5 gün olduİlk buluşma ne zaman oldu?
sadece nasıl buldun beni dedi iyiydi dedim o da aynen deyip gecti bılmıyorum anlamadım belkı de yavas yavas kesecek konuşmayıBelki de henüz kafasında net bir düşünce yoktur, netleşmek için konuşmaya devam ediyordur, daha ilk buluşmadan nasıl net bir sonuca varılabilir ki? Bir ilgi, beğeni olmasa konuşmaya devam etmez herhalde. Bu ilgi ve beğeninin boyutunu merak ediyorsanız, şu aşamada kendisi de bilmiyor olabilir.
evet bende öyle düşünüyorum. sürekli plan yapamaz bulunduğum şehre baya uzakta yaşıyor.Dememelisin. Akışa bırakıp ekmek su muamelesi yapmamalısın. Sorarsan çok hevesli görünürsün. Beğenen adam zaten görüşmek ister sürekli plan yapar.
Yapmıyorsa arayıp sormuyorsa cevap zaten bellidir. Olumsuzdur.
çok haklısın teşekkür ederimBence kendisi seni ararsa sor üzerine düşme.
aynen öyle ya da yavas yavas konuşmayı kesiyoruz.İstemese o aksamdan sonra konusmazdı sizinle.
Benimle cikar misin dönemi bitti artık, bulusuyoruz begenırsek devam ediyoruz. Devir boyle
Bi sessiz kal bakalım ne yapacak.aynen öyle ya da yavas yavas konuşmayı kesiyoruz.
Aynen canımaynen öyle ya da yavas yavas konuşmayı kesiyoruz.
Her hangi bir dönüş yoksa olumsuz düşünüyordur bence ve kararını yüzüne söylemeyede çekinmiştir ..
haklısın canım
neden sesin çıkmıyor derse söyleyeyim diyordum ne düşündüğünü söylemedin diyeBi sessiz kal bakalım ne yapacak.
Ararsa normal konuşursun
Neden aramıyorsun falan derse iş güç yoğunluk de ama soğuk da konuşma bence.
işte bende o durumu sevmiyorum beğendiysen söylersin ya da beğenmediysen kendine iyi bak falan bılmıyorum denır yani ben öyle yapıyorum şahsen netlikten yanayım şimdi ne düşüncede bilmediğim için soğuk konuşuyorum bı adım da benden bekliyor olabılır mı kendisi fedakarlık edip geldiği için.Aynen canım
Başta yüz verince artık hep senden bekler bence erkek dediğin girişken ve sahiplenici olmalı net olmalıişte bende o durumu sevmiyorum beğendiysen söylersin ya da beğenmediysen kendine iyi bak falan bılmıyorum denır yani ben öyle yapıyorum şahsen netlikten yanayım şimdi ne düşüncede bilmediğim için soğuk konuşuyorum bı adım da benden bekliyor olabılır mı kendisi fedakarlık edip geldiği için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?