Garip bir durum...

RoseAnge

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
2.372
4.547
333
Herkese merhaba
Garip bir durum diyerek başlık koydum çünkü gerçekten öyle anlam veremiyorum.
Bundan 4 yıl önce Ankara'da bir kuruma girip çalışmaya başladım ve 2 yıl kadar devam ettim orada
Ancak başladığım günden beri sürekli Ölümler oldu kurum çalışanlarının
Intihar olayları , trafik kazaları , ev kaZası
Hayatımda gitmediğim Kadar cenazeye katıldım ziyarete gittim
Şimdi uzun bir süredir orada Değilim ancak halen çalışanlara veya çalışıp ayrılanlara dair ölüm haberleri geliyor
Son durak filmi gibi bazen arkadaşım şaka yapıyor bir kere girdik bakalım sıra ne zaman bizde diye
Ancak dün aldığım haberle tam 14. ölüm arkadaşlar
Batıl bir inancım yok ama düşününce tedirgin olup manyak mıyım diyorum
Dediğim gibi öyle bir inancım falan yok ama lanet gibi ... Neyse işte öyle anlattım rahatladım :)

Takilma dusunup psikolojini bozma sonucta isinide degismissin takdiri ilahi de gec bazi seyleri cok dusunup biseye baglamak sadece kendimizi yiprattirir

anamm neresiymiş burası ya korku filmi gibi gerçekten

Bi sonraki kurban sen misin yoksa Şaka bi yana napalım canım küçücük ilçede bile her gün en az 10 tane ölüm ilanı var. Boşver sen çok rahatsızsan pek iletişim kurma kurumla ilgili. Zaten hepsi öldü galiba

belki yaş ortalaması yüksek bi kurumdur diye düşündüm ama eceliyle ölen de pek yok gibi. intiharlar, trafik kazaları falan..neyse ayrılmışsınız kurumdan, zinciri koparmışsınız

belki yaş ortalaması yüksek bi kurumdur diye düşündüm ama eceliyle ölen de pek yok gibi. intiharlar, trafik kazaları falan..neyse ayrılmışsınız kurumdan, zinciri koparmışsınız

Yok
Hiç yaşlı ölmedi
Hep gençler
Ölüm şekillerinden dolayı son durak gibi dedim zaten
Vadesi gelen gider tabikide

Takılmayın bencede ... Ölüm ne bir gün önce, nede bir gün sonra... Tam Günü'nde, saatinde, dakikasında olurmuş.... Takdiri ilahi işte.

Dunden beri gizemli kk oldu
gezegenlere falan bisey oluyorr ki :)
Yoksaaa
birileri bize kendini mi hatirlatiyor

Biliyorum neresi olduğunu gerçekten ilginç.... Ama işsizlik kötü, çalış deseler gider çalışırım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…