Cilt Bakımı Ürünleri Garnier 3 bir arada(Temizleme, Peeling, Maske)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
arkadeaşlar evet bende uzun süredir kullandım siyak noktalar gitmedi sadece yüzümde bi ferahlık temizlik hissettim daha bitmedi ama bıraktım acnevit jel siparişi verdim siyah noktalarıma iyi gelir umarım en güzel ciltler bizim olsun:teytey:

bimde bu hafta indirimde garnierin bu 3 ü bir arada olanı ve bi kaç ürünü daha kaldıysa alıcam bende denemek istiyorum

garnier 3ü bir arada ürünü karma ve yağlı ciltler için. peeling içerdigi için sivilceli ciltler kullanmasın.aslında sivilceli ciltler kesinlikle peeling kullanmasın çünkü sivilceleriniz artar. canınız sıkılmasın durduk yere ama güzel bir ürün. cildi baya temizliyor.

benim cildim sivilceli yaa ama aynı zamanda da yağlı çok aktif sivilcem yok eskisi gibi şimdi durup dururken mahvolmasın yüzüm

benim cildim sivilceli yaa ama aynı zamanda da yağlı çok aktif sivilcem yok eskisi gibi şimdi durup dururken mahvolmasın yüzüm

cildin çok yağlıysa ve sivilce mevcutsa peeling kullanma. yağlı ciltler için bir temizleme jeliyle yüzünü yıka tonikle arındır ve nemlendirici muhakkak kullan. bazı bayanlar yağlı cildim var diye nemlendirici kullanmıyor bu çok yanlış. su bazlı nemlendirici kullan. bu aşamaları gerçekleştiriyor olabilirsin belki ama bilgi olsun diye söyleyeyim dedim yerimseniben peeling içermeyen yüz maskeleri deneyebilirsin.

çok güzel bir ürün. ben 1 aydır kullanıyorum cildim iyileşme gösteriyor. maskeyide haftada 3 ten fazla yapmıyorum

evet. 3ü bir arada olan hem temizleme jeli hem peeling hemde maske. 3ü içinde kullanabiliyorsun.

temizleme jeli olarak her sabah kullan akşamlarıda kullanabilirsin. maskeyide 3 kezden fazla yapma çünkü cildi aşırı yıpratıyor.

bende 2 aya yakın bir süredir kullanıyorum bu ürünü...normalde cildimde pek sivilce olmaz mens dönemlerim dışımda ama yüzümde tek tük sivilceler çıkmaya başladı..bu üründen dolayı olabileceğini hiç düşünmemiştim burda okuyunca belkide bu yüzden oluyor diyorum .... ama ferahlık hissi verdiği doğru..yüzümü çok temiz hissediyorum...

bazı arkadaşlar çok memnun kalmış bazılarında sivilce yapmış :(
ben de en kısa zamanda almayı düşünüyorum fiyatı çok uygun
bakalım bende nasıl bi etki yapıcak

Slm kızlar ben garnierın cilt ürünleri hiç kullanmadım ama deniz güneş için olanları kullandım hatta güneş sonrası nemlendirici ferahlatıcı sprey var yeşil kutulu onu uzun bir süre normal nemlendirici olarak kullandım süper bilginiz olsun.

garnier in temizleyici peelingini kullandım,bayıldım kızlar yaa,yüzümün nefes aldığını hissettim resmen bi ferahlık hissettim yüzümde ilk defa...

Arkadaşlar hepinize önemli bir uyarı yapayım,
Ne marka alırsanız alın içerdiği maddeler doğal mı zararlı mı öğrenebilirisiniz,
cosdna.com adresine girip öğrenmek istediğiniz markanın adı ve ne olduğunu yazın,
Mesela Garnier Fresh Essentials Complete cleansing milk (tüm temizleme sütü),
Orijinal ismini yazıyosunuz,İngilizce olarak yani,
Oraya yazıp 'find cosmetic' tuşuna basın,
Ürünün içeriği çıkıyo,
Yeşil renktekiler zararsız olduğu kanıtlanmış olanlar,
Sarılar şüpheli,
Kırmızılar zararlı,
Ona göre kararınızı verin,
Yerli ürünler için malesef yapamıyoruz bunu,
Çünkü yabancı kaynaklı bir site,
Kolay gelsin hepinize...

Arkadaşlar hepinize önemli bir uyarı yapayım,
Ne marka alırsanız alın içerdiği maddeler doğal mı zararlı mı öğrenebilirisiniz,
cosdna.com adresine girip öğrenmek istediğiniz markanın adı ve ne olduğunu yazın,
Mesela Garnier Fresh Essentials Complete cleansing milk (tüm temizleme sütü),
Orijinal ismini yazıyosunuz,İngilizce olarak yani,
Oraya yazıp 'find cosmetic' tuşuna basın,
Ürünün içeriği çıkıyo,
Yeşil renktekiler zararsız olduğu kanıtlanmış olanlar,
Sarılar şüpheli,
Kırmızılar zararlı,
Ona göre kararınızı verin,
Yerli ürünler için malesef yapamıyoruz bunu,
Çünkü yabancı kaynaklı bir site,
Kolay gelsin hepinize...

Cidden çok yararlı bir site paylaşım için teşekkürler canım :3:

bende 2 aya yakın bir süredir kullanıyorum bu ürünü...normalde cildimde pek sivilce olmaz mens dönemlerim dışımda ama yüzümde tek tük sivilceler çıkmaya başladı..bu üründen dolayı olabileceğini hiç düşünmemiştim burda okuyunca belkide bu yüzden oluyor diyorum .... ama ferahlık hissi verdiği doğru..yüzümü çok temiz hissediyorum...

SİVİLCELENMESİ TAMAMEN TESADÜFTÜR yani amacı arındırma olan bir formülasyon PROBLEMLİ cildi olan birisi olarak en iyi sonuç aldıgım ürünlerden birisi

ben bir haftadır kullanıyorum sadece ferahlatıcı bir etkisi var siyah noktalarda fln bir azalma görmedim günlük bakım için kullanılabilir

Back
X