Allahın ıznı ıle gelır ınsallah esınız benı esım hıc donemıyeceyı bır yerdeHepinize günaydınnnn diliyorum. Dakikalar önce eşimi askerlik yerine gitmesi için otobüse bindirdim ve eve geldim daha önce de bahsettim bilmeyenler için tekrar yazıyorum ikimizde ailelerimiz ile görüşmüyoruz bu neredeyse evlendiğimiz zamandan beri süre gelen birşey telefonda dahi iletişimimiz yok eve geldim ama ev yangın yeri gibi daha biraz önce buradaydı içtiğimiz kahve fincanları duruyor tezgahta yeni evli vs değiliz fakat ben hiç bu kadar yalnız kalmamıştım biz iki kişi birbirimizin ailesi arkadaşı dostu olmuşuz şimdi bu ayrılıkla nasıl başa çıkacağım ben birde en çok dokunan kısım taksici arkadaş dönüşte ben böğüre böğüre ağladığım için sordu bende anlattım bur allahib kulu yok muydu senden başka uğurlayacak gariban gibi gitti vs vs daha benzeri bir çok cümle kullandı ben yok demekle yetindim ama şimdi kendimi durduramiyorum olayi fazla demoralize ettim bana biraz el atsanızda toparlaniversem evde bakmam gereken biri görme engelli biri hasta totalde 4 kedim var ve benim kolumu oynatacak takatim yok fiziken değil ruhen
Eşimi askere ben de tek başıma yolcu ettim. Beraber evden çıktık otogara gittik dönüşte otobüse bindim döndüm. Otobüsün kalkmasını beklememe izin vermemişti. 12 ay sonra yine tek başıma karşıladım. Sadece bunlar değil, evlenirken, ameliyat olduğunda, bebeğimizin doğumunda hastanede de tek başımızaydık. Bence gereksiz insanlar olacağına her zorluğu ve mutluluğu beraber yaşamak daha anlamlı.Hepinize günaydınnnn diliyorum. Dakikalar önce eşimi askerlik yerine gitmesi için otobüse bindirdim ve eve geldim daha önce de bahsettim bilmeyenler için tekrar yazıyorum ikimizde ailelerimiz ile görüşmüyoruz bu neredeyse evlendiğimiz zamandan beri süre gelen birşey telefonda dahi iletişimimiz yok eve geldim ama ev yangın yeri gibi daha biraz önce buradaydı içtiğimiz kahve fincanları duruyor tezgahta yeni evli vs değiliz fakat ben hiç bu kadar yalnız kalmamıştım biz iki kişi birbirimizin ailesi arkadaşı dostu olmuşuz şimdi bu ayrılıkla nasıl başa çıkacağım ben birde en çok dokunan kısım taksici arkadaş dönüşte ben böğüre böğüre ağladığım için sordu bende anlattım bur allahib kulu yok muydu senden başka uğurlayacak gariban gibi gitti vs vs daha benzeri bir çok cümle kullandı ben yok demekle yetindim ama şimdi kendimi durduramiyorum olayi fazla demoralize ettim bana biraz el atsanızda toparlaniversem evde bakmam gereken biri görme engelli biri hasta totalde 4 kedim var ve benim kolumu oynatacak takatim yok fiziken değil ruhen
Bu taksiciler bazen yersiz ve gereksiz konusabiliyorlar,surekli isan gordukleri icin de bir sure sonra kullandiklari kelimeleri secmekte zorlaniyorlar.Hepinize günaydınnnn diliyorum. Dakikalar önce eşimi askerlik yerine gitmesi için otobüse bindirdim ve eve geldim daha önce de bahsettim bilmeyenler için tekrar yazıyorum ikimizde ailelerimiz ile görüşmüyoruz bu neredeyse evlendiğimiz zamandan beri süre gelen birşey telefonda dahi iletişimimiz yok eve geldim ama ev yangın yeri gibi daha biraz önce buradaydı içtiğimiz kahve fincanları duruyor tezgahta yeni evli vs değiliz fakat ben hiç bu kadar yalnız kalmamıştım biz iki kişi birbirimizin ailesi arkadaşı dostu olmuşuz şimdi bu ayrılıkla nasıl başa çıkacağım ben birde en çok dokunan kısım taksici arkadaş dönüşte ben böğüre böğüre ağladığım için sordu bende anlattım bur allahib kulu yok muydu senden başka uğurlayacak gariban gibi gitti vs vs daha benzeri bir çok cümle kullandı ben yok demekle yetindim ama şimdi kendimi durduramiyorum olayi fazla demoralize ettim bana biraz el atsanızda toparlaniversem evde bakmam gereken biri görme engelli biri hasta totalde 4 kedim var ve benim kolumu oynatacak takatim yok fiziken değil ruhen
Başıniz saolsun, mekani cennet olsun babanizin insallah ama acı yaristirmak samimiyetsizlik demek bana cok yanlis geliyor.4 ay önce babam öldü, yaşadığınız dram inanın samimiyetsizlikte bir zirve ..
