• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip arkadaşım...

Sırf arkadaşım olsun diye insanlarla bağ kurup gerektiğinde koparmazsanız böyle olur. Anlattığınız şeylerde böcek,kur olayı yorumluk değil ama hastaneye götürmeniz,eve gelince temizlik kontrolü,şunu yap et tavrı hoşuma gitmedi. Ha senelerdir süren ilişkidir, kardeş görürsünüz göze batmaz ama anladığım kadarıyla öyle bir samimiyet yok ne demeye arkadaşsınız? Saçma sapan arkadaşlık ilişkilerindense asil yalnızlığı tercih ederim
Aslında son zamanlarda pek bir araya gelemiyoruz bu durumun devamı benim için daha faydalı olacak sanırım.

Kocamla ne alaka ya
Kv nin komşusunun aynı senin gibi bi arkadaşı vardı. Arkadaşı etrafındakiler kur falan yapıyormuş önceleri. Durumu kötü diye yardım falan ediyormuş bizim komşu. Bi gün kapıda kaldım babam attı beni diye gelmiş buda acımış kadın için neler yapmış. Sonuç bi gece kocası bjnu. Ve. BEbeğinin o kadınla terk edip gitti. Tuhaf geldi bu kadın

Yani bu sebepten artık "birini bulmadınız" bana dediğinde duymamazlıktan geliyorum.
Diger davranislari bilmem de gosterdigin fotograftaki kisiyi begenmeyebilir.Ici almayabilir bu yanlis degil;karsinin haberi olsa dahi ;gorusup daha cok ayip olmasindan korkmus olabilir.Baska aday gosterirken ilk once ona gosterin bence.Evlenmek istiyormus sevaptir.Vazgecmeyin bu fotograf meselesi yuzunden:KK66:Benim etraf da boyle.Adaylarini begenmeyince kusuyorlar bir daha yardimci olmuyorlar.

Diger davranislar da oyle cok absurd gelmedi ama tuhaf ;evi incelemesi abine kur yapmasi.Abin evlimi yoksa evli degilse begenmistir ama o davranisi olgun degil.Hangi arkadasimiz kusursuz ki o da var
Arkadasin birinciligi vefadir bana gore.
Ama izle biraz.Erken karar vermek icin.Belki biraz saf bir kizdir.

Son düzenleme:
Davranışları ergence dikkat çekmek istiyor ya da cahil.
Abinize kur yapması felan bilmiyorum belki de gerçekten hoşlanıyordur.
Biraz açık arayan tiplerden sanırım araya mesafe koymak iyidir.
Bazen merhametten maraz doğuyor.

Ya o evi inceleme huyu bazı insanlarda oluyor gerçekten kendinin bile farkında degildir.abinizden hoslanmis bence ve sizi unutmuş o an.bence mesafeli olun

Back
X