garip bir dert :)

cirdigis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
702
703
123
İstanbul
merhaba hanımlar
biraz tuhaf gelebilir ancak bir çok bayanın yaşadığı bir sorun olabilir benim sıkıntım.
malum yaz geldi.havalar aşırı sıcak.böyle havalarda herkes elbiselerini eteklerini giymiş efil efil gezerken benim gibi kilosu fazla olanlar için elbise,etek vs giymek pekte mümkün değil
bacaklarımın birbirine sürtünmesinden tahmin edersiniz ki pişik oluyor.bu nedenle etek falan giyemiyorum.haftaya da bir yakınımızın düğünü var.elbise giymek durumundayım ancak bu tahmin edersiniz ki mümkün değil.hele de ince çorap acıyı katlamaktan başka bir işe yaramıyor.bu duruma çözüm bulabilen var mı acaba?yada ne yapabilirim?
bu arada kesin çözüm kilo vermek biliyorum ama işte
hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.

Pişik olabilecek yerlere nemlendirici filan sürseniz belki azaltır. Ya da bu yarım korseler var hem karın bölgeniz düzleşir hem de pişik olmaz.

Son düzenleme:
elbisenin içine tayt giyebilirsiniz. üst tarafları dimi tahriş olan yerler

Elbise yerine güzel tülden zarif bir tunik ve ince kumas pantolon giyseniz daha rahat edersiniz belki.

düğünde giymek için sadece elbisem var.
çok kilo aldım.günlük giyim için bile bir çok ihtiyacım varken düğün gibi bir kere yada iki kere giyeceğim bir seye para vermek istemiyorum.
bir de elbise basenlerimi saklıyor biraz :)

Kesinlikle tayt giyin çok rahat oluyor. Birde taytı biraz uzun tutun mümkünse çünkü yürüdükçe sürtünmeden dolayı yukarı çıkıyor çok kısa bir tayt tercih ettiğinizde

en iyisi yarın çıkıp ince serin bir tayt alayım
diyet yapmaktan daha sıkıntılı bir durum.bu düşünceye konsantre olup diyete asılayım bari

canım ben bugün çorap reonunda bel lastiği olmayan kapri ,uzun ve ince taytlar görmüştüm ...bir araştır bulursun kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…