Inan olmayan herkeste öyle 3 yıllık evliyim artik soranlara insallah kısmet demekten yoruldum herşeyin bi zamanı var onu çok iyi biliyorum bizimki de böyle bi sınav sabretmek lazım zor ama buna da şükür diyorum en azından tedaviye cevap veriyor vücudumuz öyle düşün daha neler var kendini hep öyle motive et
Haklisin canim. Birde şu hadi cocuk ne zaman diyenler beni deli ediyorlar... ben kimseye soylemiyorum bile tedavide oldugumu. Suan dusunmuyoruz diyip geciyorum. Ozellikle kayinvalidem cok baski yapiyo
Bizimkiler baskı yapmıyorlar biliyorlar tedaviyi tabi ama sorun etmiyorum ben bilmelerinde olabilir sonuçta bizimde elimizde degilki böyle olması ben pek kulak asmam kimsenin lafina :) sende kafana takma o da stres işte aslında
en kimseye soylemiyorum canim ya sonucta kimse icerigini bilmez. Kısır konumuna dusmek istemiyorum. Kayinvalidemlerede soylemiyorum evhamlidir o biraz. Belki sorun bende sanarlar diye. Halbuki ikimizdede sorun yok. Ama gizliyoruz.
Tabi canım tercih meselesi ben ailemden başkasına söylemem tabi hiç sorun olmasada olmayan çok tabi zamanı var herşeyin öyle düşün bende sıkıntı var tabi yumurtlama sorunum var o yüzden zaten iğne kullanıyorum hapla olmadı bakalim olana kadar devam :)
Simdi herseyin çözümü var kuzum. Benimde çatlama sorunum var galiba igneyle catlatiyoruz hep
Benim igneylede çatlamadı sonra kendi çatladı onda da dis gebelik oldum 8 ay önce falan bakalim şimdi gene deniyoruz iğneyle bu seferde gene ig e vurmadı kendi çatlar dedi
A demekki sende kalabiliyosun canim. Doktorunumu degistirsen acaba. Pek cabalamiyo gibi geldi bana. Belkide baska doktorda kalicaksin nasip tabi de
Doktorumdan çok memnunum bi de şimdi başka doktora gitmek en başa dönmek demek gözü yemiyor :) aynen kaldım ama sıkıntılı oldu biraz atlattım çok şükür büyük bişey olmadan çok Bu bel ağrısı neyin nesi acayip ağrıyor yaaa yattım yerde duramıyorum
Insallah bebişin sana tutunuyodur çok aminnn
Yaaaaa bu bile insana mutluluk verir mi insallah sende güzel haberler alırsın catlatma ignesi işe yarar insallah ama bence 2 gun sonra bi test yap belli olur belkide ben iğneden sonra 11. Gun yapmıştım cikmamsti sonraki gün hasta oldum bi dene derim
Negatifle karsilasmaya halim kalmadi inan :) o tarihlerde yapsam cikmaz zaten gebelik testinde canim. Dayanabildigim kadar dayanicam bakalim hayirlisi insallah
Yap bişey olmaz belki bu sefer uğurlu gelirdüşün yani yillardir bakıyorum buraya ilk defa bu ay kayıt oldum bu bile nasip olmasada üzülmek yok gene deneriz :)
Insan ister istemez uzuluyo ya :) ben olsun diye ev isi bile yapmiyorum agir is yapmiyorum bi görsen.
Ahh ah bi de ben öyle olabilsem :) annem diyor yeter bi dur temizlik hastası oldun iyice diyor ama napiyim sanki zaman geçiyor sonra bakıyorum aksam olmuş ve ben pert :)))
Valla bende öyleyim normalde suan bile zor tutuyorum kendimi temizlik yapmamk icin ben yumurtlma gunu gelmeden butun temizligimi yapiyorum bidaga cok zorunlu olmadikca ellemiyorum toplama dsinda tabi esim kiziyo is yapinca ztn 2 kisiyiz ev cok dagilmiyor :)
Öylede işte yapmayınca sanki dağılıyor gibi hastalık oldu kış geldi hadi kışliklari çıkarıyım dedim oda mağaza gibi oldu :)) eşim diyor beraber yaparız diye sonra mac falan derken tek başına gene yapıyorum:)
Amann ugrasma canim ya ben dayaniyorum valla. Agir isleri esime yaptiriyorum cok zorda kalinca. Sende istiyosan biraz sabir et bence. Belkide ondan tutunamiyor bebegin
Olabilir tabi zaten daha ellemem bi yeri böyle olunca insallah olur ikimizinde
Insallah canim insallah rabbim kimsebin kucagini bos birakmasın. Sosyal medya kullaniyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?