Garip

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
İçimi bir duygu kapladı. Çaresizlik, kimsesizlik, anlaşılmazlık, sevildiğini bilip sevilmiyor muş gibi. Bu saatte buraya geldim ama tek başına düşünmekten yoruldum sanırım. Birtek şarkı da gözlerim dalar oldu

Cok agır duygular malesef neden boyle hıssedıyorsunuz

Cok agır duygular malesef neden boyle hıssedıyorsunuz
Bilmiyorum sanırım geçmişte yaşadığım olaylar kişiliğimi değiştirdi ve ben şuan ne kadar çok değişmek istesem de oturmuş kişiliğimi değiştiremiyorum

Bence de garip.
Yok mu eşiniz ya da ana Babanız?
Onlarla paylaşsanız?

Bilmiyorum sanırım geçmişte yaşadığım olaylar kişiliğimi değiştirdi ve ben şuan ne kadar çok değişmek istesem de oturmuş kişiliğimi değiştiremiyorum

Yasadıklarımızı kabul edıp onları degıstıremeyecegımızı kabul etsek?caresızlığı kimi zaman bız yaratıyoruz ... Dilerım sevgıyle tutunacagız bır dal vardır veya olur sevgı iyilestırıyor yaraları

Eşim de var annem babam kardeşim ailem belkide sahip olmam gereken herşeye sahibim ama huzursuzum
bu aralar kötü bir şeyler yaşadınız mı onların etkileri olabilir
bazen his olarak çöker
bazen de nedeni yoktur gelir göğsünüze oturur bol bol dua edin arada yürüyüş yapın farklı yerlere yürümek parkta falan yürümek insanı açıyor

Bilmiyorum. Ben ne yapsam ne söylediysem hep yanlış oldu belki büyük çocuk psikolojisi vardı hayatımda belki çok hırçındım şimdi eskide olduğu kadar her şeyi kafasına takan, sürekli zamanında yerinde konuşan, mükemmeliyetçi biri olmak istemiyorum, ama değiştiremiyorum kendimi bu gün selçuk balcının bir şarkısı beni böyle çaresiz hissettirdi bu piskoloji den de çıkamıyorum çünkü sorunuma cevap bulamıyorum

Önceden olsa çok takardım kafama doğruyu bulana kadar uğraşırdım şimdi. Takmıyorum diyorum ama sürekli o olay üzerine yorum yapıyorum. Ben önceden boş konuşulsun istemezdim şimdi olayı bağlanamıyorum

Kişiliğim sanırım

Sizden çok isterdim ama uzun mesele
Piskologlar diyor ya televizyon da çocukluğuna inmek lazım diye işte çocukluğuma inmek gerekiyor
Anlıyorum sizi. Ama nolursa olsun pozitif seyleri düsünüp mutlu olmaya bakın. Mutlu olmak icin sebep aramayın, sadece mutlu olmaya odaklanın. Unutmayın ki yasadıgımız her yeni gün bizlere birer umut.

Aradigim kelimeler tamda bunlardi, su saat su dk.
Bendede aynisi var.
Sehit haberlirini, bide aylan bebegi grdukce dibe cokuyorum.
Oturup agliyorum su an.
Toparlaniyorum sonra tekrar bi baska haber.
Yine aynisi.

Bu gece noluyo bi kk hanimlarina hepsi bi karamsar

Aradigim kelimeler tamda bunlardi, su saat su dk.
Bendede aynisi var.
Sehit haberlirini, bide aylan bebegi grdukce dibe cokuyorum.
Oturup agliyorum su an.
Toparlaniyorum sonra tekrar bi baska haber.
Yine aynisi.
Ölüm beni üzmüyor onlar belkide kimsenin erişemeyeceği mertebeye ulaştılar. Beni üzen düşüncelerim işin içinden çıkamayışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…