedim.
Oda tatlı yerim dedi. Arkadaşlarınla yersin dedim.

Ve sadece TAMAM dedi. Halada bir mesaj yok.

Siz bunu ne diye değerlendiriyosunuz?

Kızlar erkek arkadasımın işi nedeniyle çok sık görüşemüyoruz hatta bazı dönemler işi problem olmasa bile her gün beraber değilizdir. Evlerimiz yanyana olmasına rağmen bir kez olsun isyan etmemiş onu zora sokmamışımdır. Veya trip atmamışımdır hep anlayışlı olmuşumdur. Kendiside dile getirir bunu.

Zamanında, ondan bir şey istemiyorum diye trip atmıştır hatta kendileri,bir şeylerden kasıt yemek yemeğe gitmek, beni şuraya götür demeler beni mutlu etmek istiyormuş..

2 yıl sonunda ilk kez bundan 10 gün önce söyledim canım çekti şundan diye. 10 gibi geliyorum dedi sonra işim uzadı dedi arkadaslarıyla gitti bana yalan söyledi sans eseri öğrendim.

Bozuntuya vermedim çok arkadasıyla gezen biri değildi sustum. Yalanını yuttum. Ona dahi belli etmedim.

Gene devam ettim hadi ne zaman gidiceğiz diye işi bir türlü erken bitmiyordu. Neyse 10 günün sonunda dün işi erken bitti ve o gene arkadaslarıyla yemek yemeğe gitti. Bunuda ona sorunca öğrendim. Söyledim biz gitcektik falan sitem ettim, ve oda dalga geçer gibi geleyim alayım seni dedi. Gelip alcağından değil emin artık o saaten sonra çıkmıcağıma( çünkü işi 10da bittiyse ben yemeğe arkadaslarıyla gittiğini 11 gibi öğreniyorum)
Bende çocukmu gezdiriyosun sen yemişsin zaten dedim.
Oda tatlı yerim dedi. Arkadaşlarınla yersin dedim.

Ve sadece TAMAM dedi. Halada bir mesaj yok.

Siz bunu ne diye değerlendiriyosunuz?
YAşı kaç? Ciddiyetsiz buldum kendisini

siz ona çok yüz vermişssiniz ve onu rahatlıga alıştırmıssınız suan sizi elinde görüyor ne yaparsanız yapın umursamayacak bi tip bence sizi umursamaynı sizde umursamayın olsun bitsin.

Vakit geçirmek istemediği biriyle insan neden sevgili kalır anlamıyorum.erkek arkadaşınız sizi pek takmıyor sanki.yalanını yakalamışsınız zaten bence ciddi ciddi konuşun ama ayrılmayı göze alamıyorsanız idare edeceksiniz.blöf yapmanın bir yararı olmaz.

Bu çocuktan bi nane olmaz, benden söylemesi..
Hiç seviyorum aşığım filan diye kendinizi kandırmayın, onun sevdiğini düşünmedim ben

Eee bi erkegeee olduğundan fazlaaa anlayış gösterirsen böylee sallamaz nasılsaa her türlüüü anlayış gösterıo aman diyip kafasnın keyfine göree davranır

Sevgilimle gorusemeyecegiz ve ben bu duruma gikimi cikarmayacagim, oyle mi? Bir de buna anlayisli olmak demissiniz. Yahu ne alakasi var? Sevgiliniz gorusmek istemiyor sizinle. Yalanlar da cabasi. Bayiliyorsunuz boyle antin kuntin iliskilere.

Kızlar ne diceğimi bilmiyorum haklısınız. Yani bugünde tek bir şey demedi. Sessiz sedasız bu ilişkiyi bitiriceğim. Tek kelimeyi bile hak etmiyor. Zerre umursammadığımın farkındayım artık zaten.

Neden ömrünüzü böyle boş insanlara harciyorsunuz size yazık değil mi ?

Ilk yalanına susmanız hataydı bir ilişki de yapılabilecek en kötü şey bana göre yalan.Affedilir susulur yanı yok.Sevgi zorlukları aşmak içindir her şeyi görmezden gelmek için değil. Bu davranışlarından rahatsız olduğunuzu net bir dille söyleyin bence. Size değer veriyorsa kendini düzeltir ama hala devam ediyorsa bence böyle bir insanla yolunuza devam etmeyin.

Back
X