Garip bir şekilde kırgınım ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birilerinin ırkına saygı duyulur ancak mülteciler yüzünden ülkemizin suan girdigi ve gelecekte yaşanacak sıkıntılar ortada öncelik bizim halkımız ve çocuklarımız siz bu durumu önemsemiyor olmayabilirsiniz ama ekonomi yüzünden intihar eden çok insan var
Ben böyle bir söylemde de bulunmadım siz anlamak istediğiniz gibi anladınız sadece ? Bir Amerikalı bir latin bir İngiliz geldiğinde de aynı tutumda olacaksanız ben size katılırım be insanlıktan yana biriyim ülkeye kimin alınıp alınmayacağına da maalesef ne siz ne ben karar veremiyoruz bu çok bambaşka konu ve evet rahatsız edici .

havaları anlarım geleceğe karşı umutsuzluğu anlarım ama hanımefendi bugünlerde kırgın hissediyorum dediğinde
Zam ve Suriyeliler ? Diye örnek vermeniz neden 😁 merakımdan soruyorum .
Afganlar ve Suriyelilerin varlığı gerçekten rahatsızlık vermiyor mu? Bende bunu merak ettim. Mantar gibiler ya her yerdeler bu ekonomik çöküşte onların etkisi olmadığını düşünÜyor olamazsınız

Afganlar ve Suriyelilerin varlığı gerçekten rahatsızlık vermiyor mu? Bende bunu merak ettim. Mantar gibiler ya her yerdeler bu ekonomik çöküşte onların etkisi olmadığını düşünÜyor olamazsınız
Ülke gündemini kastettiğimi anlamayacak kadar zavallı ya da anlamak istemiyor. Bence ikincisi. İşlerine gelmeyince "insancıl" olmayan oluyoruz hshsh😂

Olayları bambaşka boyuta çekiyorsunuz ben bir yapıtın oluşundan daha çok içerideki durumla ilgilenen insanım sorunuza gelirsek evet burada olmamalılar ama onlara nefret veyahut dışlama yapmayı doğru bulmuyorum netice de hepimizin gireceği mezar aynı bir metre 😁

Ülke gündemini kastettiğimi anlamayacak kadar zavallı ya da anlamak istemiyor. Bence ikincisi. İşlerine gelmeyince "insancıl" olmayan oluyoruz hshsh😂
Sana laflarım ağır geldi ki yanına yandaş arayıp başka bir yorumda bana zavallı diyecek kadar küçüldün😊 bilgilerinle konuşmayı tercih edersen ben buradayım .

Sana laflarım ağır geldi ki yanına yandaş arayıp başka bir yorumda bana zavallı diyecek kadar küçüldün😊 bilgilerinle konuşmayı tercih edersen ben buradayım .
Muhatabım değilsiniz insancıllı hanfendi. Karşımda beni anlayacak biri olsa elbette anlatırdım. Üzgünüm.

Muhatabım değilsiniz insancıllı hanfendi. Karşımda beni anlayacak biri olsa elbette anlatırdım. Üzgünüm.
O zaman farklı yorumlarda bana hakaret tarzında cümleler kurmazsanız sevinirim zira bu sizi küçültür , küçülmek isterseniz buyurun devam edin 🤣

Olayları bambaşka boyuta çekiyorsunuz ben bir yapıtın oluşundan daha çok içerideki durumla ilgilenen insanım sorunuza gelirsek evet burada olmamalılar ama onlara nefret veyahut dışlama yapmayı doğru bulmuyorum netice de hepimizin gireceği mezar aynı bir metre 😁
Ne yani aynı mezara gireceğiz diye atalarımızın kan döktüğü toprakların istila edilmesine sessiz mi kalalım.? Bu nasıl bir mantık 😂😂

İnsancıl değilsin yazıklarım olsun...
Konu Suriye'liler olunca kafatas milleyetçisi gibi hissediyorum kendimi. Bizim ülkemiz bize zor yetiyor, şimdi bu kadar ılımlı şekilde yaklaşanlar 10,15 sene sonra milli güvenliğimiz tehdit edilmeye başlayınca ne hissedecekler acaba? Irkçılıksa ırkçıyım kardeşim, istemiyorum!

Herkesin insanlığına laf etmek size mi kaldı ? Ülkenin büyük çoğunluğuna diyorsunuz farkındaysanız. Sizinle burada siyaset tartışmayacağım elbette. Fakat kimseyi sizinle aynı düşünmüyor diye bu şekilde itham edemezsiniz.
Böyle Arkadaşları esenyurtta insancıl Suriye halkının içinde yaşatmak lazım aslında. 🤗

Hepimizin olecek olmasi onlara sempati duymak zorunda oldugum anlamina gelmez.

Hadi empati yapalim, israillilerden nefret etmenize ya da dislamaniza gerek yok, neticede hepimizin girecegi yer mezar. Bakin oldu mu boyle? Olmadi di mi?

Bidenırkc
Mezarları Kendi ülkelerinde 1 metre değil 2 metre olsun. Bir boyuta çekmek değil inanın o kadar doluyum ki bu konuda. Nefret bile his olur bunlara. Asla kural sınır yok. Bu nereye kadar böyle gidecek aklım almıyor.

Ben böyle bir söylemde de bulunmadım siz anlamak istediğiniz gibi anladınız sadece ? Bir Amerikalı bir latin bir İngiliz geldiğinde de aynı tutumda olacaksanız ben size katılırım be insanlıktan yana biriyim ülkeye kimin alınıp alınmayacağına da maalesef ne siz ne ben karar veremiyoruz bu çok bambaşka konu ve evet rahatsız edici .
Bir amerikali ya da İngilizin bizim ülkemize ekonomi anlamında katkısı oluyor ancak diğer insanların zararından başka biseyi yok malesef benim önceliğim bizim çocuklarımız ve ülkemizin geleceği Latin İngiliz yada başka ırk onların da zararı oluyor yuk oluyorlarsa onlarda ülkesine gitsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X