Cilt Bakımı Ürünleri Garnier 3 bir arada(Temizleme, Peeling, Maske)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bugün aldım kızlar carrefour dan 9.90 tl ye..

bakalım sonuçları yazarım

arkadaşlar benim anlamadığım nokta peeling le temizleme arasındaki far nedir? Peeling nasıl yapılır temizleme nasıl yapılır?fisfisfis

Çok hoşuma giden bir ürün oldu. Kokusu ve durularken cilde verdiği saflık, doğallık hissi çok hoşuma gitti. Az miktarda kullanıyorum, fazlası çok kurutuyor çünkü. İlk zamanlar kullandığımda 2 tane sivilce çıkmıştı yüzümde, o mu yaptı emin olamadım. Ama artık yıkadıktan sonra nemlendiricimi de sürüyorum, sivilce gibi bi problem yaşamıyorum. a.s

Bende çok sivilce yapmıştı.. Ama benim cildimin böyle abuk subuk şeylere alerjisi olur normalde de.. Annem kullanıyor çok memnun..

Garnier'in yağlı ciltler için olan toniğini kullanan var mı?
Gözeneklere etkisi oluyor mu güzeller?kaydirigubbakcemile4

kızlar buraya yorum yazmayı unutmusum.. ben kullandım ma sadece bi kac gün acayip kasıntı yapmıstı yüzümdekafamçokkarıştı

Ben Garnier 3ü 1 arada Saf ve Temiz i yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum.Üründen dolayı sivilce falan çıkmadı bende.Fakat tabii arada sivilce çıkıyor.Memnunum ben bu üründen gayet iyi temizliyor.Ayrıca yanında yine Garnier Esas Bakım Canlandırıcı Tonik kullanıyorum.Ondan da memnunum.

Ben Garnier 3ü 1 arada Saf ve Temiz i yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum.Üründen dolayı sivilce falan çıkmadı bende.Fakat tabii arada sivilce çıkıyor.Memnunum ben bu üründen gayet iyi temizliyor.Ayrıca yanında yine Garnier Esas Bakım Canlandırıcı Tonik kullanıyorum.Ondan da memnunum.

Canım bu tonik yağlı ciltler için olan mıve gözeneklere faydası oluyor mu?

anam anam bırakınca anladım ki ne kadar işe yarıyor ürünüm bitti çarşı pazar da yapamayınca neredeyse 15gündür sivilcelerle başım dertte sadece sivilce olsa neyse şu baş vermeyenler kapalı komedonlar daha beter aman haa kızlar benden tavsiye bırakmadan enaz haftada 1-2 düzenli kullanıma dewam

bende bu 3ü biraradayı almaya gittim artık yorgunluktan nasıl başım dödnüyse 3 ü bir arada yerine peeleng ini alıp gelmişim verdiğim parayamı aciyim aldım diye sevindirik olduğmamı yani napıyım bilemedim cildim çok sorunlu sivilceden geçinmiyo ben öbürü için ümitlenmiştim buda işe yararmı acep hergün kullanabilirmiyim temizleme jeli gibi

bende bu 3ü biraradayı almaya gittim artık yorgunluktan nasıl başım dödnüyse 3 ü bir arada yerine peeleng ini alıp gelmişim verdiğim parayamı aciyim aldım diye sevindirik olduğmamı yani napıyım bilemedim cildim çok sorunlu sivilceden geçinmiyo ben öbürü için ümitlenmiştim buda işe yararmı acep hergün kullanabilirmiyim temizleme jeli gibi

peeling max haftada 3uygulanabilir hele de problemli ciltlerde iltihaplı sivilce varsa yapma ki ordan oraya taşınır bitmez sorunun

yorumları okudumda bende mi alsam acaba diorum..
cilt tipim karma ve 18 yaşındaym. sivilce yok da okul zamanı sivilcelerm olmuştu yanagmda şimdi ufak tefek izleri kalmış.. kullanmamda bi sakınca olmaz heralde dimi?
bide bunun yanında tonik olarak yağlı / karma cilt için olan seriden mi yoksa hassas/karma cilt için olan seriden mi tonik almamı önerirsiniz??
nemlendirici olarakta cliven'in bi nemlendiricisini almıştm((resimdeki)). aldgm yerdeki bayan önermişti ama yapısı garip geldi sanki bana .. bu ürün hakkında bilginiz varmı? sizce bunu kullanablrmym yksa garnierin nemlendiricisini fln mı alıym ?

Bende ilk defa bugun kullandim..benim cildim kuru ama adet gunlerimde sivilcelerim aziyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3özellikle anlimda ve burun ustunde..3lü olani kullanmadim hanuz resimde gordugunuzden kullandim peeling yaptim önce sonra biraz daha sürüp maska gibi beklettim..sandki yuzum tertemiz oldu burnumun üstü gercekten pürüzsüz denilebilicek kadar oldu yani bol suyla yuzumu yikadiktan sonra..5-10 dk bekledip pamuk yardimiyla gülsuyuyla temizledim ilk defa cildim krem vs.kullanmadan bu kadar yumusak ve temiz pürüzsüz gözüküyor..Garnier kullananlar kuru ciltler icin gül suyu gercekten iyi geliyor:lepi::lepi:

arkadaşlar bende aldımda şu temizleme işini anlamadım ne yani düz sürüp hemen yıkıyomuyuz
bi anlatırsanız temizlemeyi nasıl yapıyoruz sevinirim.
bi de burnumu soyuyo ne yapsam bilemedim akıl danışıyım dedim
cevabınız için şimdiden teşekkürler

ben de kullanıyorum garnier 3ü bir arada temizleyiciyi...peeling olarak iyi, biraz kuruttu cildimi gerçi. fakat burnumdaki minik siyah noktalar geçmedi ama sivilcelerim azaldı

ben yaklasık 1 aydır kullanıyorum ; yumuşaklığı güzel sadece ekstra bişey olmadı bende sivilcelerimi geçirmedi yani .

arkadaşlar bende aldımda şu temizleme işini anlamadım ne yani düz sürüp hemen yıkıyomuyuz
bi anlatırsanız temizlemeyi nasıl yapıyoruz sevinirim.
bi de burnumu soyuyo ne yapsam bilemedim akıl danışıyım dedim
cevabınız için şimdiden teşekkürler

sık kullanmından dolayı soyulma olmuştur cildin karma-yaglı degılse kaldırmAMIŞ olabilir sürüp yıkanırsa temizleme 10 dakika ve üzeri tam kuruyana kadar beklenip durulanırsa peeling maske işlemi gerçekleşmiş oluyoyerimsenibenyerimseniben

Back
X