Garip bir şekilde hayattan sıkıldım.

Buroz7106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
53
20
3
32
Ankara
Kızlar merhaba bilmiyorum belki beni yadırgayacaksınız şimdi anlatınca yada bana çok tavır alacaksınız ama ben gene de sizle paylaşmak istiyorum 26 yaşındayım hiç mutlu oldun mu sorusuna cevabım genelde hayır oluyor. Aile yapım belki sıkıntılı idi yada ben sıkıntılıydım çocukluğum çocuk gibi geçmedi özellikle babamın sürekli küfürü ve dayagı ile büyüdüm ki hala babam küfür eder evden kurtulmak için okula gidip sevmediğim bölüm okudum ve evden kurtulmak için evlendim. Ama gel gelelim konuya üst üste yaptığım hatalar var biliyorum sevgiliyken hiiiç anlaşamadığım biriyle evlendim ailesi görümcelerim hiç bana göre benim hayalim değilken evlendim üstüne üstün dugunum de babannem ölmesine rağmen evlenip geldim hep çalıştım ve simdi evdeyim bir de üstüne üstün hamileyim ruh halim çok acayip bir iyi bir kötü bazen her şeyi abarttığımı düşünüyorum ama yaşadığım hayat beni fazla mutlu etmiyor eşimde ailemden de eşimin ailesinden de cooook uzaklara gitmek istiyorum istemiyorum hiç birini eşimden çok soğudum zaten belliki oda zaten bundan memnun yada ben hissetmiyorum özür bile dilemez ki oda babam gibi küfür eder aman işte

e sevgili iken anlaşamadığınız biri ile evlenip üstüne çocuk yapmışsınız. şimdi nereye gidebilirsiniz ki? bu deveyi güdeceksiniz başka çaresi var mı? en azından bi süre.

Keşke diyecek çok şey yapmışsınız ama zamanı geri alamıyoruz. O zaman ileri bakalım. Henüz çok gençsiniz. Hayatınızı kendiniz değiştirebilirsiniz. Çocuk doğana kadar esinizle durumunuzu gerekirse onunla terapiye giderek düzeltmeye çalışın. Olmuyorsa bebeğinizle beraber ayrı bir hayat kurarsiniz kendinize. Okumussunuz mesleğiniz var anladığım kadarıyla. Kimseye muhtaç olmadan daha mutlu huzurlu olursunuz.

sorunlarınızı çözmeyerek hata yapıyorsunuz. başından beri devam eden sorunlarınız varsa ya onları çözecektiniz ya da evlenmeyecektiniz. Bir adım atmadan bir anda her şeyin güzelleşeceğini, mutluluktan havalara uçacağınızı düşünmüyorsunuz herhalde?

Yine kimse alıntılamadan konunun içeriği tamamen değişmiş.

Kötü bir çocukluk yaşamışsınız, evden kaçmak için bile bile lades bir evlilik yapmışsınız, eşiniz babanızı aratmıyor, maddi özgürlüğünüz de yok. Şu durumda sıkılmanız hiç garip değil. Değiştirmek için ne yapabilirime odaklanın.

Back
X