Sanmam bence esereklenmis, bosanmis. Bu arada konu sahibi evlenmeye nasil karar verdiniz? Gorucu usuluyse bu anlattiginiz bir nebze mantikli olabilir?Kesinlikle. Aklıma şöyle bir ihtimal geldi. Acaba hayatında biri vardı onın için boşandı o da ortada bıraktı da ondan mı böyle oldu
Öyle birşey yok günahımı alıyorsunuzKesinlikle. Aklıma şöyle bir ihtimal geldi. Acaba hayatında biri vardı onın için boşandı o da ortada bıraktı da ondan mı böyle oldu
Yani büyük konuşmak istemiyorum ama ortada iki çocuk varken boşanmak bu kadar kolay olmamalı. Hangimiz hayattan ara ara zorlanmıyoruz ki.Sanmam bence esereklenmis, bosanmis. Bu arada konu sahibi evlenmeye nasil karar verdiniz? Gorucu usuluyse bu anlattiginiz bir nebze mantikli olabilir?
Görücü usulü evlendik, tanıdık akrabalar vasıtasıylaSanmam bence esereklenmis, bosanmis. Bu arada konu sahibi evlenmeye nasil karar verdiniz? Gorucu usuluyse bu anlattiginiz bir nebze mantikli olabilir?
Zorlaniyoruz ama esimizi ya da kime katlaniyorsak artik sevdigimiz icin onunla ilgili seyler bizi rahatsiz etmiyor uzaklasmak istemiyoruz. Ben uzuldum konu sahibineYani büyük konuşmak istemiyorum ama ortada iki çocuk varken boşanmak bu kadar kolay olmamalı. Hangimiz hayattan ara ara zorlanmıyoruz ki.
Sevemediniz esinizi muhtemelen, anladim ben siziGörücü usulü evlendik, tanıdık akrabalar vasıtasıyla
Bu bacı madde filan kullanıyor olabilir mi?Boşandıysanız nasıl hala 3 yıllık evlisiniz ?ayrıca nasıl görümceniz ve kayınvalideniz oluyor? Niye bu şekilde yazıyorsunuz?
Hangi hakim el kadar çocuğu babasına verdi?
Fake diyince kızıyorlar ama yani gel de inan şimdi şu olay örgüsüne
34 yaşında adam, 23 yaşındaki kadının naz niyazıyla uğraşmaz, o yüzden çat diye bitirmiş. Ama 23 yaşında biri de korunma yöntemlerinden haberdardır diye düşünüyorum.Görücü usulü evlendik, tanıdık akrabalar vasıtasıyla
Var böyle hikayeler. Kadın görücü usulü evleniyor aile evinden kurtulmak için. Bir süre sonra adamdan tiksinmeye başlıyor dokunmak bile istemiyor. Adam bu sefer kavga dövüş daha sert ve ilgisiz davranıyor. Kadın da cocuklari bırakıp ana evine dönüyor. Sonra başa sarıyor en başta ana evinden kaçma sebebini o an hatırlıyor. Çocukları özlüyor, kendi evinin düzenini özgürlüğünü özlüyor. Anne evinde bir yandan baskı görüyor vs. Sonuçta da çocuklar babada kalıyor anne apar topar evlendiriliyor daha yaşlı biriyle. Bu sefer kendi çocuklarına üvey anne geliyor Kadın da evlendiği adamın çocuklarına bakiyor. Bu şekilde malesef birkaç örnek var tanıdığım.Sanmam bence esereklenmis, bosanmis. Bu arada konu sahibi evlenmeye nasil karar verdiniz? Gorucu usuluyse bu anlattiginiz bir nebze mantikli olabilir?
34 yaşında adam, 23 yaşındaki kadının naz niyazıyla uğraşmaz, o yüzden çat diye bitirmiş. Ama 23 yaşında biri de korunma yöntemlerinden haberdardır
Kendim nafaka almıyorum. Sâdece oğlumuza gönderiyor aylık 2000 TL. Kızım 3 yaşını geçti. Oğlum ise 14 aylık. Tazminat talebinde bulunmak istedim. Lakin konuyu açar açmaz son paran olur diye tehdit etti. Eli uzun ve O potansiyele sahip biri olduğunu bildiğim için tazminat ve nafakadan vazgeçtim.. Kızımın velayetini alacak ve bakacak durumum yok. Çalışmıyorum çünkü oğluma bakmak zorundayım. Haliyle babamın eline bakıyorum.Anlık bir bunalım olmamış sanki eşiniz 3 ay sonra dava açtığına göre üç ay boyunca aynı fikirde olmussunuz. Çocukların velayetini bir an önce eşinizden kurtulmak için verdiniz sanırım. Ama şimdi aile evinde daha kötü bi ortamda kaldınız, kızınız da yok yanınızda. Şöyle düşünün eğer oğlunuz ve kızınız yanınızda olsaydı ve işiniz olsaydı ayrıca ayrı bir evde üçünüz yasasaydiniz gene barışmak ister miydiniz? Hiç sanmıyorum. Eşinizi sevmiyorsunuz o net. Tekrar bir araya gelseniz sonuç gene aynı olacak. Kavga dövüş ve boşanma. Velayeti vermek çok kötü bir fikir. Ayrıca bosanirken nafaka hem kendiniz hem çocuklarınız için alır ayrıca bir ise girip calisirdiniz. Kızınız çok küçük anneye ihtiyacı var. Şu saatten sonra yapabileceginiz tek şey düzgün bir ise girmek, maddi durumu toparlamak, velayet davası açmak ve çocukları yanınıza almak olur. Ayrı bir evde nafaka ve maaşla bakabilirsiniz sanırım. Belki anneniz çocuk bakımında yardımcı olur siz çalışırken. Ama.bu süreç için bir an önce iş bakmaya başlamanız lazım.
