• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Garlex Sarımsak Şampuanı Kullanan Var Mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
peki sen sadece şampuanmı kullanıyorsun
yoksa yağı ile birliktemi kullanıyorsun. bide saç dökülmen ne zanadır vardı? nasldı? sacının cinsi(biraz garip oldu ama) ne saç dökğlmenin boyutu ne. saç çıkarıyormu? ne çok soru sordum canım affet...

saçım uzun süredir dökülüyodu suanda durdu denecek kadar azaldı canm.ayrıca şampuanın ıcınde argan yagı mevcut zaten saç bakım şampuanı bu mutlaka dene sitelerınde mevcut bılgı var

sacımda problem oldugu ıcın netten sureklı arastırıyorum ama.d ne yazsam googleye hep bu şampuan cıkıo o kadar tahmini etıkıket koymuşlar ki cok fazla ne yazsak garlex cıkıo .. ben denemek ıstıyorum ama cesaret edemedım :/

Kullandım kötü bir şampuan değil, fakar bunun yanında son olarak Remolent adında bir şampuan duydum arkadaşım kullanıyordu anlata anlata bitiremedi dayanamadım gidip aldım içinde serum ve solüsyon da var saç diplerimde kötü bir kaşıntı vardı çok rahatlattı birde saçlarımı çok daha güçlü hissediyorum sağlam bir ürün tavsiye ederim...

Kullandım kötü bir şampuan değil, fakar bunun yanında son olarak Remolent adında bir şampuan duydum arkadaşım kullanıyordu anlata anlata bitiremedi dayanamadım gidip aldım içinde serum ve solüsyon da var saç diplerimde kötü bir kaşıntı vardı çok rahatlattı birde saçlarımı çok daha güçlü hissediyorum sağlam bir ürün tavsiye ederim...
Bebeğim ben 2 haftadır kullanıyom sacım uzamadı ama inanılmaz memlunum yumuşacık bi etki sac kıremine kesinlikle ıhtıyac yok allahım onla yıkanırken mutlu oluyorum sacım uzasın dıe almıştım her urun gıbı sac hızlı uzatması yalan ama dediğim gibi mükemmel bi şampuan saçların artık dökülmüyor ve pamuk gıbıı yumuşacık dolanmıyor

bence denemekte fayda var ben naturway sarımsak özlü şampuanını kullandım saçlarım dökülmüyor ama hala arkası saçımın açıklık var bence en iyi çözüm doğal şampuan ve bitkisel yağlarla bakım yapmak
saç tellerim de gürleşti ama neden arkası yani tepesi açık bi onu bilemiyorum o_O

Back
X