Sanmıyorum mevsim dönüyor, klima çalışıyor. Havalardan değil ama dinlediğim müziğin etkisi olabilir belkiSicaklardandir canım ya uyu geçer....allah yardımcınız olsun
Bilmiyorum sanırım geçmişte yaşadığım olaylar kişiliğimi değiştirdi ve ben şuan ne kadar çok değişmek istesem de oturmuş kişiliğimi değiştiremiyorumCok agır duygular malesef neden boyle hıssedıyorsunuz
Bence de garip.İçimi bir duygu kapladı. Çaresizlik, kimsesizlik, anlaşılmazlık, sevildiğini bilip sevilmiyor muş gibi. Bu saatte buraya geldim ama tek başına düşünmekten yoruldum sanırım. Birtek şarkı da gözlerim dalar oldu
Eşim de var annem babam kardeşim ailem belkide sahip olmam gereken herşeye sahibim ama huzursuzumBence de garip.
Yok mu eşiniz ya da ana Babanız?
Onlarla paylaşsanız?
Bilmiyorum sanırım geçmişte yaşadığım olaylar kişiliğimi değiştirdi ve ben şuan ne kadar çok değişmek istesem de oturmuş kişiliğimi değiştiremiyorum
bu aralar kötü bir şeyler yaşadınız mı onların etkileri olabilirEşim de var annem babam kardeşim ailem belkide sahip olmam gereken herşeye sahibim ama huzursuzum
Bilmiyorum. Ben ne yapsam ne söylediysem hep yanlış oldu belki büyük çocuk psikolojisi vardı hayatımda belki çok hırçındım şimdi eskide olduğu kadar her şeyi kafasına takan, sürekli zamanında yerinde konuşan, mükemmeliyetçi biri olmak istemiyorum, ama değiştiremiyorum kendimi bu gün selçuk balcının bir şarkısı beni böyle çaresiz hissettirdi bu piskoloji den de çıkamıyorum çünkü sorunuma cevap bulamıyorumYasadıklarımızı kabul edıp onları degıstıremeyecegımızı kabul etsek?caresızlığı kimi zaman bız yaratıyoruz ... Dilerım sevgıyle tutunacagız bır dal vardır veya olur sevgı iyilestırıyor yaraları
Önceden olsa çok takardım kafama doğruyu bulana kadar uğraşırdım şimdi. Takmıyorum diyorum ama sürekli o olay üzerine yorum yapıyorum. Ben önceden boş konuşulsun istemezdim şimdi olayı bağlanamıyorumbu aralar kötü bir şeyler yaşadınız mı onların etkileri olabilir
bazen his olarak çöker
bazen de nedeni yoktur gelir göğsünüze oturur bol bol dua edin arada yürüyüş yapın farklı yerlere yürümek parkta falan yürümek insanı açıyor
Kişiliğim sanırımSizi mutsuz eden ne
Sizden çok isterdim ama uzun meseleTam olarak ne yasadiginizi anlatmak ister misiniz?
Kişiliğim sanırım
Anlıyorum sizi. Ama nolursa olsun pozitif seyleri düsünüp mutlu olmaya bakın. Mutlu olmak icin sebep aramayın, sadece mutlu olmaya odaklanın. Unutmayın ki yasadıgımız her yeni gün bizlere birer umut.Kişiliğim sanırım
Sizden çok isterdim ama uzun mesele
Piskologlar diyor ya televizyon da çocukluğuna inmek lazım diye işte çocukluğuma inmek gerekiyor
İçimi bir duygu kapladı. Çaresizlik, kimsesizlik, anlaşılmazlık, sevildiğini bilip sevilmiyor muş gibi. Bu saatte buraya geldim ama tek başına düşünmekten yoruldum sanırım. Birtek şarkı da gözlerim dalar oldu
Bu gece noluyo bi kk hanimlarina hepsi bi karamsarBilmiyorum sanırım geçmişte yaşadığım olaylar kişiliğimi değiştirdi ve ben şuan ne kadar çok değişmek istesem de oturmuş kişiliğimi değiştiremiyorum
Karamsar değilim değişmek istiyorum ben ve nasıl değişeceğimi, aldığım kararları uygulayabilecek miyim onun endişesini taşıyorumBu gece noluyo bi kk hanimlarina hepsi bi karamsar
Ölüm beni üzmüyor onlar belkide kimsenin erişemeyeceği mertebeye ulaştılar. Beni üzen düşüncelerim işin içinden çıkamayışımAradigim kelimeler tamda bunlardi, su saat su dk.
Bendede aynisi var.
Sehit haberlirini, bide aylan bebegi grdukce dibe cokuyorum.
Oturup agliyorum su an.
Toparlaniyorum sonra tekrar bi baska haber.
Yine aynisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?