Yatak Odası Dekorasyonu gardrobu sürgülü kapaklı almayın

bence sürgülü çok kullanışlı

Kullanılan malzeme ile gömülme oranı etkiliyor bence

bende surgulu gardırop kullanıyorum ve cok memnunum.daha oncekı dolabım kapaklıydı.surgulu buyuk bı avantaj bence ufak odalar ıcın.annemde 4 senedır surgulu kullanıyor ve su ana kadar hıc bır problem yasanmadı...

bir buçuk ay önce bir kuzenimin düğünü oldu ve sürgülü aldı aldığının 15.günü kapak bozuldu bende evlendiğimde almayı düşünmüyorum ama kullanmaklada değişir sarsılırsa sorunlu olabilir birde üzerine yorgan gibi yük konursa yinede bana göre tehlikeli

ben de şimdilik memnunum.ama dedikleri gibi yerleştirirken ustalar çok uğraşmış.zemin düz olmadığı için.yani taşınsak nolur bilmem.benim de bi yaşında oğlum var daha kapaklara dadanmadı ama keşfederse tehlikeli olabilir

birincisi açıp kapatırken zorlanıyorum başka bir sebebide çok düzenli olmama ve giysilerimi muntazam yerleştirmeme rağmen kapakları açıkken giysi yığını duruyor sanki karşımda.bir müddet sonra kapaklardan har har sesler gelmeye başladı:)
bizde ankara sitelerden almıştık yani kalitesi konusunda şikayetim yok ama daha önceki dolabım kapaklıydı yani kıyaslama imkanım oldu ki sürgülü kapak kullanışlı değil diye bir izlenime vardım.

benim dolabım sürgülü ve çok memnunum
herkese de tavsiye ediyor
bence mobilyayla ilgili bir durum
bir de dolabım en üstüe yük koymamak gerekiyor
belki onunla ilgilidir

varya iyi söylediniz yatak odam küçükse ben sürgülü alacaktım almam ozaman

ya kızlar bu sürgülü dolaplardada mekanizmalar kalitelerine göre değişiyor.. bende yatak odası alacağım ve sürgülü düşünüyorum. bi çok yeride gezdim baktım. kimileri daha açılıp kapanmasıyla gösteriyor kalitesini. sen parmağınla dokunuyorsun o tık diye kendi kendine kapanıyor. ayrıca eniştem marangoz. babaneme dolap yaptırırken sürgülü yaptırdık ve oda kalite kalite çok değiştiğini söylemişti. bence sorun yaşayan arkadaşların büyük olasılıkla sürgülü kısımlarındaki mekanızmanın kalitesinde sorun vardır. ayrıca eski zaanlardaki sürgülü dolaplar çok kullanışsız. yani sürgüler çok dandik ama şu son 3 4 yıldan beri çıkan sürgüler gerçekte kaliteli.. almayı dşünenler bence fikirlerini değiştirmesinler sadece kaliteli ürün alsınlar derim

2 bucuk senelik evliyim ve benimde gardolabim sürgülü ve cok memnunum hatta iyikide sürgülü almisim diyorum
ama tr dekileri bilemm arkadaslarinda dedigi gibi kalite den kaliteye degisiyodr belki
ama alcklara siddetle tavsiye ederim

Şimdi sürgülü kapaklara kontrol sistemi koymuşlar :) süper olmuş ben seviyorum sürgülü kapağı ya :)

ben de sürgülü istemiyorum,normal kapak alıcam.kendi dolabım öyle yarısını göremiyorum bi de bi süre sonra kapaklar sallanmaya başlıyor

Bence biraz da kullanmaya bağlı ya
Normal kapağı daha çok seviyorum ben ama
yerim dar olursa mecburen sürmeli alırım
Normal kapaklarda da menteşesi açılıp düşen
düzgün kapatılmadığı için kayan çok oluyor sonuçta
Öyle bir ömür dayanan mobilya da pek görmedim
illaki böyle sorunlar oluyor işte

sitelerde bir kaç mağaza gezdik.. sürgülü kapaklı bir dolabı açıyorum tak diyo çarpıyo kapıyorum tak diyo çarpıyo... bu ne ya dedim böyle tak tak.. adam ne dese beğenirsiniz "e dikkatli açcan kapıycan abla".. bir başka yerde de kapak o kadar ağırdı ki bir ileri bir geri çektin koca gün kolum ağrıdı.. üstelik fiyatı da 7.000 civarı yatak odasının... bu niye böle zor açılıyo dedim.. "ayarını yapmadık abla"
anlayacağınız pek güvenemiyorum sürgülülere

Bende oda dar olursa sürgülü alacaktım ama burda okuduklarımdan etkilendim valla:umursamaz:

sürgülü kapak çok şık. ama ray sisteminin kaliteli olması lazım.
Annemlerin yatak odasını 7 sene önce sürgülü yaptırdık marangoza.
Morangoz ithal sürgü kullanıcam o yüzden biraz oahalı fiyat dedi.
Biz dedşk ne olcak normal kullan ithal filan kullanma.
Yerliler hemen bozuluyor dedi. Bizde ithal yaptırdık ve çok memnunuz.
Hiçbir problemi yok...
raylar önemli..

benim gardrobumda sürgülü. şimdilik bir şikayetim yok. çokda kullanışlı. ama çocuğum olunca ne olur bilmiyorum. zaten eskisi gibi değil artık herşey elimizin altında. raylarında hasar olunca şikayer başlar. onuda hemen halledebiliyoruz artık. mobilya alınan firma olsun veya herhangi bir marangoz yada mobilya dükkanından değiştirilmesini sağlayabilirsiniz

hem fena mı sürgü bozulursa, birde yatak odasından sıkıldığınızda süper bir sebep. alın size mobilya yenilemeniz için bir sebep:jeyyar:

4,5 yıldır sürgü kapak kullanıyorum daha tık demedi maşallah.. aldığınız yer ve kalitesi çok önemli..

Back
X