Garip bir durum :/

böle çekingen bir tipe bende sahibim ama ileri derece değil bizim arkadaşlığımız..yani nişan vs..üüüüü çok ileri bir safhaa.....ama dayanamadım buna rağmen sordum:26: tabi direk değil,alladım,pulladım, öle bir konuşma ortamı sağladım kii o da çekinemez oldu ve o ndan aldığım cevaplar sonrasında belkide biraz daha yakınlaşabildim bir şekilde...:44:

böle çekingen bir tipe bende sahibim ama ileri derece değil bizim arkadaşlığımız..yani nişan vs..üüüüü çok ileri bir safhaa.....ama dayanamadım buna rağmen sordum:26: tabi direk değil,alladım,pulladım, öle bir konuşma ortamı sağladım kii o da çekinemez oldu ve o ndan aldığım cevaplar sonrasında belkide biraz daha yakınlaşabildim bir şekilde...:44:

Garip hem de çok garip.
Bu durumun değer vermekle alakası olduğunu düşünmüyorum.
İnsan hele ki bir erkek sevdiği kıza dokunmak istemesin bu normal bir durum kabul edilemez.
Sana kıyamıyorumlar, evlendikten sonra yaşamak istiyorumlar bahane bana göre...
Bu konunun derinine inip zaman zaman sohbet şeklinde sorun derim.
Romantik ortamlar hazırlayın ve tepkisini ölçün derim.
Size yanaşacak mı uzak mı duracak...
Çünkü -umarım yanılıyorumdur ama- cinsellik 0 bir erkekle berabersiniz gibi geldi bana. :26:

bizde nişanlıyken el ele tutuşurduk yanağımızdan öperdik ama fazlası olmamıştı. bence aile yapısı veya inanışlarla alakası olabilir. ben şüphelenmemiştim gerçide şimdi kızımız var :)

bence aynı gariplik sizde de var sonuçta karşılıklı bir paylaşım illa onun size ilk yakınlaşması gerekmez koş git öp nişanlını

bence aynı gariplik sizde de var sonuçta karşılıklı bir paylaşım illa onun size ilk yakınlaşması gerekmez koş git öp nişanlını

Evet zaten ben çekingen bir insanım ama nişanlım bana on basar çekingenlikte.Evlenmeden yakınlaşmayı da doğru bulmuyorum ama arkadaşlarım kafamı karıştırıyorlar.Bir sorun mu var ya evlenince öğrenirsen diye bu yüzden korkum ,öpüşme manyağı değilim yani.

Bazı şeyler için beklenebilir de hiç öpüşmediğin biriyle evlenmek fikri de çok itici yahu. O kadar zaman beraberlikten sonra evlenince normal bir arkadaşınla yatağa girmek gibi bir şey yani. İnsan sevdiği insanı öpmek koklamak ister en azından bunların hiç biri yoksa bence düşünmelisin biraz evliliği bu adamla.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…