Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Garlex Sarımsak Şampuanı Kullanan Var Mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

a_arslan78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
1
0
86
Bursa
Arkadaşlar garlex sarımsaklı şampuan kullanan varmı? Losyon hediyesi var ve diğerlerine görede fiyatı baya uygun
Aklıma takılan 12 çeşit bitkiden bahsediyorlar ve neden fiyatı hesaplı
Kullanan varsa lütfen yazsın
teşekkürler

Canım ben kullandım. Gayet güzel sonuç aldım. Bir arkadaşımda gördüm ilk saçlarının yeniden çıktığını söylüyordu. Dökülmem ciddi oranda azaldı birde tarama problemi yaşamıyorum

bu şampuanı eczanede gördüm ilgimi çekti ama cesaret edemedim kullananlar varsa sonuçlarını yazabilirmi acaba

kızlar konuyu hortlatıyorumm..
sitesinde süper olumlu sonuçları görünce acaba? nasıldır dedimm merak ettim baktım böle bi konu açılmış evvel önce burdan devam ediyim dedim..

kullanan ve olumlu sonuç gören var mı?
saç dökülmesi sorunum var yardımcı ourmusunuz..

bende ilk defa duyuyorum, ve merak ettim iyi gelen var mı acaba??

baya şeyler yazıyo ben hiç bi şampuan hakkında böle şeler okumamıştım ne bilim cnm yha ama sarımsaklı şampuan gerçekden güzelmiş saçlarım yumuşak ve hacimli ama tek markaya bağlı kalmıcam otacıydı garlexti fiyto en iyisini araştırmaya çalışıyorum..

kendim başlık açtım ama buraya da yazayım :) ben sarımsaklı şampuan olarak mecitefendi den çok memnunum. zaten bitkisel ürünlerde bilinen de bir marka. denemenizi tavsiye ederim. fiyatı 10 tl.

kendim başlık açtım ama buraya da yazayım :) ben sarımsaklı şampuan olarak mecitefendi den çok memnunum. zaten bitkisel ürünlerde bilinen de bir marka. denemenizi tavsiye ederim. fiyatı 10 tl.

benim elimdeki bitince zaten ya fiyto ya otacı ya mecit efendi bide garlex eklendi iyi araştırmam lazım şampuanım biter 20 güne..
en iyisini araştırıyom..

mecitefendi aklımda zaten kafam iyice çorba oldu iyimiiii

ürünün kendi sitesindeki yorumlara güvenmeyin.onlar reklam amaçlı abartılarak yazılmış yorumlar

ya herhangi bir ürünün kendi sitesinde yorum gördüğümde hele sayısı 3-5 den fazla ve memnun sayısı çoksa kesinlikle güvenim 0 a iniyor, anlatılanları okuyorsun adamlar mucize yaratmış, adamlar internet başına oturup kendi kendilerine yorum yazıyorlar. bu konuda kk bir numaralı favorim. burada çok çeşitli insanlar var ve tavsiyeleri gerçekten yol gösteriyor.

kullanlar memnun kaldılarmı suan bu şampuanı internet dışında bulamadım eğer değicekse nette isdedicem losyon hediyeli şampuan 28 tl fiyatta gayet iyiymiş

ya ben söyle düşündüm bu garlex sadece şampuan kanıtlanmış bişey yok gibi geldi ama mecitefendi büyük bi firma yağları bitki suları cilt vucüt ürünleri var bu marka tutulmasaydı bu kadar çeşidide olmazdı yani ben garlex için kesin alma kararı vermişdim işgillendimde mecitefendi sarımsaklı alıcam yada argan yağlı hala kafam karmakarış bakcam bakalım

merhaba bende 2 haftadır kullanıyorum bu garlexi şu anda hiç bir değişşiklik yok yalnız saç kremi sürüyorum kullanım sonrası mecburen başka türlü saçlarım inmez çünkü bu etkilermi faydasını bilemiyorum malesef...

kesinlikle argan yağlı ürün almanızı tavsiye ederim.argan yağının faydaları oldukça çok,internet üzerinden incelediğinizde kararınız zaten argan yağlı şampuan olucaktır.uzun süredir kullanıyorum bende, bir çok değişik ürün denedim ama en etkili sonucu bunda elde ettim mecit efendiyi bilmiyorum benm kullandığm marka arganlife ve gayet memnunum.

arkadaşlar kesınlıkle arganlife ve arganrain i deneyin sitelerinde gördüm aldım kullandım ve çok memnun kaldım saçlarım yumuşak ve rahat şekil alıyor,içeriğinde de hiç bi zararlı madde yok aksine argan yağı da var besleyerek daha güzel görünüyor saçlar herkeze öneririm :)

Merhaba arkadaşlar uzun süredir saç dökülmesi sorunu yaşamaktayım,piyasada gündemde olan bir çok ürünü denedim fakat etkili bir sonuç alamadım çeşitli internet sitelerinde özellikle youtube de rastladığım argan yağının anlatılan özellikleri beni oldukça etkiledi türkiyede bununla ilgili ürünleri araştırdım.yeni çıkan argan yağı içeren bir şampuan kullandım yaklaşık bir haftadır kullanıyorum gercekden saçımı anlatıldığı gibi canlandırdı ve dökülme suanda yok denecek kadar azaldı eminim benim gibi bu ürünü bilmeyen bir çok kişi var bu nedenle bu paylaşımı yapmak istedim arkadaslar.ürün ismini reklam olmaması amacıyla belırtmıcegım fakat merak eden arkadaslara özelden cevap verebilirim,hepinize iyi günler.

peki sen sadece şampuanmı kullanıyorsun
yoksa yağı ile birliktemi kullanıyorsun. bide saç dökülmen ne zanadır vardı? nasldı? sacının cinsi(biraz garip oldu ama) ne saç dökğlmenin boyutu ne. saç çıkarıyormu? ne çok soru sordum canım affet...

arganyağlı şampunlar deneyın kızlar ben suanda kullanıyorum ve cok memnunum.içeriginde sulfat tuz silikon yok yanı zararlı olabılcek bısey yok.daha cok yararlı bıtkısel seyler var.arganrain sitesınde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…