gamze anne

defneturuncu

HeR şEy GüZeL oLAcAk.
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
120
122
önce murat göğebakan sonra gamze akbaş ve daha niceleri var... öyle moralim bozuldu ki bu hastalık çaresiz bi hastalık değil ama bazen sans yanımızda olmuyor demek ki. ALLAH'ım sen 2 yıldır lösemi hastası olan eşimin yanında ol.onu bana ve kızıma bağışla... çok ağır bi yukle boğusuyoruz sonumuzu hayır eyle... Sağlığınızın kıymetıni bilin ve derdinizindee. bazılarınızın derdine o kadar imreniyorum ki keşke bu olsaydı diorum tek sorunum... Dua bekliyorum...

Eşiniz inşallah sağlığına kavuşur en kısa sürede, rabbim şifa versin. Çok büyük geçmiş olsun

önce murat göğebakan sonra gamze akbaş ve daha niceleri var... öyle moralim bozuldu ki bu hastalık çaresiz bi hastalık değil ama bazen sans yanımızda olmuyor demek ki. ALLAH'ım sen 2 yıldır lösemi hastası olan eşimin yanında ol.onu bana ve kızıma bağışla... çok ağır bi yukle boğusuyoruz sonumuzu hayır eyle... Sağlığınızın kıymetıni bilin ve derdinizindee. bazılarınızın derdine o kadar imreniyorum ki keşke bu olsaydı diorum tek sorunum... Dua bekliyorum...
Allahım eşinizi kızınıza ve size bağışlasın. inşallah en kısa zamanda eşiniz bu hastalığı yener. yenen o kadar var ki. dualarım sizinle..

Allah ım şifa versin eşinize ve tüm hasta olan kardeşlerimize sabahtan beri benimde içim buruk gamze anne için çok üzüldüm blogunu baştan aşağı okudum ne güzel şeyler paylaşmış evladı için yazdıklarına ne demeli :KK43: içim parçalandı çok zor çok Allah geride kalanlarına sabır versin inşallah. Sizin de eşiniz için çok geçmiş olsun tekrardan umarım en kısa zamanda sağlına kavuşur hep birlikte hayatınıza devam edersiniz :KK51:

Allah sizin yanınizda olsun acil şifalar diliyorum. İnşallah atlatıcaksınız siz dik durunki eşinizinde dik dursun. Allah eşinizi size ve yavrunuza bağışlasın en kısa zamanda bu süreci atlatmanızı diliyorum. Umudunuzu yitirmeyin bu illeti yenen çok insan var eşinizde yenecek Allahın izniyle.

Gamze Akbaş ı duymamıştım :KK43:(
Eşinize Allahım şifa versin, ailesine bağışlasın..

Allah yardımcınız olsun...Rabbim eşinize ve tüm hastalıklarla boğuşanlara şifalar versin...

Rabbim acil şifalar versin eşinize, gelecek güzel günlerinizin içinde bu günlerinizi unuttursun inşallah.

Allah eşinize, tüm iyileşmeyi bekleyenlere sıhhat versin inşallah. Karamsarlığa kapılmayın. Dua edeceğim sizin için.

Dün tüm gece bloğunu okudum gamzelianne' nin..
Tekrar ve tekrar ne kadar küçük şeyleri dert ettiğimi düşündüm.. Ama insanız işte nankörüz.. iki gün sonra saçımızın şekline hayıflanırken bulacağız kendimizi... başa gelmeden hiçbir şey bilinmiyor..

İnsallah İnşallah eşiniz şifa bulur Allah onu sizlere bağışlasın.
lütfen bu haberlerle moralinizi düşürmeyin. moral, umut, yaşama isteği en önemli güç hastalar için..
Gülen gözleriniz en büyük destek olacaktır eşiniz için..

Rabbim safii adiyla sifalandirsin insallah.Birgun bu gunlerinizi hep birlikte eski anilar diye torunlariniza gulerek anlatirsiniz insallah:)

Bende çok üzüldüm Gamze Akbaş'a Allah tüm hastalara şifa versin. Eşinizde sağlığına kavuşur inşAllah.

Allah acil şifalar versin, eşinizi size ve kızınıza bağışlasın.
Allah hepinizie, hep birlikte sağlıklı bi ömür versin.

Rabbim safii adiyla sifalandirsin insallah.Birgun bu gunlerinizi hep birlikte eski anilar diye torunlariniza gulerek anlatirsiniz insallah:)[/QUOTE]
bende eşime böle moral veriyorum hep... ama bana sorun birde bazı geceler sabahlara kadar ağlıyorum. nolcak benim halim die sorduğunda yutkunamıyorum bile... gamze anneyi ikimizde takip ederdik hep şimdi haberlerde internette görecek morali bozulacak die çok korkuyorum...

Allah tüm hastalara şifa versin. Eşinize size ve kızınıza bağışlasın. Hepimizin ilik bağışı yapması lazım. En kısa zamanda gidip bağış yapacağım.

Allah acil şifa versin, inşallah eşiniz bir ömür hep yanınızda olur ...

Allahım inşallah şifasını versin sizin eşiniz gibi diğer hasta olan herkes iyileşsin

sevdikleriyle mutlu mesut yaşasınlar.

dilerim hastalığı yener ve çocuklarınız ve eşinizle nice yıllar yaşarsınız.

Sabah otobüste okudum, hüngür hüngür ağladım.

Allah evladına ailesine sabırlar versin, mekanı cennet olsun.

Ben de yeni bir anneyim yüreğim sızladı. Annem hep der ki annesi olmayanın babası da olmaz. Rabbim hepimizin evladını korusun bizi onlardan ayırmaısn :KK43:

Edit; konunun tamamını okumamışım özür dilerim. Allahım eşinize şifa versin inşallah :KK43:

X