gamzedd'nin diyet günlüğü..

Bugün pilatesteki hoca beni tarttı. 3 haftadır 1 kilo vermişsin ama yağ çok gitmiş dedi. Ama evdeki tartımda o kadar az değil ki ya :59:

Tartında bir sorun olabilir mi ki canım? Benim tartımda 4 kilo fazla gösteriyormuş. Dün akşam abim söyledi. Bu durumda 79 değil 75 oluyorum. Ama hiçde öyle görünmüyorum.
Hangisi doğru hangisi yanlış anlamak mümkün değil.
Sen neden üzülüyorsun. Bazen kilo veremesende cm olarak inceliyorsun. Üzülme vermeye başlarsın.

Son düzenleme:
cnm menün harika
dikkatimi çeken tuzsuz ekmek yiyor olman valla hayran kaldım
ben burda fırında bulamıyorum yani ya tuzsuz beyaz ya da normal ama tahıllı ben tahıllı tercih ediyorum beyaz yiyemiyorum

kiloya da cok takma bence önemli olan değerden ziyade vermiş olman bir de incelmişsin cok sorun etme bence

bildiğim kadarıyla sen spora gec saatte gıdıyorsun. o saatte tartılmak zaten dogru bişey ddeğilki. ac karna sabah mümkünse çıplak tartılmak dogru

Birde canım tatının halı veya parke üzerinde olması gibi şeyler etkiliyormuş.

Canım valla şimdi tartıldım. Elektronik tartıyla parke üzerinde tartıldım 75.6 gösterdi, mermere gittim 75.2 sonra eski tip tartılardan var evde ona gittim 78 al bakalım ben hangisine inanayım şimdi :(

cnm menün harika
dikkatimi çeken tuzsuz ekmek yiyor olman valla hayran kaldım
ben burda fırında bulamıyorum yani ya tuzsuz beyaz ya da normal ama tahıllı ben tahıllı tercih ediyorum beyaz yiyemiyorum

kiloya da cok takma bence önemli olan değerden ziyade vermiş olman bir de incelmişsin cok sorun etme bence

Tatlım bu tuzsuzz diyet ekmeğini ben tesadüfen buldum bi marketten. Öyle zor buluncak bişey olduğunu sanmıyorum Ümit diye bir ekmek falan satan marka var ya onun ekmeği bu kapalı pakette. Üzerinde de diyet tuzsuz ekmeği yazıyo .bence marketlere bir göz atabilirsin. Bi de şöyle bişey var benim etim sıkı olduğu için kilomu göstermiyorum ben kimse inanmadı mesela iş yerinde falan benim kiloma. O yüzden verirken de çok fark etmiyo görünüş olarak. Ayrıca gerçekten yağdan verdiysem ne mutlu bana. Bu arada fark ettiğim bişey var pilatese ve diyete başladığımdan beri selülitlerim azalıyo sanki:21:2 senede onlar da bir çıkmıştı çünkü :)

bildiğim kadarıyla sen spora gec saatte gıdıyorsun. o saatte tartılmak zaten dogru bişey ddeğilki. ac karna sabah mümkünse çıplak tartılmak dogru

Tatlım baksana parke, mermer değişik tartı nasıl fark etti. Hangisine inancam ben gönlüm mermerde ve digital olandan yana :):):):)

Canım valla şimdi tartıldım. Elektronik tartıyla parke üzerinde tartıldım 75.6 gösterdi, mermere gittim 75.2 sonra eski tip tartılardan var evde ona gittim 78 al bakalım ben hangisine inanayım şimdi :(

Tatlım bu tuzsuzz diyet ekmeğini ben tesadüfen buldum bi marketten. Öyle zor buluncak bişey olduğunu sanmıyorum Ümit diye bir ekmek falan satan marka var ya onun ekmeği bu kapalı pakette. Üzerinde de diyet tuzsuz ekmeği yazıyo .bence marketlere bir göz atabilirsin. Bi de şöyle bişey var benim etim sıkı olduğu için kilomu göstermiyorum ben kimse inanmadı mesela iş yerinde falan benim kiloma. O yüzden verirken de çok fark etmiyo görünüş olarak. Ayrıca gerçekten yağdan verdiysem ne mutlu bana. Bu arada fark ettiğim bişey var pilatese ve diyete başladığımdan beri selülitlerim azalıyo sanki:21:2 senede onlar da bir çıkmıştı çünkü :)

