Garip

Eşim de var annem babam kardeşim ailem belkide sahip olmam gereken herşeye sahibim ama huzursuzum
Bazen herşeye sahip olmakta insanı depresyona iter yanlış anlama dalga geçmek için söylemiyorum halk arasında (rahat batıyor)derler bunalım şarkılar dinleme yada dinle ağlayabildiğin kadar ağla için rahatlar bazen bendede olur gereksiz mutsuzluk kocama dalaşırımbiraz dışarı çıkarız havam değişince geçer yada kendimi temizliğe işe vururum evin şeklini değiştiririm tedbili mekanda ferahlık vardır dene bişeyler belki biri işe yarar

Yok öyle batacak rahatlık değil. Ben aile düzenimi kuramıyorum. Yani eşimle evimde rahat rahat oturamıyorum illaki kaynanam gile görünecem. Bir haftadır aşağıdaki inmiyorum mesela düşünmem gereken bir takım şeyler var zamana bırakmak biraz kasvetten uzaklaşayım dedim hemen kocamın başına kalkmışlar. İşte karın gelmiyor sende gelmiyorsun bilmem ne. Anlatabiliyor muyum hayat istediğimi vermiyor bana

Ooooo mevzu derinnn işin zor canım aynı binada oğluna aşık bi anne allah kolaylık versin keşke taşınabilsen ama müsade etmezler ve dahada üstüne gelirler

Olduğu kadar , olmadığı kader. ...
Arada olur böyle. .
Dinlediğim şarkıyı değiştir istersen.;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…