Dramtize etmiş, muhtemelen yaşı çok genç, varolmayan acılar türetip onları yaşıyor. Bana göre samimiyetsizlik, babası kaybedenler içinde enn enn üzülen benim demedim ki ? Babamı kaybettim ısırdığı elma mutfaktaydı, içtiği kahve muhabbetini görünce sinirlerim bozuldu. Adam askere gitti, başka ile çalışmaya gidebilir , başka ülkeye çalışmaya gidebilir vs vs. Ölümden başka herşeyin çaresi var. Evlilik bir olgunluk yazıştığım 16lık ergen olsaydı samimiyetsizsin demezdim, o yaşta duygular böyle yaşanıyor derdim. Askere giden açısından düşünün bir de ? Kadının yaşattığı dram mı zor yoksa askerlik mi ? Büyümeyen kaldıramayan evlenmesin , bu ülkenin en büyük sorunu bu. Konu acı yok, dram var ve tekrar ediyorum kime göre ? Bana göre...Başıniz saolsun, mekani cennet olsun babanizin insallah ama acı yaristirmak samimiyetsizlik demek bana cok yanlis geliyor.
Kisilerin olaylara verdigi tepkiler farklidir.
Belkide babasini kaybetmis bazi insanlardan daha cok yaniyordur cani bilemiyiz bunu degilmi.
Bende babami kaybettim ama eminim bayan benden daha çok uzgun şuan.
Neye gore kime gore samimiyetsizlik
Yaaa üzülmeyin kedilerinizle vakit gecirin toparlanin bian once kafanızı dağıtınHepinize günaydınnnn diliyorum. Dakikalar önce eşimi askerlik yerine gitmesi için otobüse bindirdim ve eve geldim daha önce de bahsettim bilmeyenler için tekrar yazıyorum ikimizde ailelerimiz ile görüşmüyoruz bu neredeyse evlendiğimiz zamandan beri süre gelen birşey telefonda dahi iletişimimiz yok eve geldim ama ev yangın yeri gibi daha biraz önce buradaydı içtiğimiz kahve fincanları duruyor tezgahta yeni evli vs değiliz fakat ben hiç bu kadar yalnız kalmamıştım biz iki kişi birbirimizin ailesi arkadaşı dostu olmuşuz şimdi bu ayrılıkla nasıl başa çıkacağım ben birde en çok dokunan kısım taksici arkadaş dönüşte ben böğüre böğüre ağladığım için sordu bende anlattım bur allahib kulu yok muydu senden başka uğurlayacak gariban gibi gitti vs vs daha benzeri bir çok cümle kullandı ben yok demekle yetindim ama şimdi kendimi durduramiyorum olayi fazla demoralize ettim bana biraz el atsanızda toparlaniversem evde bakmam gereken biri görme engelli biri hasta totalde 4 kedim var ve benim kolumu oynatacak takatim yok fiziken değil ruhen
Sıkıntısı askere veya bir yere gitmiş olması degil bence aslında, yapayalnız gondermiş olması.Dramtize etmiş, muhtemelen yaşı çok genç, varolmayan acılar türetip onları yaşıyor. Bana göre samimiyetsizlik, babası kaybedenler içinde enn enn üzülen benim demedim ki ? Babamı kaybettim ısırdığı elma mutfaktaydı, içtiği kahve muhabbetini görünce sinirlerim bozuldu. Adam askere gitti, başka ile çalışmaya gidebilir , başka ülkeye çalışmaya gidebilir vs vs. Ölümsen başka herşeyin çaresi var. Evlilik bir olgunluk yazıştığım 16lık ergen olsaydı samimiyetsizsin demezdim, o yaşta duygular böyle yaşanıyor derdim. Askere giden açısından düşünün bir de ? Kadının yaşattığı dram mı zor yoksa askerlik mi ? Büyümeyen kaldıramayan evlenmesin , bu ülkenin en büyük sorunu bu. Konu acı yok, dram var ve tekrar ediyorum kime göre ? Bana göre...
Başın sağolsunDramtize etmiş, muhtemelen yaşı çok genç, varolmayan acılar türetip onları yaşıyor. Bana göre samimiyetsizlik, babası kaybedenler içinde enn enn üzülen benim demedim ki ? Babamı kaybettim ısırdığı elma mutfaktaydı, içtiği kahve muhabbetini görünce sinirlerim bozuldu. Adam askere gitti, başka ile çalışmaya gidebilir , başka ülkeye çalışmaya gidebilir vs vs. Ölümsen başka herşeyin çaresi var. Evlilik bir olgunluk yazıştığım 16lık ergen olsaydı samimiyetsizsin demezdim, o yaşta duygular böyle yaşanıyor derdim. Askere giden açısından düşünün bir de ? Kadının yaşattığı dram mı zor yoksa askerlik mi ? Büyümeyen kaldıramayan evlenmesin , bu ülkenin en büyük sorunu bu. Konu acı yok, dram var ve tekrar ediyorum kime göre ? Bana göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?