• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip bir durum...

Halka filmi vardı ya filmi izliyorsun, 7 gün içinde tv den saçları önüne düşmüş kız kuyudan çıkıp seni öldürüyor falan.. İzlediğimde gerçekten çok korkmuştum :KK70: Filmi izleen herkes ölüyordu :KK70:
Haaa evet....hayal meyal hatirladim konusunu...:)

oyle bir kurum dusunsene.....insan kafayi yer
bugun olan yarin yok...
yarin gelen obur gun yok ....slm vermeye tirsar insan

Aynı şeyleri yaşıyorum bende kurum içi haberleşmeden vefat maili almaktan ciğerim soldu artık. Benim kurumumda yaş ortalaması yüksek ama ben ona bağlıyorum durumu.

Herkese merhaba
Garip bir durum diyerek başlık koydum çünkü gerçekten öyle anlam veremiyorum.
Bundan 4 yıl önce Ankara'da bir kuruma girip çalışmaya başladım ve 2 yıl kadar devam ettim orada
Ancak başladığım günden beri sürekli Ölümler oldu kurum çalışanlarının
Intihar olayları , trafik kazaları , ev kaZası
Hayatımda gitmediğim Kadar cenazeye katıldım ziyarete gittim
Şimdi uzun bir süredir orada Değilim ancak halen çalışanlara veya çalışıp ayrılanlara dair ölüm haberleri geliyor
Son durak filmi gibi bazen arkadaşım şaka yapıyor bir kere girdik bakalım sıra ne zaman bizde diye
Ancak dün aldığım haberle tam 14. ölüm arkadaşlar
Batıl bir inancım yok ama düşününce tedirgin olup manyak mıyım diyorum
Dediğim gibi öyle bir inancım falan yok ama lanet gibi ... Neyse işte öyle anlattım rahatladım :)

iş kazası riskinin yoğun olduğu ve buna rağmen önlemin alınmadığı bir yer ise normal.

Ha bu arada ben durumu paranormal bir nedene bağlamadım sadece tedirgin oldum Düşününce
Sonuçta yaşanan Şeyler acı
işin esprisi diyorum sıra falan gelecek diye
Tesadüftür Allah'ın takdiri ama dediğim gibi Bazende insan tedirgin oluyor

Valla ben takılırım hatta dayanamaz polise gider burada bi tuhaflık var inceleyin bile derdim .

Back
X