noliii burdaaaaaaa![]()
eriyoz bitiyozzzz sen çatlaaa emiiii

,hoşgeldin fulyammmm![]()
hoşbuldum yelizimmmmmmmm

maşallah kuzum çok güzel bir başlangıç yapmışsınnayrıca bende su içmeyi çok severim canımm
![]()
oohhh ohhhhhhhhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noliii burdaaaaaaa![]()
,hoşgeldin fulyammmm![]()
maşallah kuzum çok güzel bir başlangıç yapmışsınnayrıca bende su içmeyi çok severim canımm
![]()
sanada günaydın bitanemm sağol canım iltifatın için ama özelliklede bebişim için bunu yapmak zorundayım çünkü daha fazla dikkat etmezsem obez olacağım o nedenle herkesten önce kendi sağlığım ve bebişim için yapıcamgünaydın güzel kuzummmmmmmm sen her halinle güzelsinnnnnn kimseye aldırma ama beyninde bittiyse o iş senin elinden kaçamaz seviyorum seniiiii![]()
sanada günaydın bitanemm sağol canım iltifatın için ama özelliklede bebişim için bunu yapmak zorundayım çünkü daha fazla dikkat etmezsem obez olacağım o nedenle herkesten önce kendi sağlığım ve bebişim için yapıcam![]()
canım senin fazla kilon var ama benim kadar değil sen bir de üstüne 10 11 kilo alırsan anca benim kilom oluyor o yüzden benim ki sorunluyap kuzum benim fırsatım olmadı şimdi dr en fazla 10-11 kg alabilirsin dio sorunumuz yokta ya geçersek die tırsıyorum işte :18::18::18:
canım senin fazla kilon var ama benim kadar değil sen bir de üstüne 10 11 kilo alırsan anca benim kilom oluyor o yüzden benim ki sorunlu
iyiyim canım senden naber gel hadi yaa eski düzenimize dönelimmmgamyoncuuu canım naber :))
iyiyim canım senden naber gel hadi yaa eski düzenimize dönelimmm![]()
bende de çok iyi gidiyor bende bu sefer çok azimliyim cumartesi günü iki hafta olucak tam olarak başlayalı ve ben 3 kiloya yakın verdim bile çok mutluyum bu sefer hedefime ulaşıcam sen buraya yazmıycak mısın canım istersen menülerini buraya da yazGeldim canım geldim 4. takım yarışmaya bile girdim bakalım çok azimliyim inşallah olacak canım.
Sende ne var ne yok nasıl gidiyo![]()