Garip bir boşanma hikayesi aptal kafam

Siz çocuk yaşta evlenmenin ceremesini çekiyorsunuz, eşiniz de 31 yaşında 20'lik gencecik, olgunlaşmamış kadını kendine eş yapmasının ceremesini çekiyor. Yapacak bir şey yok, çocuk oyuncağı değil evlilik. Bir de marifet gibi hemen çocuk yapmışsınız ardı ardına.

Evlenmeniz hataymış, çünkü yaşınız çok küçük. Bir de iki çocuk pes valla. Yazık çocuklara, evlendiğinize pişmandınız yapamadınız boşandınız şimdi yapamıyorsunuz pişmansınız, çocuk oyuncağı mı bu işler?

Keyfen evlenmiş 3 yıla 2 çocuk sığdırmış sonra keyfen boşanmışsın.
Bu hikayede yanan gene her zamanki gibi çocuklar olmuş.

Çocuk oyuncağı mi bu ?

Evliliği oyuncakmı sandın ne güzel kaynanan ve görümcen yardım ediyorlarmış eşin iyiymiş sana rahat batmış elindekilerinin kıymetini bilememişsin ki ALLAH geri almış adamın yerinde olsam asla ve asla size geri dönmem sizin yaptığınız şımarıkltan başka bişey değildir

Daha neyi ne kadar istediğinizi bilemediğiniz yaşlarda evlenmişsiniz . Sadece siz ve eski eşiniz değil ailelerde bir o kadar sorumlu . Üstelik görücü usulü . Aileniz oku kızım bu yaşta evlilik olur mu demeliydi . Neyse olan olmuş yapacak bişey yok . İmkanlarınızı güçlendirip (çalışıp gerekirse bir meslek edinip ) bu saatten sonra çocuklarınıza iyi bir anne olmaya çalışın . Başka yapılabilecek bişey göremiyorum.

Bu hikâyede en çok çocuklara üzüldüm yazık ya. Evlenir evlenmez çocuk yapmayın az bir durun deyince de soz bono korosomozsonoz diyorlar. Yahu boşuna mı diyoruz bunu al buyur. Bir de en çok 18-19 yaşında evlenenler bilmiş bilmiş konusuyor. Atlı kovalıyordu çünkü. Siz de konu sahibi bu saatten sonra barışamazsınız. Eski kocanızın yerinde olsam sizinle barışmaz oğlan büyüyünce de yanıma alırdım. Zalimce gelecek ama öyle yani. Sizi evde çok oturtmaz başkasıyla evlendirirler zaten. Ama çalışıp bir şekilde düzen kurmaya bakarsanız belki kızınızı da alabilirsiniz bilemiyorum. Size bağlı.Şimdi evdeyken eksik diplomanız varsa açıktan onu alın oğlan büyüyüp kreş yaşına gelince de kreşe verip çalışırsınız. Gerisi de Allah kerim.

Ben seni kinamayacagim.sanirim erken yaşta evlenmişsin evlilik ağır gelmiş.esin habire çalışmış seninle ilgilenmemis.o an boşanmak kurtuluş gelmiş sana.ama baba evine de sigamamissin.keske boşanmak yerine biraz anne evine tatile girseydin.zaten 15 güne sıkılıp donecektin kendi evine.simdi benden sana tavsiye eşine olanı biteni, hislerini , yaz.mesajla yolla.olgun bir adamda seni anlamasi lazım.oda kocaman adam 20 yaşında kızla evlendiyse anlayışlı olmalı gezdirip tozdurmaliydi.hemen kucağına 2 bebeyi vermiş

he yani küçücük çocuğu da babaya bırakacaktınız aslında. sizin pişmanlığınız anlaşılan çocuk sizin başınıza kaldı diye gibime geldi. yani çocukların 2 isi de babada kalsaydı muhtemelen rahat edecektiniz. şimdi tek başına maddi manevi çocuğa bakmak zor geldi geri döneyim dediniz muhtemelen. 2 çocuğu da alıp kendinizin bakması gerekirdi.

İnşallah kimsenin başını yakmaz senin bu can sıkıntın

Nasıl yardımcı olabiliriz ki?

Bu konu doğruysa ki böyle çok fake kokusu geliyor ama hayırlısı, çocuklara üzüldüm. Dünyaya eşya getirmiyoruz insan getiriyoruz ve sorumluluğunu bilmiyorsanız korunmanız gerekirdi. Yaş olarak çok gençsiniz. 34 yaşındaki adam olgun olur. Aileniz bu yaş farkını görüp sizi uyarmadı mı? Şimdi pişmansınız. Belki aileler vs konuşursa düzelir ama tekrar sıkılmayacağınız ne malum? Biraz olgunlaşıp çalışıp çocuklarınızı yanınıza alın. Yoksa 30a geldiğinizde çok ama çok daha fazla pişman olursunuz.

Yahu ne tazminatı ne parası allah aşkına. Etme bulma dünyası işte. Derdin neydi de 20 yaşında evlenip 3 yıla 2 çocuk sığdırdın. Üstüne de iyi dediğin eşini çocuklarını yuvanı yıkarsan olacak olan budur. O kadar üzüldüm ki o iki küçücük sabiye, işte o iki çocuğun ahı çıkar. Neye göre evlendin de neye göre boşandın ? 20 yaşında evlilik mi olur ? Bu nasıl cahil cesareti aklım almadı. Hem küçücük çocukların birini anasız birini babasız bırakmışsın hem 2000 liraya tamah etmek zorunda kalmışsın hem tazminat diyorsun. İyi yapmış o adam sana tazminat ve nafaka vermeyerek. Ben olsam senden almaya kalkardım. Umarım sana dönüp kendi başını daha fazla ağrıtmaz bu adam. Ancak o zaman akıllılık etmiş olur. Hatta küçüğü de senden alırsa ancak o zaman içim soğur sanırım benim. Yakın zamanda da bir evlilik yaşarsa oooh tamamdır bir daha çocuklar da küçük zaten anne diye o kadını bilirler hepten unutulursun. Sen de kendi çocuklarına bakacağına 40 yaşında 4 çocuklu başka biriyle evlenir onun çocuklarına bakarsın. Ne güzel kurdum bak hikayeyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…