Gardrop yerleşimlerimizi paylaşalım mı?

kızlar inanmayacaksınız ama benim dolabımda bir kaç hamile kıyafetinden başka pek bişi yok.olanlarda öyle günlük giyilmez.hepsini dağıttım,kıyafetleri.şimdi çok üzgünüm,doğumdan sonra sıkı bi alışveriş yapmalıyım.

Son düzenleme:
Ohooo herşeyi buraya serdiniz bayanlar :)
Neyse ben almayım alanada mani olmayım

bende bu yaz dellendim.dolaplar bazaların altı ,dolapların üstü heryer tıkış tıkıştı.bide giysem taktımmı forma gibi aynı şeyleri giyerim.bende bu yaz ne var neyok hepsini verdim. kendime sadece gerçekten giyeceklerimi ayırdım.inanın evden 20 büyük çöp torbası kadar kıyafet çıktı.oh rahatladım.sonra şu küçük kazak hurçlarından aldım.kışlıkları ona yerleştirrip üst rafa kaldırıyorum. yaz gelincede yer değiştiriyorum.dolabın iç dizaynını değiştirdim rafların yerlerini değiştirdim.azcık ustalık yaptım.2 kapaklı vitrinimi yatak odasına dolap yaptım mesela.öyle kristallerim felan yoktu. benim canavarda rahat bırakmıyordu. bende camlarını iptal ettim.yatak odası takımıyla aynı seri olduğu için aynı renk.camların olduğu yere arkasındaki aynı desen kontrapilağı kestirdim.eee arka boş kalmadı tabi orayada gittim praktikerden en uygun renkte sunta kestirdim. arkaya eşim tuttu ben vidaladım.şimdi 2 kapaklı ve 2 çekmeceli bir dolabım daha oldu.içindeki cam rafları iptal etmedim.kapaklı yere raflara nevresimleri yatak örtülerimi seccadelerimi koyuyorum.
vakumlu poşetler aldım oğlumun bebeklik kıyafetlerini hamilelik kıyafetlerimi hatta yorgan ve yastıklarımı hepsini vakumladım.ve onları katagorilere ayırıp hurçların içine koydum.süper oldu. yerden tasarruf ettim
ama hala giymediğim ve sakladığım çok şey var.kafamçokkarıştıakannehir

e tabi ki şüphelendim ama buraya kendi gardrobumuzu koyuyoruz mariah careyin ne işi var ?

bu topik niye rağbet görmemişki? herşeyinizi eşyanızı donunuza varana kadar göstermeye pek meraklısısnız ama demekki nette dolaşmaktan dolaplarınızı düzeltmeye vaktiniz yok. halbuki topiği gördüğümde sevinmiştim. düzenli dolap içi görmeye bayılırım belki tertip düzen konusunda değişik fikir edinebilirdim ve belki eskisinden daha tertipli olabilirdim. ya neyse...

Bence sorun kıyafetlerimizin fazla olmasından değil, dolaplarımızın küçük olmasından kaynaklanıyor. kaydirigubbakcemile2

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

geç olsaada ben geldimmmmm
önce tshirt badileri ayırırım.dışarda giydiklerimi biyere,evde gydlerimi biyere.onları sıralarkende suna dikkat ederim: cok giydiklerim üste az giydiklerim alta.
gelelim kotlara pantolonlaraaaa :en cok giydiklerim üsteee.
pijama ve esofmanlarımda aynı şekilde.kazaklarda ayrı yere aynı şekilde.ve bunları grup grup koyarım.alırkende hiç zorluk cekmem cok giydiklerim üstte olur genelde.veee su hataya düşmeyin .aaa bunu da giyerim bi gün,ama hiç giymessinizz.ee o zaman onu dolapta tutmayın,ya ihtiyacı olan birine verin yada dolap dışı biyere ayırın.ilerde degerlenir belki.dolap karışık olmaması için bu kurala uyarım.dolabımın diğer kısmındada asılanlar var.ve elbiseler.bende alışkanlık oldu bu her hafta yaparım silerim dolabımı hihoyyyt sizde yapın kızlarrr kaydirigubbakcemile5
ilgilenen olursa resimde koyarım. şimdilik bir örnek koyayım:

ALIN BENDEN DE O KADAR.. WALLA DÜN Bİ GİRDİM KONULARIMA TEKRAR, BAKTIM HALAAA BIRAKTIĞIM YERDE..
SİZDEN YANIT ALAMAYINCA, BÜYÜK MAĞAZALARIN DÜZENLEME SİSTEMLERİNDEN FİKİRLER EDİNDİM. VE SONUÇTA GEÇEN HAFTA BİR EK GARDROP DAHA ALDIK. ohaoldumsmile :)))
AMA SANIRIM FOTO KOYSAM RAĞBET OLURDU. EN KISA SÜREDE EKLEYECEĞİM KISLAR.. opuyorumnanaktan

BU ARADA DREAM LOVER ARKADAŞIMA DA TEŞEKKÜRLER.. DESTEĞİ İÇİNa.s.

WALLA TAKDİR ETTİM SENİ.. ÇOK SÜPPERSİN ARKADAŞIM. EE, BAYANLARIN ELİNDEN HER İŞ GELİR:lepi:
BENDE DE VAKUMLU HURÇLAR, NORMAL HURÇLAR, BEZ RAF SİSTEMİ HER NEV'İ DÜZENLEME YOLU VAR AMA YİNE DE DERLİ TOPLU DEĞİL GİBİfisfisfis

aynen benim de kocaman dolabım var ama sığmıyo tek askıya iki üç patolon etek elbise falan asıyorum ancak sığıyo ama o zaman da ütü bozuluyo ve kskabarık bi görüntü oluyo hiç şık değil:26::26::26:

Sizin dolabınızı görmek isteriz.Biz herşeyimizi eşyamızı donumuza varana kadar göstermeye pek meraklı ama nette dolaşmaktan dolaplarımızı düzeltmeye vakti olmayan insanlar olarak sizden feyz alalım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…