- 15 Şubat 2013
- 25.658
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.566
- 798
Sana da kestane balinin diyari Zonguldak'tan kucak dolusu sevgilerArkadaşlar merhabâ, ismim binsu herkese kucak dolusu sevgiler.
Keyfen evlenmiş 3 yıla 2 çocuk sığdırmış sonra keyfen boşanmışsın.Arkadaşlar merhabâ, ismim binsu herkese kucak dolusu sevgiler. 23 yaşında 3 yıllık evli 2 çocuk annesiyim, Eşim 34 yaşında aklı başında, oturaklı çalışkan biri şükürler olsun hiçbir eksiğim yok. Lakin 2. Çocuktan sonra evliliğin bana göre olmadığını anladım. Kayın validem görümcem sağolsunlar sürekli yardımcı olmaya çalışıyorlar lakin ben yapamıyorum. Boşanmak istediğimi eşime söyleyince küplere bindi. Madem yapamayacaktın başta evlemeyecek yola çıkmayacaktik diye kükremeye başladı. Dediğim gibi Kasım ayında ortada hiçbir sebep yokken anlaşmalı boşandık. Kız babasından oğlan bende kaldı. Her ay oğlumuzun nafakasını gönderiyor. Lakin okadar pişmanımki okadar pişmanımki anlatamam. Doğduğum evdeki duvarlar üstüme üstüme gelmeye başladı. Herkes farklı gözle bakıyor. İkna etmeye çalışıyorum olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Çocuk oyuncağı mi bu ?Arkadaşlar merhabâ, ismim binsu herkese kucak dolusu sevgiler. 23 yaşında 3 yıllık evli 2 çocuk annesiyim, Eşim 34 yaşında aklı başında, oturaklı çalışkan biri şükürler olsun hiçbir eksiğim yok. Lakin 2. Çocuktan sonra evliliğin bana göre olmadığını anladım. Kayın validem görümcem sağolsunlar sürekli yardımcı olmaya çalışıyorlar lakin ben yapamıyorum. Boşanmak istediğimi eşime söyleyince küplere bindi. Madem yapamayacaktın başta evlemeyecek yola çıkmayacaktik diye kükremeye başladı. Dediğim gibi Kasım ayında ortada hiçbir sebep yokken anlaşmalı boşandık. Kız babasından oğlan bende kaldı. Her ay oğlumuzun nafakasını gönderiyor. Lakin okadar pişmanımki okadar pişmanımki anlatamam. Doğduğum evdeki duvarlar üstüme üstüme gelmeye başladı. Herkes farklı gözle bakıyor. İkna etmeye çalışıyorum olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Evliliği oyuncakmı sandın ne güzel kaynanan ve görümcen yardım ediyorlarmış eşin iyiymiş sana rahat batmış elindekilerinin kıymetini bilememişsin ki ALLAH geri almış adamın yerinde olsam asla ve asla size geri dönmem sizin yaptığınız şımarıkltan başka bişey değildirArkadaşlar merhabâ, ismim binsu herkese kucak dolusu sevgiler. 23 yaşında 3 yıllık evli 2 çocuk annesiyim, Eşim 34 yaşında aklı başında, oturaklı çalışkan biri şükürler olsun hiçbir eksiğim yok. Lakin 2. Çocuktan sonra evliliğin bana göre olmadığını anladım. Kayın validem görümcem sağolsunlar sürekli yardımcı olmaya çalışıyorlar lakin ben yapamıyorum. Boşanmak istediğimi eşime söyleyince küplere bindi. Madem yapamayacaktın başta evlemeyecek yola çıkmayacaktik diye kükremeye başladı. Dediğim gibi Kasım ayında ortada hiçbir sebep yokken anlaşmalı boşandık. Kız babasından oğlan bende kaldı. Her ay oğlumuzun nafakasını gönderiyor. Lakin okadar pişmanımki okadar pişmanımki anlatamam. Doğduğum evdeki duvarlar üstüme üstüme gelmeye başladı. Herkes farklı gözle bakıyor. İkna etmeye çalışıyorum olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Olay nerde geçiyor ? Hangi mahkeme 2 yaşında, kendi kişisel temizliğini ve bakımını yapamayacak bir kız çocuğunun velayetini babaya verdi ve 2 kardeşi ayırdı ?
he yani küçücük çocuğu da babaya bırakacaktınız aslında. sizin pişmanlığınız anlaşılan çocuk sizin başınıza kaldı diye gibime geldi. yani çocukların 2 isi de babada kalsaydı muhtemelen rahat edecektiniz. şimdi tek başına maddi manevi çocuğa bakmak zor geldi geri döneyim dediniz muhtemelen. 2 çocuğu da alıp kendinizin bakması gerekirdi.2020 Haziran ayında evlendim. 19.03.2021 yılında kızım doğdu. Kızım doğduktan 2 yıl sonra Oğlum oldu. Anlaşmalı boşandık. Babası oğlanı bana kızıda kendine aldı. Anne sevgisinden mahrum kalmaması için. Lakin 2 çocuğun velayeti babada. Yalan atmıyorum. Kimlikleri v.s atabilirim. Konuyu açmamın sebebi belki birileri yardımcı olur akıl verir niyetiyle açtım. Linç yiyeceğimi bilmiyordum.
