alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbu topik niye rağbet görmemişki? herşeyinizi eşyanızı donunuza varana kadar göstermeye pek meraklısısnız ama demekki nette dolaşmaktan dolaplarınızı düzeltmeye vaktiniz yok. halbuki topiği gördüğümde sevinmiştim. düzenli dolap içi görmeye bayılırım belki tertip düzen konusunda değişik fikir edinebilirdim ve belki eskisinden daha tertipli olabilirdim. ya neyse...
bu topik niye rağbet görmemişki? herşeyinizi eşyanızı donunuza varana kadar göstermeye pek meraklısısnız ama demekki nette dolaşmaktan dolaplarınızı düzeltmeye vaktiniz yok. halbuki topiği gördüğümde sevinmiştim. düzenli dolap içi görmeye bayılırım belki tertip düzen konusunda değişik fikir edinebilirdim ve belki eskisinden daha tertipli olabilirdim. ya neyse...
bende bu yaz dellendim.dolaplar bazaların altı ,dolapların üstü heryer tıkış tıkıştı.bide giysem taktımmı forma gibi aynı şeyleri giyerim.bende bu yaz ne var neyok hepsini verdim. kendime sadece gerçekten giyeceklerimi ayırdım.inanın evden 20 büyük çöp torbası kadar kıyafet çıktı.oh rahatladım.sonra şu küçük kazak hurçlarından aldım.kışlıkları ona yerleştirrip üst rafa kaldırıyorum. yaz gelincede yer değiştiriyorum.dolabın iç dizaynını değiştirdim rafların yerlerini değiştirdim.azcık ustalık yaptım.2 kapaklı vitrinimi yatak odasına dolap yaptım mesela.öyle kristallerim felan yoktu. benim canavarda rahat bırakmıyordu. bende camlarını iptal ettim.yatak odası takımıyla aynı seri olduğu için aynı renk.camların olduğu yere arkasındaki aynı desen kontrapilağı kestirdim.eee arka boş kalmadı tabi orayada gittim praktikerden en uygun renkte sunta kestirdim. arkaya eşim tuttu ben vidaladım.şimdi 2 kapaklı ve 2 çekmeceli bir dolabım daha oldu.içindeki cam rafları iptal etmedim.kapaklı yere raflara nevresimleri yatak örtülerimi seccadelerimi koyuyorum.
vakumlu poşetler aldım oğlumun bebeklik kıyafetlerini hamilelik kıyafetlerimi hatta yorgan ve yastıklarımı hepsini vakumladım.ve onları katagorilere ayırıp hurçların içine koydum.süper oldu. yerden tasarruf ettim
ama hala giymediğim ve sakladığım çok şey var.kafamçokkarıştıakannehir
bu topik niye rağbet görmemişki? herşeyinizi eşyanızı donunuza varana kadar göstermeye pek meraklısısnız ama demekki nette dolaşmaktan dolaplarınızı düzeltmeye vaktiniz yok. halbuki topiği gördüğümde sevinmiştim. düzenli dolap içi görmeye bayılırım belki tertip düzen konusunda değişik fikir edinebilirdim ve belki eskisinden daha tertipli olabilirdim. ya neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?