Garip Geldi Bu Söz Bana...

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba,yine ben:)Birilerine danışmak,kafama takılanları sorma ihtiyacı duyarak çok konu açıyorum.Farkındayım bunun.Ama buradaki bazı kişilerin fikirleri gerçekten çok isabetli.
Neyse uzatmadan konuya gireyim.Erkek arkadaşımla konuşurken konu ihanete geldi. O da bana şöyle dedi:"Ayrı şehirlerdeyiz ;sen istediğini yapabilirsin,istediğinle beraber olabilirsin ama sonuçlarına katlanırsın."dedi.Yani ne demek şimdi bu?Bir insan kız arkadaşına böyle bir söz söyler mi? Ve sonuçlarına katlanırsın derken sesi sertti. Şiddet eğilimli biri mi acaba? Yani diyelim ki ihanet ettim(ki asla öyle bir şey yapmam)ne yapacak ki bana?Sonuçlarına katlanırsın ne demek?

Aba altından sopa göstermiş ...

İstediğini yapmana izin vermiş sonra döverim ama demiş

Merhaba,yine ben:)Birilerine danışmak,kafama takılanları sorma ihtiyacı duyarak çok konu açıyorum.Farkındayım bunun.Ama buradaki bazı kişilerin fikirleri gerçekten çok isabetli.
Neyse uzatmadan konuya gireyim.Erkek arkadaşımla konuşurken konu ihanete geldi. O da bana şöyle dedi:"Ayrı şehirlerdeyiz ;sen istediğini yapabilirsin,istediğinle beraber olabilirsin ama sonuçlarına katlanırsın."dedi.Yani ne demek şimdi bu?Bir insan kız arkadaşına böyle bir söz söyler mi? Ve sonuçlarına katlanırsın derken sesi sertti. Şiddet eğilimli biri mi acaba? Yani diyelim ki ihanet ettim(ki asla öyle bir şey yapmam)ne yapacak ki bana?Sonuçlarına katlanırsın ne demek?
Niye öyle şeyler konuşuyorsunuz?
Sizde aldatma peşinde misiniz ?nedir yani
Tuhaf tuhaf diyaloglar. .

Yani mesafe çok, yanında değilim senin vicdanına kalmış ama öğrenmeyeceğimi zannetme diyor bence.

Ne gerek var böyle bir konuşmaya durup dururken. Erkek arkadaşınız saçmalamış. Size güvenmiyor aba altından sopa gösteriyor

sinsi misin acaba :KK45:
hiç böyle düşünmemiştim
İlk aklıma bu geldi valla :)
Çünkü genelde bi haltlar karıştıranlar karşısındakine gözdağı verir böyle senaryolarla sorgulamalarla. Böyle birşey söylüyorsa kesin kendi bi işler çeviriyordur ben böyle düşündüm :KK53:
*sinsiyim:P

Yine mi sonuçlarına katlanma tehditleri
Ne yediriyorlar bunlara da böyle oluyor bunlar acaba?
Saçma sapan ergensi haller, tripler,
Kim kiminle neden bir şey yapıyor?
Bu sadakat denen şey niye bu kadar tehdit ile sağlanıyor?
Acaba bu kişiler bu işleri kendinden mi biliyor?
Ben yaparım bilmezsin, sen yaparsan bilirim demek mi ki bu ?

Back
X