İnşallah kimsenin başını yakmaz senin bu can sıkıntınArkadaşlar merhabâ, ismim binsu herkese kucak dolusu sevgiler. 23 yaşında 3 yıllık evli 2 çocuk annesiyim, Eşim 34 yaşında aklı başında, oturaklı çalışkan biri şükürler olsun hiçbir eksiğim yok. Lakin 2. Çocuktan sonra evliliğin bana göre olmadığını anladım. Kayın validem görümcem sağolsunlar sürekli yardımcı olmaya çalışıyorlar lakin ben yapamıyorum. Boşanmak istediğimi eşime söyleyince küplere bindi. Madem yapamayacaktın başta evlemeyecek yola çıkmayacaktik diye kükremeye başladı. Dediğim gibi Kasım ayında ortada hiçbir sebep yokken anlaşmalı boşandık. Kız babasından oğlan bende kaldı. Her ay oğlumuzun nafakasını gönderiyor. Lakin okadar pişmanımki okadar pişmanımki anlatamam. Doğduğum evdeki duvarlar üstüme üstüme gelmeye başladı. Herkes farklı gözle bakıyor. İkna etmeye çalışıyorum olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Nasıl yardımcı olabiliriz ki?Anlaşmalı boşandık eşim boşanma taraftarı değildi. Kendisi doğu kültürü ne mensup olduğu için bu tür olaylar bize ters dedi. Ona rağmen yapamıyorum deyip anlaşmalıya zorladım. Bu süreç 3 ay sürdü. 3 ay sonunda kasım ayında eşim, madem yapamıyorsun, madem evime gelip yatağıma girmiyorsun deyip, jet hızıyla dava açtı. Mahkemede tanıdıkları olduğu için 5 gün sonra mahkemeye çıktık ve anlaşmalı boşandık.
Lütfen bakın pişmanım hemde çok pişmanım inkar etmiyorum. Eşimi evimi kızımı çok özledim. Bu konuyu ailemin bana yaptığını yapın diye değil, yardımcı olabileceğinizi düşündüğüm için açtım..
Yahu ne tazminatı ne parası allah aşkına. Etme bulma dünyası işte. Derdin neydi de 20 yaşında evlenip 3 yıla 2 çocuk sığdırdın. Üstüne de iyi dediğin eşini çocuklarını yuvanı yıkarsan olacak olan budur. O kadar üzüldüm ki o iki küçücük sabiye, işte o iki çocuğun ahı çıkar. Neye göre evlendin de neye göre boşandın ? 20 yaşında evlilik mi olur ? Bu nasıl cahil cesareti aklım almadı. Hem küçücük çocukların birini anasız birini babasız bırakmışsın hem 2000 liraya tamah etmek zorunda kalmışsın hem tazminat diyorsun. İyi yapmış o adam sana tazminat ve nafaka vermeyerek. Ben olsam senden almaya kalkardım. Umarım sana dönüp kendi başını daha fazla ağrıtmaz bu adam. Ancak o zaman akıllılık etmiş olur. Hatta küçüğü de senden alırsa ancak o zaman içim soğur sanırım benim. Yakın zamanda da bir evlilik yaşarsa oooh tamamdır bir daha çocuklar da küçük zaten anne diye o kadını bilirler hepten unutulursun. Sen de kendi çocuklarına bakacağına 40 yaşında 4 çocuklu başka biriyle evlenir onun çocuklarına bakarsın. Ne güzel kurdum bak hikayeyi.Kendim nafaka almıyorum. Sâdece oğlumuza gönderiyor aylık 2000 TL. Kızım 3 yaşını geçti. Oğlum ise 14 aylık. Tazminat talebinde bulunmak istedim. Lakin konuyu açar açmaz son paran olur diye tehdit etti. Eli uzun ve O potansiyele sahip biri olduğunu bildiğim için tazminat ve nafakadan vazgeçtim.. Kızımın velayetini alacak ve bakacak durumum yok. Çalışmıyorum çünkü oğluma bakmak zorundayım. Haliyle babamın eline bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?