gamzedd'nin diyet günlüğü..

Kızlar gerçekten teşekkür ederim cevap yazamasam da yazdıklarınızı okudum hep:) Düğün için bir yer bulduk bakalım sözleşmeyi de yaptık inanın üzerimden büyük bir yük kalktı. Umarım haziranın sonunda da yağmur yağmaz:):):) Artık iyiden iyiye başladık düğün işlerine bakalım daha ne bunalımlara giricem:):):) Yediklerimi yazamıyorum 2-3 gündür çünkü koşuşturmadan ancak atıştırdım bişeyler hep ayak üstü ve inanın ne yediğimi ben de hatırlamıyorum. Yarından itibaren yazmaya başlarım yeniden. Sizi seviyorummm:)

kızlar gerçekten teşekkür ederim cevap yazamasam da yazdıklarınızı okudum hep:) düğün için bir yer bulduk bakalım sözleşmeyi de yaptık inanın üzerimden büyük bir yük kalktı. Umarım haziranın sonunda da yağmur yağmaz:):):) artık iyiden iyiye başladık düğün işlerine bakalım daha ne bunalımlara giricem:):):) yediklerimi yazamıyorum 2-3 gündür çünkü koşuşturmadan ancak atıştırdım bişeyler hep ayak üstü ve inanın ne yediğimi ben de hatırlamıyorum. Yarından itibaren yazmaya başlarım yeniden. Sizi seviyorummm:)

merhaba canm online nlog takibinden gördümde yazını düğün mekanı olarak nereyi tercih ettiğinizi öğrenebilirmiyim benm düğünümde haziranın sonunda olacakta bende sıkıntı yaşıyorum düğünü mekanları konusunda şimdiden teşekkür ederim :)

merhaba canm online nlog takibinden gördümde yazını düğün mekanı olarak nereyi tercih ettiğinizi öğrenebilirmiyim benm düğünümde haziranın sonunda olacakta bende sıkıntı yaşıyorum düğünü mekanları konusunda şimdiden teşekkür ederim :)

Canim İzmirdeyim ben eğer sen de izmirdeysen şunları söyleyeyim. Öncelikle bildigin gibi hemen hemen her yer dolu ve fiyatlar uçmuş durumda. Bugün boş olan birkaç yere daha baktık ailemle falan onlar da o kadar saçma sekilde pahalı ki inanamazsın. Mesela en basiti Manisa yolu üzerinde bir restaurant pasta ve meşrubat kisi bası 20 TL ama icinde hicbirsey yok müzik bile ekstra hatta pecete bile ekstra. Dediğim gibi izmirdeysen eğer ben Pınarbaşı'nda Kanarya Dugun Salonunu tuttum. Kır düğünü ama Çimen üzerinde değil ve makul fiyata gönlüne göre yapabilirsin cerezini meyveni içeceğini. Orası su an o kadar dolu da değil bir git bak derim ben gayet beğendim.

Back
X