Tatlım baksana parke, mermer değişik tartı nasıl fark etti. Hangisine inancam ben gönlüm mermerde ve digital olandan yana :):):):)

valla tatlım bizim evde bi tartı vardı onu kullanıyordum.dijital. ama evi yapan ustalar usta degilkiii. banyoda durur bizim tartı ve yerdekı fayansları döşeyen adamlar milimetrık çalışmadığı için, tartıyı koyduğunda 1 atak 2 ml bile aşağıdaysa sorun çıkarıyor. aynı şey parke içinde geçerli. yanı asla oynamıycağı düz bir zemin bulman lazım. tıkırdamıycak tartı. ben ekdnı tartımı çıkardım dışarı. koydum odama sabit bir köşeye. yerini oynatınca maalesef tıkırdıyo.ya milimlik hatalar öleee ev faalan yamuk değil yanii :) aynı yerde sadece iççamaşırlarımla tartılıyorum. sende sabit biyerde tartıl. ve aç karna.sonuçta neye göre başladığın önemli. şimdi ben diyetisyene gitsem beni 60 kg ölçse önemsemem ki. benim başlangıc kg belli. şuanki kilom belli.

bu arada nefret ediyorum selülitten. bende başlangıç var. önüne geçmem lazım.

valla tatlım bizim evde bi tartı vardı onu kullanıyordum.dijital. ama evi yapan ustalar usta degilkiii. banyoda durur bizim tartı ve yerdekı fayansları döşeyen adamlar milimetrık çalışmadığı için, tartıyı koyduğunda 1 atak 2 ml bile aşağıdaysa sorun çıkarıyor. aynı şey parke içinde geçerli. yanı asla oynamıycağı düz bir zemin bulman lazım. tıkırdamıycak tartı. ben ekdnı tartımı çıkardım dışarı. koydum odama sabit bir köşeye. yerini oynatınca maalesef tıkırdıyo.ya milimlik hatalar öleee ev faalan yamuk değil yanii :) aynı yerde sadece iççamaşırlarımla tartılıyorum. sende sabit biyerde tartıl. ve aç karna.sonuçta neye göre başladığın önemli. şimdi ben diyetisyene gitsem beni 60 kg ölçse önemsemem ki. benim başlangıc kg belli. şuanki kilom belli.

bu arada nefret ediyorum selülitten. bende başlangıç var. önüne geçmem lazım.

Nefret etmeyen yok ki canım yaaa küçücük bebekte bile var artık en güzeli hayatın boyunca spor ve yediklerine dikkat etmek olcak yoksa kaçışımız yok valla. Bende sporu bırakır bırakmaz o kadar çoğalmıştı kii. İş yerinde bi abi vardı bizim o da ne zaman görse sen kilo veriyosun bak yazın çok şişmiştin diyo çok mutlu oluyorum. O da aikidocuydu o da bıraktı göbek yaptım ben de başladım diyo seni görünce diyete:D O kadar mutlu oluyorum ki bana sen kilo verdin deyince insanlar. Dün pilateste kızın birisine uçucaktım. Hoca 1 kilo deyince olamaz daha fazla verdim dedim biri dedi ki olsun sen bizim gözümüzde 5 kilo verdin diğeri de ( onunla gayet samimiydik ya da ben öyle sanıyomuşum ) hayır be hiç kilo vermedin dedi ciddi ciddi uçucaktım resmen kıza o kdar sinirlendim ki bi de aynı yerde çalışıyoruz sözdeee. Neyse bu 1 hafta falan benim moralimi kimse bozamaz hem kendi tartımda gördüğüm kilo kaybı hem de nihayet nişanlımın motorunun servisten çıkmasııı. Motorla gezmeyi o kadar seviyorum kiiiiii:)

*Sabah
Kahvaltıdan önce ballı elma sirkesi
Abarttım ve 1 simit yedim yanına 3 dl sucuk 1 kk peynir:(
Ama kendimi şöyle savunayım hafta sonu hiçbir zaman öğünlere uyamıyorum. Öğlen yemeği falan yemem. İşte olunca mecburen uyuyosun öyle rahat oluyo da hafta sonu rezalet benm:)

Kahvaltımı 11 gibi yapmıştım az önce susamlı kraker yedim 2-3 tane şimdi de beşi bir yerdemi içiyorum :)

Motor nıye servısteydı?
Canım benım allah korusun cok tehlikelı motor işi. Dikkatli olun tatlım.

