Saç Rengi ve Saç Boyama Garnier 11.1 resimli

twwety

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
203
72
298
Balıkesir
Saçlarımı en son kuaför aynı renk diyip koyultmuştu, bir de kırptı sağolsun, neyse ki kökü bende, uzatma çalışmalarına başladım:) şimdi saçlarım bu renkti

Novocrin extrait dora + papatya suyu + limon suyu + ıhlamur suyu hepsini karıştırıp sürdüm saçıma gün aşırı, 5 uygulama sonucu saçım turunculaştı ama açıldı biraz, şu renk oldu

saçlarım sinameki ve kranfil muskattan dolayı epey uzadı, diplerim çıkınca dün Garnier 11.1 elmas sarısı aldım 2 kutu, önce saç boylarına sürdüm, 15 dakika sonra da diplerine sürüp 25 dakika beklettim, sonuç

Bence çok hoş bir renk oldu, doğal, ama benim asıl istediğim viyole sarıları, o da majirel de var ama Türkiye de satılmıyor maalesef. Davines te buldum, önümüzdeki ay sipariş verip onu deneyeceğim, bakalım nasıl olacak:)
Kullandığım boya şu:

Son düzenleme:
bu boyaya bayıldım saçlarımı yumuşacık yaptı sanki hiç açıcı boya sürülmemiş gibi.. yoğun güzel bir saç maskesi yapmışım gibi.. bir de en açık numarası böyle diğerlerini düşünemiyorum bile.. kesinlikle tavsiye ediyorum harika.. palette falan boş..

aynen garnierin çok iyide ben bundan boyıcaktım kaba koydum canım ama çok fena bir keskin kokusu vardı boyayamadm anlamaıdm agır amonyaktan dolayımıydı bilmiyorum ama garnierin süper marka

aynen garnierin çok iyide ben bundan boyıcaktım kaba koydum canım ama çok fena bir keskin kokusu vardı boyayamadm anlamaıdm agır amonyaktan dolayımıydı bilmiyorum ama garnierin süper marka

çok yoğun değil kokusu aslında.. mesela palette daha kötü geliyor bana.. koku işi kişiden kişiye değişiyor tabi ama garnier içeriği daha iyi diye biliyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…