ben ilk zamanlar iyileşince bırakırım diyordum ama vücudumdaki değişiklikleri fark edince bırakmayı düşünmüyorumGaps diyetinin neden gerekli olduğuyla ilgili bir yazı yazdım. 2flQUj4
Paça çorbasına, kemik suyuna gelkelle paça yaptım pişiyor şuan :)
hiç yemediğim bir şeydi
şifa için yiyorum arrtık napıyım
bal yüzde yüz doğal olacak patates serbestCanım günlüğün hayırlı olsun. Gaps diyetinde bal ve patatese müsade var mı. Ben de baya gapsa uygun besleniyormuşum. Bir rahatsızlığım yok. Beslenmeye genel bir ilgim var..
benim doktorda canan hocanın diyetinden galbaPaça çorbasına, kemik suyuna gel. Ben de Canan hocayı dinleye dinleye müptelası oldum
Canım bende gaps yapıyorum ama patates serbest değil içinde nisasta barındırır ve nisastanin bagirsaklar için emilimi çok zordur.. Bal da yüzde yüz doğal olacak. Nasıl olacaksa. Herşey suniyken.bal yüzde yüz doğal olacak patates serbest
sebze et balık tavuk serbest
herşey doğal olacak yediklerimizin marketten yemek yasak
haklısın benim doktorum nöral terapi uzmanıCanım bende gaps yapıyorum ama patates serbest değil içinde nisasta barındırır ve nisastanin bagirsaklar için emilimi çok zordur.. Bal da yüzde yüz doğal olacak. Nasıl olacaksa. Herşey suniyken.
Balkonun var mı canım. Oraya at tencereyi. Havalarda soğudu. Bizim evde her hafta kaynar. Koku moku olmazbenim doktorda canan hocanın diyetinden galba
biliyor musun ben karatay diyetine karşıydımvücudun herşeye ihtiyacı vardır diye düşünürdüm
yaptım şişeledim h.içi içmeye gel o zaöman
ama ev berbat kokuyosirke kaynattım kahve yaptım biraz azaldı ama koku gitmiyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?