Hayatım kızlar birbirini çekemeeeeez bu en bılındık şeydir. O kendi kg veremediyse kıskanmıştır.

Motor nıye servısteydı?
Canım benım allah korusun cok tehlikelı motor işi. Dikkatli olun tatlım.

Hayatım kızlar birbirini çekemeeeeez bu en bılındık şeydir. O kendi kg veremediyse kıskanmıştır.

Nişanlımın kardeşi bi yerlerini kırmıştı tatlım. Bizimki chopper keyif motoru ama biz yine de her zaman dikkatli ve tam tedarikliyiz:) Onun kafasını uçurmak istiyorum ama ben yine de yaaaa:47:

Annem patlıcanlı çörek yapıyo akşamaaaaaaaaa:59: Biliyorum tutamıcam kendimi şimdiden pişmanlık sardı beni :59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::43::43::43:

Annem patlıcanlı çörek yapıyo akşamaaaaaaaaa:59: Biliyorum tutamıcam kendimi şimdiden pişmanlık sardı beni :59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::43::43::43:

tutabılırsın yapabılırsın cok zorlanırsan da ufacık tadımlık bısı atarsın agzına ooww ne kadar cok yedım falan dıede kandır kendını olmadı :))) kıza gelınce bosver takma sen onu cekemıyordur :1: benmde annem yarın sabaha borek yapıcak ve ben cok severım sımdıden onu dusunuorum bnde :1:

gıcık oluyorum diyetteyken evde güzel yemekler yapılmasına ya :47:
normalde herşey bana bakar. karar veriyosun tamam diyosun allaaahh evde ziyafet var :)
Bilmiyorum biz psikolojik olarak dikkat mı ediyoruz diyorum ama bizimkilerinde gözüme soka soka çikolota yemeleri hiç adil diil :43:

gıcık oluyorum diyetteyken evde güzel yemekler yapılmasına ya :47:
normalde herşey bana bakar. karar veriyosun tamam diyosun allaaahh evde ziyafet var :)
Bilmiyorum biz psikolojik olarak dikkat mı ediyoruz diyorum ama bizimkilerinde gözüme soka soka çikolota yemeleri hiç adil diil :43:

Aynen canım valla ziyafet oluyo hep bizde de ben diyetteyken. Bende şöyle birşey var bir de 16 yaşında 175 boyunda 50 kilo bir kardeşim var iğrençliğe bakar mısın ya

tutabılırsın yapabılırsın cok zorlanırsan da ufacık tadımlık bısı atarsın agzına ooww ne kadar cok yedım falan dıede kandır kendını olmadı :))) kıza gelınce bosver takma sen onu cekemıyordur :1: benmde annem yarın sabaha borek yapıcak ve ben cok severım sımdıden onu dusunuorum bnde :1:

Valla kendime hiç güvenmiyorum :(

Ohoooo bakıyorum da herkes beni unutmuş valla 2 günde ilgililer umarım üzerlerine alınırlar :)

*Sabah
Tuzsuz diyet ekmeği ile tost, 1 fincan şekersiz açık çay

*Ara
Sade türk kahvesi

*Öğlen
Kaşarlı domatesli kepekli tost, portakal suyu

*Ara
1 fincan nescafe, 1 mandalin

*Akşam
Tavuk ızgara, 1 kaşık yoğurt, çok az da yağsız salata

*Sabah
Tuzsuz diyet ekmegi ile tost ve 1 fincan sekersiz çay

*Ara
Sekersiz turk kahvesi

*Öğlen
6 yemek kasığı kabak, 2dilim kepekli ekmek

*Ara
2 adet mandalina

35 dakika kardiyo yaptım ve 300 kalori yaktım

*Aksam
1 kase çorba, ızgara biftek

Ohoooo bakıyorum da herkes beni unutmuş valla 2 günde ilgililer umarım üzerlerine alınırlar :)

*Sabah
Tuzsuz diyet ekmeği ile tost, 1 fincan şekersiz açık çay

*Ara
Sade türk kahvesi

*Öğlen
Kaşarlı domatesli kepekli tost, portakal suyu

*Ara
1 fincan nescafe, 1 mandalin

*Akşam
Tavuk ızgara, 1 kaşık yoğurt, çok az da yağsız salata

*Sabah
Tuzsuz diyet ekmegi ile tost ve 1 fincan sekersiz çay