- Konu Sahibi a_arslan78
-
bende ilk defa duyuyorum, ve merak ettim iyi gelen var mı acaba??
kendim başlık açtım ama buraya da yazayım :) ben sarımsaklı şampuan olarak mecitefendi den çok memnunum. zaten bitkisel ürünlerde bilinen de bir marka. denemenizi tavsiye ederim. fiyatı 10 tl.
kızlar konuyu hortlatıyorumm..
sitesinde süper olumlu sonuçları görünce acaba? nasıldır dedimm merak ettim baktım böle bi konu açılmış evvel önce burdan devam ediyim dedim..
kullanan ve olumlu sonuç gören var mı?
saç dökülmesi sorunum var yardımcı ourmusunuz..
Merhaba arkadaşlar uzun süredir saç dökülmesi sorunu yaşamaktayım,piyasada gündemde olan bir çok ürünü denedim fakat etkili bir sonuç alamadım çeşitli internet sitelerinde özellikle youtube de rastladığım argan yağının anlatılan özellikleri beni oldukça etkiledi türkiyede bununla ilgili ürünleri araştırdım.yeni çıkan argan yağı içeren bir şampuan kullandım yaklaşık bir haftadır kullanıyorum gercekden saçımı anlatıldığı gibi canlandırdı ve dökülme suanda yok denecek kadar azaldı eminim benim gibi bu ürünü bilmeyen bir çok kişi var bu nedenle bu paylaşımı yapmak istedim arkadaslar.ürün ismini reklam olmaması amacıyla belırtmıcegım fakat merak eden arkadaslara özelden cevap verebilirim,hepinize iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?