Garip bir hesap

Beni denese kendi işim/soyismiyle neden denesin hem bu var hem de neden konuş istersen kimmiş merak ettim falan desin
Yeterince zeki bir adam değildir belki de, bilemiyoruz ki kişiyi. Ya da tersten ben olsam öyle bir hesap mı açarım diye dusundurecegi için ters psikoloji yapıyor olabilir. Ancak o dolap mevzusundan sonra böyle bir şeyin denk gelmesi cocukca değil, sapıkça. Dikkatli olun derim. İletişimi önce bu hesapla kesin, sonra da erkek arkadaşınıza karşı dikkatli olun.

İsim Ahmet Mehmet gibi klasik bir isim mi? Soyadı kara gibi yılmaz gibi klasik bir soyad mi? Eğer öyleyse tesadüf olabilir.
Neyse ki tüm sevgililerimin isimleri hep abudig gudubig:) böyle şeyler olmaz hiç.
Bence olayın ustune gitme. Sormakla da hata etmişsin. Sanki 'evet Askim benim' diyecek

İsim Ahmet Mehmet gibi klasik bir isim mi? Soyadı kara gibi yılmaz gibi klasik bir soyad mi? Eğer öyleyse tesadüf olabilir.
Neyse ki tüm sevgililerimin isimleri hep abudig gudubig:) böyle şeyler olmaz hiç.
Bence olayın ustune gitme. Sormakla da hata etmişsin. Sanki 'evet Askim benim' diyecek
İsmi klasik soyadı değil. Uç bir şey de sayılmaz ama çok yaygın da değil. Sen misin diye sormadım öylesi suçlamak gibi olurdu bak senin adına biri hesap açmış dedim

Ben onun olduğunu düşünüyorum. Az önce tesadüf 'anlamis mıdır ' konunuza denk gelip okuyunca Emin oldum. Belki efendidir, kız arkadaşı vs hiç olmamıştır ama sanırım topladığı dolabınızı ve özel eşyalarınızı görünce bı yemliyim fikri oluşmuş olabilir. Sizin gözünüze çok efendi görünmek istemiştir şimdiye kadar o özel çamaşırları da görünce bakış açısı değişmiştir diye düşünüyorum. Açık konuşayım doğudaydiniz dimi, asla öyle olduğunuzu ima etmiyorum ama kendince rahat bı kız olduğunuzu sandı heralde ve kimliğini gizleyip böyle bişey yaptı

Size istek atan profilin baska arkadasi var mi ya da gecmiste yukledigi fotografi. Eger baska arkadasi varsa ya da 2022 yilinda yuklenem fotoğrafı varsa profil eski demektir. Hic bisey yoksa profil yeni acilmis demektir. Yeni acildiysa sizi yemlemek icin acmis olabilir

Ben onun olduğunu düşünüyorum. Az önce tesadüf 'anlamis mıdır ' konunuza denk gelip okuyunca Emin oldum. Belki efendidir, kız arkadaşı vs hiç olmamıştır ama sanırım topladığı dolabınızı ve özel eşyalarınızı görünce bı yemliyim fikri oluşmuş olabilir. Sizin gözünüze çok efendi görünmek istemiştir şimdiye kadar o özel çamaşırları da görünce bakış açısı değişmiştir diye düşünüyorum. Açık konuşayım doğudaydiniz dimi, asla öyle olduğunuzu ima etmiyorum ama kendince rahat bı kız olduğunuzu sandı heralde ve kimliğini gizleyip böyle bişey yaptı
Ya zaten benim hayat tarzimdan, başkalarının düşüncelerine çok takilmamamdan az çok tahmin ediyordur başta diye de düşünüyordum ben. Bilmiyorum ki işte asıl dönünce anlayacağım. Bana karşı herhangi bir tavır değişikliğine gitmedi şimdilik.
Size istek atan profilin baska arkadasi var mi ya da gecmiste yukledigi fotografi. Eger baska arkadasi varsa ya da 2022 yilinda yuklenem fotoğrafı varsa profil eski demektir. Hic bisey yoksa profil yeni acilmis demektir. Yeni acildiysa sizi yemlemek icin acmis olabilir
Her şeyi gizli profilin. Profildeki de sizi tanımıyorum burada gördüm dedi ama yerden tabi. Engelledim.

Madem erkek arkadaşınızdan şüpheleniyorsunuz ona bu kişiyle konuştum. Engellediğim eski arkadaşlarımdan biri çıktı deyip yalandan bir hikaye uydurun. Bakalım ne tepki verecek.

Ya zaten benim hayat tarzimdan, başkalarının düşüncelerine çok takilmamamdan az çok tahmin ediyordur başta diye de düşünüyordum ben. Bilmiyorum ki işte asıl dönünce anlayacağım. Bana karşı herhangi bir tavır değişikliğine gitmedi şimdilik.

Her şeyi gizli profilin. Profildeki de sizi tanımıyorum burada gördüm dedi ama yerden tabi. Engelledim.
Herseyi gizli olmasi supheli bir durum. Bahsettiginiz profildeki bir erkegin bol bol gogus ve karin fotografi paylasmasi gerekirdi. Birde şöyle bisey var erkek arkadasiniz neden kendi isim soyismiyle fake hesaptan yazsin ki o da sacma. Anlayamadim

Tesadüf olamaz. Net kendisi ve sapik. Olayların üzerine denk gelmez. Ne demek konuş? Konuşmayi yavaş yavaş kes bence

Erkek arkadaşınız sizinle düzgün bir cinsellik yaşamak yerine böyle bir girişimde bulunduysa büyük sıkıntı var demektir.

Ayrıca genç ve sağlıklı bir kadının dolabında özel çamaşırları da olabilir, vibrator de olabilir vb. Varsayalım bunlar var ve gördü. Sonrasında böyle bir aksiyon aldıysa karşınızdaki adam bir zavallı. Yani benim için en azından öyle olurdu. Umarım o hesap ona ait değildir çünkü çok salakça o yaptıysa.

Back
X