Kullanıyorum canım
He istersen ordan takipleşelim dicektim. Birbirimizi kaybetmemis oluruz
Kızlar merhaba ben de bu ay gonal kullandım. Gerçi 2 kutu kullanmam gerekirmiş ama doktor önce söylemedi sonra kontrole gittiğimde dedi.
19 ve 21 yumurtam vardı 15mm de vardı amaa doktor o küçük döllenme dedi
Gecen salı yumurtlama günümdü
2 gündür adet olacakmışım gibi kasık ağrım var
Progestan verdi düşük olmasın tutumun diye ondan mı neden bilmiyorum ama ağrım var sizde durumlar nasıl
Canim senin evliliğe ne kadar oldu ne zamandır çocuk istiyorsunBundan önce gene kullandım iğne puregon du onda dediğin gibi catlatma ignesi vurdu ve çatlamadı yumurtalarım sonra kalan ilaç azdı sonraki ay ben doktorun dedigi dozda vurmadım o 100 vurduruyordu ben 75 vurdum sonra söyledim tedavi başarısız olur dedi o ay hamile kaldım adeti de üstüne gördüm hamile olduğumu bilmiyordum adetten 1 hafta sonra kanamayla öğrendim meğer dis gebelik olmuş yani üstünden 7 ay geçti şimdi puregon piyasadan kalkmış bana ganolf verdi bu ayda catlatma vurmadı işte vurmadigi ay kalmıştım dediğin gibi iğne vurmadan belki bu ay gene kalırım çok uzun oldu off parmaklarım:)))
Canim senin evliliğe ne kadar oldu ne zamandır çocuk istiyorsun
Iki konudan da yazisiyoruz :)3 yıllık evliyim canım 1.5 yıl oldu tedavi olalu
Inşallah en kısa sürede olur canım benim de 13 ay oldu ilk günden beri istiyorum3 yıllık evliyim canım 1.5 yıl oldu tedavi olalu
Iki konudan da yazisiyoruz :)
Inşallah en kısa sürede olur canım benim de 13 ay oldu ilk günden beri istiyorum
Yok canım olmadım hiç bu ay ahmet maranki kurunu kullanayim diyorum işe yaramazsa diğer ay gidicem artık doktoraInşallah seninde olur canım tedavi ne oluyorsun yada tedavi oluyormusun
Yok canım olmadım hiç bu ay ahmet maranki kurunu kullanayim diyorum işe yaramazsa diğer ay gidicem artık doktora
Haklısın canımDuymadım onu:) git canım ihmal etme zaman kaybetme bence tedaviye başlamak bile zaman istiyor
Ayy inşallah gözlerim yollarda kaldı bebişim gelmedi halaSonra gelsin
Ayy inşallah gözlerim yollarda kaldı bebişim gelmedi hala
Çok şükür canım benim icini ferah tut rabbim en kısa zamanda bizimde yüzümüzü güldürür inşallahInşallah gelir en yakın zamanda canım herkes için zor bi süreç bende 1.5 yıldır neler cektim bunada şükür diyorum napiyim en azından tedaviye cevap veriyor vücudum
Çok şükür canım benim icini ferah tut rabbim en kısa zamanda bizimde yüzümüzü güldürür inşallah
Amin cümlemizin inşallahNe güzel dedin :) insallah canım herkesin gönlündeki olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?