gamyoncu'nun zayıflama günlüğü

Iyi öğlenler efemmmm :16::16:

Sabah güne yine ılık su ile başladım

9 kahvaltı 1 tot ekmeği yağsız tost
şeker domates salatalık ve 2 çatal peynir
1 bardak süt

az önce 2 adet kuru kayısı yedim hem bağırsaklarıma iyi gelsin hemde öğle yemeğini fazla kaçırmayayım die

bindik bi alamete gedeyyoz kıyamateeeee eriycez inşallahhh :27::27::27::27::27:

merhaba günlüğüm uzun zamandan sonra yine ben ama bu sefer çok karalıyım çünkü 98 kilo olmuşum :17::17::17: nanabiliyor musun hep çevremdekiler yüzünden ama artık kendimi ve koca kalçalarımı görebiliyorum artık cumartesi ve pazar günü eşimle alışverişe çıktık çok şık bir elbise aldım ama içine zor sığdım bu haftasonu düğünde giyicem ve şimdiden dikkkat etmeye başladım kendime bakalım haa birde eşim indirimden bir kaban aldı bana istemedim ama aldı içine giremeyeceğimi bildiğim için ama oldu önü kapanmadı ne yapıp edip önünü kapatacağım bu sefer çok kararlıyım ...

ve gelelim bugün yediklerime

sabah: (saat:07:40)
1 bardak ılık su
peynir
haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
2 bardak çay

ara: saat (10:30)
bir bardak süt (içine bir çay kaşığı türk kahvesi)

öğle: (saat:13:00)
0.5 litre su
bir kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

şimdilik bu kadar ama karar verdim dönmek yok :52::52::52:

dur birde kilo takvimi yapıyımda her an gözümün önünde olsun

şu dakika itibariyle 0.5 lt suyumuda bitirdim :46::46::46:toplamda 1.5 litre olmuştur hadi son 3 şişem :52::52::52:

içtiğim su yüzünden sürekli wc ye taşınıyorum :1::1::1:ama olsun gidicek bu kilolar:47::47::47:

veeeeeee tekrardan merhaba günlüğüm:3::3::3: yine yeni yeniden başlıyoruz ama bu sefer çok kararlıyım:46::46::46: dün akşam eve dönerken eşim bakkaldan çikolata aldı kendine:47::47::47: ve bana da sordu alıyım mı diye tabi ki ben almadım :46::46::46:b u sefer beynimde bitirdim ben bu olayı:51::51::51: en önemlisi bebişim için istiyorum :32::32::32::32:h emde herkese inat niye ben yapamaz mıyım:52::52::52: eşimin ailesindekiler sürekli fikriye nasıl zayıfladı nasıl kilo verdi diyorlar:41::41::41: benim ondan ne eksiğim var ya bende yaparım hemde bal gibi:21::21::21:

günaydın güzel kuzummmmmmmm sen her halinle güzelsinnnnnn kimseye aldırma ama beyninde bittiyse o iş senin elinden kaçamaz seviyorum seniiiii :16::16::16::16:

vee sana cumartesi gününden beri yediklerimi ve yaptıklarımı yazıyorum:21::21::21::21:

günaydın güzel kuzummmmmmmm sen her halinle güzelsinnnnnn kimseye aldırma ama beyninde bittiyse o iş senin elinden kaçamaz seviyorum seniiiii :16::16::16::16:
sanada günaydın bitanemm sağol canım iltifatın için ama özelliklede bebişim için bunu yapmak zorundayım çünkü daha fazla dikkat etmezsem obez olacağım o nedenle herkesten önce kendi sağlığım ve bebişim için yapıcam:16::16::16:

sanada günaydın bitanemm sağol canım iltifatın için ama özelliklede bebişim için bunu yapmak zorundayım çünkü daha fazla dikkat etmezsem obez olacağım o nedenle herkesten önce kendi sağlığım ve bebişim için yapıcam:16::16::16:

yap kuzum benim fırsatım olmadı şimdi dr en fazla 10-11 kg alabilirsin dio sorunumuz yokta ya geçersek die tırsıyorum işte :18::18::18:

yap kuzum benim fırsatım olmadı şimdi dr en fazla 10-11 kg alabilirsin dio sorunumuz yokta ya geçersek die tırsıyorum işte :18::18::18:
canım senin fazla kilon var ama benim kadar değil sen bir de üstüne 10 11 kilo alırsan anca benim kilom oluyor o yüzden benim ki sorunlu

canım senin fazla kilon var ama benim kadar değil sen bir de üstüne 10 11 kilo alırsan anca benim kilom oluyor o yüzden benim ki sorunlu

olsun kuzum var nihayetinde neyse rabbim korusun yardımcımız olsun ben inanıyorum ki sen başarırsın heleki bebeiş için başlıyosun kesin sonuç alırsın canım benimmm

Geldim canım geldim 4. takım yarışmaya bile girdim bakalım çok azimliyim inşallah olacak canım.
Sende ne var ne yok nasıl gidiyo :29:
bende de çok iyi gidiyor bende bu sefer çok azimliyim cumartesi günü iki hafta olucak tam olarak başlayalı ve ben 3 kiloya yakın verdim bile çok mutluyum bu sefer hedefime ulaşıcam sen buraya yazmıycak mısın canım istersen menülerini buraya da yaz:16::16::16:

Back
X