Beni yanlış alıntılamışsınız. Aylık 2 bin TL ile bebek geçinebilir mi? Benim iki kedinin masrafı bu kadar oluyor. Aklı sıra sizi cezalandırmaya çalışıyor ama kendi çocuğu da söz konusu.Kendim nafaka almıyorum. Sâdece oğlumuza gönderiyor aylık 2000 TL. Kızım 3 yaşını geçti. Oğlum ise 14 aylık. Tazminat talebinde bulunmak istedim. Lakin konuyu açar açmaz son paran olur diye tehdit etti. Eli uzun ve O potansiyele sahip biri olduğunu bildiğim için tazminat ve nafakadan vazgeçtim.. Kızımın velayetini alacak ve bakacak durumum yok. Çalışmıyorum çünkü oğluma bakmak zorundayım. Haliyle babamın eline bakıyorum.
Kendin herşeyi mahv etmişsin şimdi istesende düzeltemezsin sadece böyle ah vah etmeye devam edersin ve olan yine masum çocuklara oldu tabi...Kendim nafaka almıyorum. Sâdece oğlumuza gönderiyor aylık 2000 TL. Kızım 3 yaşını geçti. Oğlum ise 14 aylık. Tazminat talebinde bulunmak istedim. Lakin konuyu açar açmaz son paran olur diye tehdit etti. Eli uzun ve O potansiyele sahip biri olduğunu bildiğim için tazminat ve nafakadan vazgeçtim.. Kızımın velayetini alacak ve bakacak durumum yok. Çalışmıyorum çünkü oğluma bakmak zorundayım. Haliyle babamın eline bakıyorum.
iyi de kadın "canı öyle istediği için" boşanıyor, adam ona neden nafaka versin ki? hatta kusurlu taraf kendisi yatmıyormuş adamla mesela boşanmayı kendisi istemiş, bunlar kusur. kadın çalışıyor olsa nafaka bile isteyebilirdi adam. evliliği bitiren kadın...Ayrıca bosanirken nafaka hem kendiniz hem çocuklarınız için alır ayrıca bir ise girip calisirdiniz.
neye binaen tazminat isteyecektiniz?Kendim nafaka almıyorum. Sâdece oğlumuza gönderiyor aylık 2000 TL. Kızım 3 yaşını geçti. Oğlum ise 14 aylık. Tazminat talebinde bulunmak istedim. Lakin konuyu açar açmaz son paran olur diye tehdit etti. Eli uzun ve O potansiyele sahip biri olduğunu bildiğim için tazminat ve nafakadan vazgeçtim.. Kızımın velayetini alacak ve bakacak durumum yok. Çalışmıyorum çünkü oğluma bakmak zorundayım. Haliyle babamın eline bakıyorum.
Sırf keyfinden ufacık çocuğu babaya bırakıp boşanmak neyin kafası,hasta mısınız siz?Yalan atıyor isem sabahı görmek nasip olmasın inşallah. Bu konuyu belki birileri yardımcı olur niyetiyle açtım, açtığıma pişman oldum. Evet herkes hata yapar hata yaptım. Köpekler gibi pişmanım
Bilgilerinizi ifşa olmamak için değiştirip yazdıysanız isminizi neden paylaşıyorsunuz2020 Haziran ayında evlendim. 19.03.2021 yılında kızım doğdu. Kızım doğduktan 2 yıl sonra Oğlum oldu. Anlaşmalı boşandık. Babası oğlanı bana kızıda kendine aldı. Anne sevgisinden mahrum kalmaması için. Lakin 2 çocuğun velayeti babada. Yalan atmıyorum. Kimlikleri v.s atabilirim. Konuyu açmamın sebebi belki birileri yardımcı olur akıl verir niyetiyle açtım. Linç yiyeceğimi bilmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?