Cilt Bakımı Ürünleri Garnier 3 bir arada(Temizleme, Peeling, Maske)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Ben 2-3 haftadır kullanıyorum..Yeşil şişede olan esas bakım temizleme jelini..Cildim karma ve sadece bu jelle yıkıyorum yüzümü..Ayrıca birkaç günde bir Neutregena nın peelingini uyguluyorum.Alnımda ki fisiriklerden şikayetçiydim bayağı işe yaradı,artık hiç kalmadı gibi birşey.Yalnız uygulamadan sonra bepanthene krem de sürüyorum nemlendirmesi için..Ve de cildim yumuşacık oldu.Tavsiye ediyorum..:)

Bunu sadece yikama olarak kullanacagiz dimi kizlar sabun gibi bunlami yikicagiz yani?

bu ürünü en az kaç yaşdan kullanabiliriz.. ben 14 yaşındayım.. bi sakıncası olurmu sizce?

tam zamanı şimdiden tedbirini al sonra bizizm gibi sivilceden kalan izlerle uğraşırsın akne,komedon olmazsa izi de kalamaz degil miyasakkelimeyasakkelime

ben de meraktan aldım ama bana biraz sert geldi. oysa ki yağlıdır aknelidir cildim. çok gerdi. ama iyi temizliyor.

Ben dün aldım. Az önce burnumun üzerindeki siyah noktalara denedim. Çok güzel yaptı ve ferahlık verdi.
Cildim de sivilce yok, sadece burnumun üzerinde siyah noktalar var, bütün yüzüme uygulayabilirmiyim, bi zararı olur mu ?

Sonra tonik ve nemlendirici kullanmalımıyım ?
Her gün mü kullanmalıyım ?
Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleme:
ben de alcam inşallah,yalnız yaşım 15 ama lekelenme olmaya başlamış,kontrol ettitdik de..tabi ne kadar doğru bilemiyorum..umarım cildime bir zarar vermezz..kullanıp etkisini yazarım (:

meraba arkadşlar yeni üye oldum siteye ve yazıklarınızı okudumda ben estetisyenim aynı zamanda ve bu ürün temizleme jeli olarak kullanıldığında mutlaka tonik ve sonra cilde uygun nemlendirici krem kullanılmalıdır. pleeng olarak kullanıldığında da aynı işlem yapılmalıdırr çünkü cilt temizlendikten sonra gerginleşir nemlendirmek en doğrusudur

[kızlar bnm yüzümde tek tük ivilce cıkardı.bir haftadır kullanıyorum ürünü sivilcelerim arttı belki gecer zamanla öyle umut ediyorum....

bazı ürünler ilk olarak alttaki siyah noktaları ve sivilceleri çıkarırlar içeriğini bilmiyorum ama bu üründe böyle olabilir ilk sivilcelerinizin çıkması daha sonra bırakmayın kullanmayı tam tedavi aşamasında bırakmış gibi olabilirsiniz. ama pleeng yerine kullandığınızda ve tabi siyah noktalarda gittiğinden gözenekler açılır gözenekleri sıkılaştırmk için etkili bir tonik kullanmamız çok önemli delik delik kalır gözenekler yoksa:emir_bebek:

kızlar bnde aldım garnıer 3 ü biraradayı da hepınız 6.50 fılan demişiniz ben 13 e aldım ya kazıklanmışım galıba=)denıcem bakalım sonuç için yazarım

denemek amaçlı kullanıyım bakıyım,kendim yaparım maskelerimi,ama merak ettim şimdi..
fiyatıda uygun deneyince tecrübelerimi belirtirimzemuszemus

müşterimizin isteği üzerine getirttik güzel kokulu bir ürün bakalım faydası olacak mı

ben 2 gun kullandım temızlık için yüze ferahlık veriyo.ve süper yumuşaklık saglıyo.maskesını daha yapmadım ama üründen cok memnun kaldım.bakalım sıyah noktalara iyi gelcekmı

Ben sadece siyah noktalar için olanından almıştım..kuaförüm getirtti ama 15 ytl verdim..şimdi anlıyorum ki garnier ürünleri pahalı değil ve ben boşbulunup başka yerlere filan bakmadan dalmışım ürüne. :(

kızlar bnde aldım garnıer 3 ü biraradayı da hepınız 6.50 fılan demişiniz ben 13 e aldım ya kazıklanmışım galıba=)denıcem bakalım sonuç için yazarım

NıSAN AYINDA BıM 6,5liraya bir kampamya yapmıştı yeşil serisinde(normal/kuru ciltler) hatta şimdi de garnierin güneş koruyucusnu 19,90na satıyor aynısını ben 26,6a almıştım
bizim bahsettigimiz 3ü birarada olan ürün senın dedigin fiyat kazıklanmadın yani şekercim

Back
X