- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Gelısı fedakarlık degıl, yapması gerekendı.işte bende o durumu sevmiyorum beğendiysen söylersin ya da beğenmediysen kendine iyi bak falan bılmıyorum denır yani ben öyle yapıyorum şahsen netlikten yanayım şimdi ne düşüncede bilmediğim için soğuk konuşuyorum bı adım da benden bekliyor olabılır mı kendisi fedakarlık edip geldiği için.
o zaman totem yapıyorum. bugün aksam 3 soru sorarsa sorucam sorumuGelısı fedakarlık degıl, yapması gerekendı.
Acıkcası ıcınden ne geciyorsa onu yap.
Öyle yapsamıydım boyle yapsam mı diye kendini yiyeceğine yap gitsin.
Anlastık hahahahaho zaman totem yapıyorum. bugün aksam 3 soru sorarsa sorucam sorumu
dedi ve sormadı kalbim çıtAnlastık hahahahah
Hahahahahaha kaybettiğim totemler geldi aklımadedi ve sormadı kalbim çıt
amaannn benden önemli mi yahuHahahahahaha kaybettiğim totemler geldi aklıma
Bunda kaybedersin dıgerınde kazanırsın, senden değerli mi
aksam 3 soru sorarsa sorucam yoksa beklicemaçılmasını mı bekleyeceksin?
Hiç be,,, Bız ne yangınlar gorduk hıcbırı öldürmediamaannn benden önemli mi yahu
bu ne ki cidden düğününe 4 ay kala terkedilmiş insanım ben. neleri atlattım bunu mu atlatıcamHiç be,,, Bız ne yangınlar gorduk hıcbırı öldürmedi
ara ara konuşuyorsanız bir şey beklemeyin.ilişkiye evrilecek olsaydı üzerinize düşerdi o günden beri.belli ederdi.mrb kızlar. çok kısa bı sorum var. bi flörtüm var ilk buluşmayı yaptık fakat ne o bana bı sey sordu sonrasında ne de acıldı ne de olumsuz bişey söyledi sadece ki bende sormadım. olumlu mu ya da olumsuz mu düşündü niyeti nedir bilmiyorum. ara ara konuşuyoruz ama merak ediyorum. sizce net ol bana demeli miyim. istemiyorsa beğenmediyse de söylesin değil mi ama?
Yazışmada soğukluk varsa, hiç yazmıyorsa işi o kısımda bitiririm ben.Ama 5 gün de erken bence.5 gün oldu
seni tanımayı istemeseydi ara ara konuşmazdı belki seni daha yakından tanımaya çalişiyordur biraz daha zaman vermrb kızlar. çok kısa bı sorum var. bi flörtüm var ilk buluşmayı yaptık fakat ne o bana bı sey sordu sonrasında ne de acıldı ne de olumsuz bişey söyledi sadece ki bende sormadım. olumlu mu ya da olumsuz mu düşündü niyeti nedir bilmiyorum. ara ara konuşuyoruz ama merak ediyorum. sizce net ol bana demeli miyim. istemiyorsa beğenmediyse de söylesin değil mi ama?
aksam tatlı bı kac bı sey söyledi 3 soruyuda gecti ama sormadım benara ara konuşuyorsanız bir şey beklemeyin.ilişkiye evrilecek olsaydı üzerinize düşerdi o günden beri.belli ederdi.
biraz açılmaya başladı çekiniyodu sanırsamYazışmada soğukluk varsa, hiç yazmıyorsa işi o kısımda bitiririm ben.Ama 5 gün de erken bence.
O zaman mesele yok gibi benim flörtüm kazayı da bahane ederek kendini geri çekti engelledim bende.Konuşma,mesajlaşma önemli flört dönemlerinde.biraz açılmaya başladı çekiniyodu sanırsam
evet unutmuşum bu işleriO zaman mesele yok gibi benim flörtüm kazayı da bahane ederek kendini geri çekti engelledim bende.Konuşma,mesajlaşma önemli flört dönemlerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?