• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
  • Arkadaş aracılığıyla tanıştırıldım Eylül ayında. Şubatta Nişanım oldu, eylüldede düğünüm var.
  • Hiç bir sıkıntım yok çok şükür herşey yolunda.
  • Bana karşı çok iyi ailesiyle de çok iyi anlaştık ailece.
  • Buraya kadar evet bir sıkıntı yok. Kafamı karıştıran dahan önce nişanlandım ve nişanlımla birlikte oldum.
  • Nişanlım benimle ilgili hiçbirşeyi merak etmiyor hiç sormuyor. Geçmişimi irdelesin demiyorum ama, benimle ilgili hiçmi merak ettiği bişey olmaz.
  • Nişanlım dediğine göre bakirmiş, inanırımda davranışları ve düşünceleri onu gösteriyor.
  • Evlilik öncesi bişeyler yaşama taraftarı değil çünkü. Eylülden bu yana bir kere öptü beni.
  • Bende dayanamadım bunları düşünen böyle davranan adam benim daha öncesinde bişeyler yaşamama takılmazmı o sormasada ben direk söyledim.
  • Kapadı konuyu beni geçmişin değil şuan ve ilerisi ilgilendirir dedi ve bir daha hiç açmadı o konuyu.
  • Ben merak edip geçmişiyle bir kaç şey sorsamda o sormadı.
  • Bilmiyorum ben mi çok kuruntu yapıyorum. Sonrasında öğrendiği birşey sorun edeceği bişey karşısına çıkarsa.
  • Kafamda deli sorular sizce dertsiz başıma dert mi arıyorum?

Sonrasinda ne ogrenebilir ki

Onemsememis ki alkisliyorum nisanlinizi gecmisin degil gelecegin önemli demis.

Sakin ve rahat ol kandirmiyorsun kimseyi.

Burde gecmisle ilgili sende bir sey sorma ki onunda aklina gelmesin vur sey.

Not: sen eski nisanlinla birlikte oldugunu soylemedin mi? Ben mi yanlis anladim

Bilemedim ben bu konuda farklı düşünüyorum sanırım.
Bakirelikti,cinsellikti bunları konuşmaktan hoşlanmam ama yaşanmasını da isterim.
Ortam ve zaman uygun olur yaşanır yani.
Ama oturup geçmişimi de geçmişini de masaya yatırmayalım bir zahmet.

Olması gerken de bu zaten.Ama biz hep olmaması gerkenleri yaşadığımız, duyduğumuz için olması gereknle

karşılaşınca korkuyoruz, şüpheye düşüyoruz.

Siz söylemişsiniz, o da gerkeni söylemiş.Farklı düşünse ona göre davranırdı.Deşmeyin.

E konuyu actiginda soyledin mi birlikte oldugunu?

Sonrasinda ne ogrenebilir ki

Onemsememis ki alkisliyorum nisanlinizi gecmisin degil gelecegin önemli demis.

Sakin ve rahat ol kandirmiyorsun kimseyi.

Burde gecmisle ilgili sende bir sey sorma ki onunda aklina gelmesin vur sey.

Not: sen eski nisanlinla birlikte oldugunu soylemedin mi? Ben mi yanlis anladim
Birlikte olduğumu söyledim kapadi hemen konuyu beni gecmisin ilgilendirmez ben simdiye bakarim dedi

Olması gerken de bu zaten.Ama biz hep olmaması gerkenleri yaşadığımız, duyduğumuz için olması gereknle

karşılaşınca korkuyoruz, şüpheye düşüyoruz.

Siz söylemişsiniz, o da gerkeni söylemiş.Farklı düşünse ona göre davranırdı.Deşmeyin.

Haklısınız herseyi yasayip sonra ben bakire isterim deyio birde bütün herseyi didik didik ogrenmek isteyenler cok etrafimizda. Arkadaşım en basitinden 37 yasinda evlendi. Evlendigi kisi daha oncesinde 2 evlilik yapmis ve evlenmeden once arkadasa bakiremisin diye soruyor. Böyle bit durumda yasayinca ister istemez sorguluyosun:)

Birlikte olduğumu söyledim kapadi hemen konuyu beni gecmisin ilgilendirmez ben simdiye bakarim dedi
Heh söylediysen iyi.
Adam sapık mıdır psikopat mıdır ancak yaşayıp göreceksin maalesef.
Hiç kimsenin garantisi yok,güvenmek zorundayız.
Allahım şansını açık etsin inşallah.

Heh söylediysen iyi.
Adam sapık mıdır psikopat mıdır ancak yaşayıp göreceksin maalesef.
Hiç kimsenin garantisi yok,güvenmek zorundayız.
Allahım şansını açık etsin inşallah.

Amin teşekkür ederim. Ailem didik didik ailesine de kendisinide araştırdı. Onlarda bizi tabi. Sordugmuz herkes en ufak bir olumsuz bisey soylemediler e tabi yine de iclerine girmeden bilemezsin. Teşekkür ederim iyi dileklerin icin

Son şık.
Ya da adam arızalı,garip bir seri katil de olabilir.
Ne biçim erkek dimi hiç mi umursamaz ama :deli:

Yani bazen soruyorum kendisine ya hic mi merak etmezsin die. Oda ben oturmani kalkmani insanlara davranışını, ailene tavrini herseyi dikkate aldim . Bunlar benim icin onemli simdiye kadarda hep ayni yonde gittin hic degismedin. Bunlar benim icin onemli diyor oyle deyince bisey diyemedim ama yine de acaba diyorum iste

Sorun nedir, bildiği halde size evlenene kadar birliktelik teklif etmemesi mi ? boşverin takmayan takmıyor bu sizi sevmediğinden değil , sormak istemediğinden bu güzel bişey ,sakın sizde sormayın kapansın gitsin.

Back
X