Gebeliğe Hazırlık Ganolf iğne kullananlar (belirtilerimizi paylasalım)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya iğne yaptı bu göğüs ağrısını diyorum ya da yumurtlama donemi diye oldu nasıl ağrıyordu bu anda kesildi şimdi sadece dolgun duruyor okadar ağrı yok şaşırtıcı yahu

Ya iğne yaptı bu göğüs ağrısını diyorum ya da yumurtlama donemi diye oldu nasıl ağrıyordu bu anda kesildi şimdi sadece dolgun duruyor okadar ağrı yok şaşırtıcı yahu

Bu iyiye isaret bence canim. Bende henuz daha belirti falan yok arada kasik batmasi disinda

Ya bugün sabah sistit olmuşum acayip idrarim geldi sürekli ve birden aksam üzeri geçti idrar yaptıktan sonra peceteye birkaç damla açık renk kan geldi acaba sistittenmidr yoksa yerleşme kanaması olabilirmi adete 10 gun var ?

Daha once basina hic boyle bisey geldimi peki sistitten kanama ? Eger gelmediyse yerlesmede olabilir. Sanirim biz seninle ayniyiz. Eger varsa bu aralar tutunma asamasindadir zaten

Daha once basina hic boyle bisey geldimi peki sistitten kanama ? Eger gelmediyse yerlesmede olabilir. Sanirim biz seninle ayniyiz. Eger varsa bu aralar tutunma asamasindadir zaten

Daha önce olmuştum hani 1.5 yıl önce falan onda gelmedi böyle bişey başına bi de hemen geçti zaten şuan yok mesela belim çok ağrıyor kanama falanda yok acaba dedim sistitten mi oldu idrar da yok çünkü sonra silince hafif geldi kan

Eger yerlesmeyse 2 3 gün ara ara gelebilir diye biliyorum kuzum. Insallah yerlesmedir hayirli haberlerini aliriz :*

Inşallah teşekkür ederim senin ne durumda ?bi de acayip bi bel ağrısı başladı geçmez artik bu 10 gün:)

Kendini dinleme kuzum akisina birak. Gerci sana diyorum ama kendin yapiyomusun diye bi sor :) benim henuz bi belirti yok canim ya hep degil ama mesela bu sabah yataktaydim uyandim daha kalkmadim kasıklarımın adet olcakmis gibi sizladigini farkettim. Baya bi sızladı sonra gecti gibi. Belimde ayni yani sanki adet olcak gibi. Kendimizi dinlemesek guzel olacakta

Olmuyor işte ah olsa herseyi belirti diyoruz bugün baya kötüydüm acayip bi uyku hali var üstümde 3 gündür başladı normalde 3 4 e kadar oturan ben uykum geliyor hemen herşey belirti gibi bide üstüne bugün bu oldu geçti amaaaaaannnnn :)))

Hayirlisi olsun hakkimizda ya bi kac gun daha gecsin erken gebelik testi alabilirsin sen

Hayirlisi olsun hakkimizda ya bi kac gun daha gecsin erken gebelik testi alabilirsin sen

Ne bilim daha çok erken acele etmeyim diyorum strese girmemek için bugünde böyle hafif kan görünce acaba dedim bekleyelim bakalim :) senin ne zaman test günün iğne olali 1 haftayi geçti bi kaç gün sonra yap sende test

Benim daha var canim ignenin 9. Günü bugün. Anca varsa yeni yerlesiyo olabilir. Insallah vardır tabi. Gecen ay rahim filmi cekilmistim o yuzden biraz umidim var biraz yok :) surekli negatif gormeye alismisiz

Benim daha var canim ignenin 9. Günü bugün. Anca varsa yeni yerlesiyo olabilir. Insallah vardır tabi. Gecen ay rahim filmi cekilmistim o yuzden biraz umidim var biraz yok :) surekli negatif gormeye alismisiz

Rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyor diyorlar ben kalmadım tabi doktorum 4 5 ay ara vermişti kalırsın belki diye ama malesef belki senin olur umut etmek lazim olmuyor başka türlü:)

Rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyor diyorlar ben kalmadım tabi doktorum 4 5 ay ara vermişti kalırsın belki diye ama malesef belki senin olur umut etmek lazim olmuyor başka türlü:)

Insallah canim inan o kadar cok istiyoruzki. Birde herseye bakildi hic bir sorun yok yani ona ragmen olmuyo bi kere nasil oldu onu bilmiyorum. Artik takinti haline geldi benim icin.. nerde bebek görsem icim gidiyo. Benimde olsa bitane diyorum ama nasip iste. Rabbim ne zaman ol derse.

Inan olmayan herkeste öyle 3 yıllık evliyim artik soranlara insallah kısmet demekten yoruldum herşeyin bi zamanı var onu çok iyi biliyorum bizimki de böyle bi sınav sabretmek lazım zor ama buna da şükür diyorum en azından tedaviye cevap veriyor vücudumuz öyle düşün daha neler var kendini hep öyle motive et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…